Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Geçmiş olsun 36 saat sonraki ilişkiden sonra ilişki düzeni nasıl oluyor. Bazıları her gün demiş bazıları bir gün var bir gün yok şeklinde demiş bilginiz var mı?

Geçmiş olsun 36 saat sonraki ilişkiden sonra ilişki düzeni nasıl oluyor. Bazıları her gün demiş bazıları bir gün var bir gün yok şeklinde demiş bilginiz var mı?
Valla ben ondan sonra bı gün durdum bı gün yaptım ondan sonra 1 hafta hiç yapmadım tutunsun istedim catladiktan sonra 24 saat yaşıyor yumurta her gün ilişki ya da ondan sonraki ilişkilerin pek etkisi olacağını sanmıyorum

Tamamdır çok teşekkürler. Dr da bir şey demedi zaten bununla ilgili

Önceki ay kaç yumurta vardı? Benim 1 tane vardı sadece üzülmeli miyim?
Kişiden kişiye değişir kimisi çok yumurta olması iyi değil diyo benimde geçen ay 23 mm bı yumurtam vardı düzenli ilişki olmadı tutmadı bu ay da 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi biraz daha büyüktü en büyüğü 19mm 16 mm 14 mm di iğneyi hemen vurulmadim iki gün sonra vuruldum iğneden 6 gün sonra da kontrole gittim iki tanesi çatlamış dedi 14 olan iki günde 18 olabilir belki o da çatlar demişti ama o catlamamis galiba ikiz olma ihtimali de varmış hatta ama doktorum benim ikiz olmasini istemedi inşallah sadece biri tutar dedi sebebini sormadım o an dış gebelikte geçirdim belki onun için sadece biri dedi bilemiyorum biraz uzun oldu ama kusura bakma

Tablo baya iyi duruyor ben senin adına baya umutlandım şuan hayırlısı olsun inşallah bu şekilde üçüz olan duymuştum ama inşallah sizin tektir

Tablo baya iyi duruyor ben senin adına baya umutlandım şuan hayırlısı olsun inşallah bu şekilde üçüz olan duymuştum ama inşallah sizin tektir
İnşallah tektir ben ikiz çok istiyodum hala istiyorum ama doktorum tek olur inşallah deyince ikiz olunca kaybederim diye korkuyorum

Kızlarrr hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gece bu gun hurmetine kucagimizi bosa birakmasin hepimizi evlat sahibi etsin saglıkla insallah mesajlari yeni okuyorum yeni uyandim cunku :) arada sırada sızlamalarim olsada oyle boyle bugunde gecicek insallah

Canım onu doktor soyluyor hrgun mu yapcaksin bir gun dolu bir gun bos mu bilmem ne mi genelde doktor ne derse oyle oluyor iste sana soylemedi mi

İnşallah tektir ben ikiz çok istiyodum hala istiyorum ama doktorum tek olur inşallah deyince ikiz olunca kaybederim diye korkuyorum
Benim yengem senin gibi oldu canım 3üz kaldı catlatma ignesiyle birinin kalbi durdu 2 tane kaldı simdi bir kız bir erkegimiz var 1 yasindalar abimin :))

Keske bende tek yapmada 3 üz yada ikiz kalabilsem ne guzel olurduu tek seferde isi bitirirdim

Benim yengem senin gibi oldu canım 3üz kaldı catlatma ignesiyle birinin kalbi durdu 2 tane kaldı simdi bir kız bir erkegimiz var 1 yasindalar abimin :))
Valla ben de kalsam süper olur eşimle tüpe gitmeyi düşünüyoruz martta istanbul abhceli tüp bebek merkezi iyiymiş biraz tuzlu ama birikim yapıyoruz . O zaman bende ikiz allah nasip ederde o aşamaya gelirsek ikiz koydurucam

İnsallah canım yengemin tüp değil catlatma ignesiyle oldu 7 yıl sonra oldular cok kiymetliler cokk once calisiyodular istemediler sonra tedaviden tedaviye pko vs sonunda oldu ama 5.ignede tuttu cok sukur

Doktoru Eray balcan instagramdan bakabilirsin cok iyi ve cok unlu doktor alaninda bende tutmazsa muayneye ona gidicem muayneside cok pahali değil tahlillerini disarda yaptirabiliyorsun benim yengem bahcelievler devlette saglikci tahlillerini hep hastanesinde yapiordu rahim filmi haric kabul ediordu doktor guneslide bu doktor

İstanbul da mı doktor

Doktor ikiz olmasın derken bı bildiği vardır olsun da tek olmasına da razıyım sağlıklı olsun yeter ikizi hep soyluyodum ama korkuttu doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…