Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Pkolu olan hastalar tedavi icin en uygun olanlariymis aslinda arastirdigim kadariyla da hep boyle cunki fazla yumurtalari oluyo gibi yanlis anlamiyorsam

Mutlaka vardir doktorun bildiği birsey tedaviyle olan bebeklerde coğul gebelik fazlasıyla goruluyor inslalah rabbim bizede nasip etsin sagliklisi olsun bi tane olsun ama insallah yeterki olsun

Gögüs hassasiyeti koyulasmasi vs belirtiler varmı . Okadar cok adetle birbirine benziyorki sanirim o gun gelene kadar acaba gebelik mi adet mi diye dusunmeye devam edicez.bide beklenti oldugu icin aslında herseyi sanirim gebeliğe baglamaya calisanlardanım ben :)

O degilde niye erken gebelik yapmiyosun iğne etkisi devam ediyormu gecti mi diye bi baksaydin sende

Hiç belirti yok sadece ara sıra adet sancısı gibi sancı oluyo çok şiddetli değil ama yine de galiba adet olucam

Kendini şartlama adet olucam diye negatif cekme uzerine iyi dusun insallah rabbim hayirlisini bilir insallah nasil eder cok aratmadan yavrunu .. kotu dusunme adet olmadigimiz surece Allahtan umut kesilmez her ay yeni bir umut bu ay olmazsa bidaki ay olmazsa bi sonraki ay sonrada belki kendiliginden bizim icin gizlenen mujdeyi bilemeyiz :)

Bugun kandil bol bol edelim rabbimden isteyelim belki de bugun bizim icin sanstir bilemeyiz oyuzden inanmaktan vazgecme pes etmek yok

Bende bugun senin gibi dusunuyorum olmadi heralde diyorum ama yinede bir umut Allah buyuktur nasibimde varsa onunda yiycek ekmegi icicek suyu varsa bir sekilde benimledir zaten diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…