Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

İnsalalh kist olmamistir hamile oliyim derken keske ovulasyonla takip etseydim cok pisman oldum ovulasyon kullanmadigim icin
Ovulasyon ben yaptım ama dr ipne etkisinden knunda yanlıs olabilecegini söyledi . Sen elini ayagını temiz tut ben mesele 2 gun önce akıntı oldu beyaz süt gibi böyle vajinadm acıdı psikolojik bence suan o gectş . Dün böyle ara ara adeet sancıların vurdu bugun yok

Aynen benim de öyle. Annem 36 anneannem 40 yaşında menepoza girdi. Amh değerim iyiydi ama ne olur ne olmaz
Ayy bende sigarayı bu ay bıraktım yani coook aklıma gelince 1 adet içiyorum ama vicdan azabı cekip yarısınj atıyorum öyle zorkş bide onun siniri stresi ğzerimde

Hic akıntı yok bende ilk iki gun falan az az olmustu sonra durdu dahada olmadi hic

Benim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu test yaştım agrı gecince negatifti
sen de çok erken yapmışsın testi 4-5 gün sonra bir daha yap. bir de negatif çıktıysa şimdi iğnenin etkisi geçmiş demek. 3 gün sonra falan silik çizgi görebilirsin. hadi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…