Ovulasyon ben yaptım ama dr ipne etkisinden knunda yanlıs olabilecegini söyledi . Sen elini ayagını temiz tut ben mesele 2 gun önce akıntı oldu beyaz süt gibi böyle vajinadm acıdı psikolojik bence suan o gectş . Dün böyle ara ara adeet sancıların vurdu bugun yokİnsalalh kist olmamistir hamile oliyim derken keske ovulasyonla takip etseydim cok pisman oldum ovulasyon kullanmadigim icin
Yumurtanız sagdamıydı . Kız dur allahtan ğmit kesilmez belki yumurta dölleniyor onun agrııs vuruyorHergun yeni birsey napicagimi sasirdim artık sağ kasığıma kramplar giriyo kasılıyocok ağrılı bi sabah diger gunlere gore..
Ayy bende sigarayı bu ay bıraktım yani coook aklıma gelince 1 adet içiyorum ama vicdan azabı cekip yarısınj atıyorum öyle zorkş bide onun siniri stresi ğzerimdeAynen benim de öyle. Annem 36 anneannem 40 yaşında menepoza girdi. Amh değerim iyiydi ama ne olur ne olmaz
Şeffaf değil beyazBeyaz ya da yumurta akı gibi şeffafımsıysa korkma
İğnenin 10. Günü olmuştu zaten çoktan catlamistir yumurtaYok canım yumurtlama belirtisi o akıntı normal igneden kaynaklida olabiliyor endiselenme
Canım hiç telaş yapma normal diyorlar bu belirtiler için. İyi düşün iyi olsunİnsalalh kist olmamistir hamile oliyim derken keske ovulasyonla takip etseydim cok pisman oldum ovulasyon kullanmadigim icin
Evet iğne günü Haric bugün 11 olduÇatlatmadan sonra bugün 10. gün müydü senin?
Daha önce enfeksiyon vardı zaten sarı değil akıntıBenimde olmustu ertesi gun gecmisti merak etme enfeksiyon idrarda yanma kasintı falan yapiyormus
Benim soldaydı ve hep sol ağrıyorYumurtanız sagdamıydı . Kız dur allahtan ğmit kesilmez belki yumurta dölleniyor onun agrııs vuruyor
Senin kaçıncı gününde oldu ağrıKaçıncı gunundu buggun dün bende öyleydim bugun bir sey yok üşütmemeye dikkat et
8.günüm bugunKaçıncı gunundu buggun dün bende öyleydim bugun bir sey yok üşütmemeye dikkat et
Sağdaydı evet soldada vardı ama sağ ağrıyor benim solda bisey yok benirahatsiz edicekYumurtanız sagdamıydı . Kız dur allahtan ğmit kesilmez belki yumurta dölleniyor onun agrııs vuruyor
Gercekten sabah cok sancılıydı igne gibi batiyodu sanki bana simdi biraz daha hafifledi sabaha gore iyiCanım hiç telaş yapma normal diyorlar bu belirtiler için. İyi düşün iyi olsun
Hic test yaptin mi merak edipSenin kaçıncı gününde oldu ağrı
Bende aynı sag taraf agroyorduSağdaydı evet soldada vardı ama sağ ağrıyor benim solda bisey yok benirahatsiz edicek
Benim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu test yaştım agrı gecince negatiftiSenin kaçıncı gününde oldu ağrı
sen de çok erken yapmışsın testi 4-5 gün sonra bir daha yap. bir de negatif çıktıysa şimdi iğnenin etkisi geçmiş demek. 3 gün sonra falan silik çizgi görebilirsin. hadi inşallahhhBenim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu test yaştım agrı gecince negatifti
gelmiş geçmiş olsunGercekten sabah cok sancılıydı igne gibi batiyodu sanki bana simdi biraz daha hafifledi sabaha gore iyi