- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
İnşallah gerek kalmadan olur sağlıklısiylaValla ben de kalsam süper olur eşimle tüpe gitmeyi düşünüyoruz martta istanbul abhceli tüp bebek merkezi iyiymiş biraz tuzlu ama birikim yapıyoruz . O zaman bende ikiz allah nasip ederde o aşamaya gelirsek ikiz koydurucam
Üç tane mi yumurtası varmış yengenin daha mı fazlaİnsallah canım yengemin tüp değil catlatma ignesiyle oldu 7 yıl sonra oldular cok kiymetliler cokk once calisiyodular istemediler sonra tedaviden tedaviye pko vs sonunda oldu ama 5.ignede tuttu cok sukur
Evet instagramdan bakabilirsin gunesli bagcilar orda tabi istanbuldaysanİstanbul da mı doktor
Sancılar normal diyolar insalllah tutmustur sımsıkı tutunmuştur meleğin sans regl ne kac gun varSanki adet sancısı gibi sancılarım var tek bile olmadı galiba
Değilim maalesef Gaziantep deyimEvet instagramdan bakabilirsin gunesli bagcilar orda tabi istanbuldaysan
Anladım canım olsun rabbim iyi doktorlara denk getirsin insallah bu gecenin hurmetine evlat nasip etsinDeğilim maalesef Gaziantep deyim
Umudumuz Allahtan
Hiç belirti yok sadece ara sıra adet sancısı gibi sancı oluyo çok şiddetli değil ama yine de galiba adet olucamGögüs hassasiyeti koyulasmasi vs belirtiler varmı . Okadar cok adetle birbirine benziyorki sanirim o gun gelene kadar acaba gebelik mi adet mi diye dusunmeye devam edicez.bide beklenti oldugu icin aslında herseyi sanirim gebeliğe baglamaya calisanlardanım ben :)
Strese sokuyo öyle yarın 12. Gün belki yaparım ama korkuyorum negatif çıkar diye en erken 13. Gün yapayim diyorumO degilde niye erken gebelik yapmiyosun iğne etkisi devam ediyormu gecti mi diye bi baksaydin sende
Aynen öyle ne kadar düşünürsek boş belki imtihanimiz bu bilemeyizBende bugun senin gibi dusunuyorum olmadi heralde diyorum ama yinede bir umut Allah buyuktur nasibimde varsa onunda yiycek ekmegi icicek suyu varsa bir sekilde benimledir zaten diyorum