Benim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. GunumduSenin kaçıncı gününde oldu ağrı
hadi insalllaaaaah amaa ben umutsuzum neden bilmiyorum 1. De de aynı seyleri yasadıgım için sanırımsen de çok erken yapmışsın testi 4-5 gün sonra bir daha yap. bir de negatif çıktıysa şimdi iğnenin etkisi geçmiş demek. 3 gün sonra falan silik çizgi görebilirsin. hadi inşallahhh
her şey çok güzel olacak öyle düşün 777Benim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu
hadi insalllaaaaah amaa ben umutsuzum neden bilmiyorum 1. De de aynı seyleri yasadıgım için sanırım
İnslalllaaaahhhher şey çok güzel olacak öyle düşün 777
Aynen ama sabirsizim yaAz kalmış senin
çok haklısın zaman yaklaştıkça daha da bi heyecan basıyorAynen ama sabirsizim ya
Hayırlısı olsun rabbim bu mubarek gunde hepimizi sevindirsin . Kandiliniz mubarek olsun birbirimize dua edelimçok haklısın zaman yaklaştıkça daha da bi heyecan basıyor
Adet sancısı gibi hafif hafif sancım varBenim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu
hadi insalllaaaaah amaa ben umutsuzum neden bilmiyorum 1. De de aynı seyleri yasadıgım için sanırım
Valla bu sekilde yazıp hamile olanlsrda oluyo adet olanlarda ben bişe anlamadım ne cok umutlan ne cok umutsuz ol benceAdet sancısı gibi hafif hafif sancım var
Cumartesi ya da pazar test yaparım belki doktorum zaten pazartesi ya da salı kan ver demiştiValla bu sekilde yazıp hamile olanlsrda oluyo adet olanlarda ben bişe anlamadım ne cok umutlan ne cok umutsuz ol bence
Evet test yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi çıkmaz çünkü biliyorumçok haklısın zaman yaklaştıkça daha da bi heyecan basıyor
Ben hiç test yapmadım daha geçen ay çok fazla test yaptım çok stres oluyosun en erken 13. 14. Gün yapmayı düşünüyorumBenim iğneyi 2 si vuurldum o gunden sonra 6 gun oldu agrı dün 8. Gunumdu test yaştım agrı gecince negatifti
Ben zaman yaklaşınca kendimi dışarı atıcam şimdi uzanıyorum dinleniyorum ama 3-4 gün kala her gün dışarı çıkıp kendimi oyalarım muhtemelen.Evet test yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi çıkmaz çünkü biliyorum
Yapmadım hala yarın 12. Günüm yapmayı da düşünmüyorum korkuyorum negatif görmekten hemde daha iğne etkisi olabilir diyeHic test yaptin mi merak edip
Aldım kabul ettim ( belki bana da faydası olur 777 ) normalde pek boyle şeylere inanmıyorum daher şey çok güzel olacak öyle düşün 777
Yapınca bize de haber verYapmadım hala yarın 12. Günüm yapmayı da düşünmüyorum korkuyorum negatif görmekten hemde daha iğne etkisi olabilir diye
Evet benimde bugün kaynanamın dükkanına bakiyorum kaynanam ameliyat olucak yarın hastanedeyiz dün merkeze gittim dayimlara İlk günler bende evdeydim dışarda olmak çok rahatlatıyor tavsiye ederim insan görmek iyi geldi bana yalnız kalınca çok kafama takıyorumBen zaman yaklaşınca kendimi dışarı atıcam şimdi uzanıyorum dinleniyorum ama 3-4 gün kala her gün dışarı çıkıp kendimi oyalarım muhtemelen.
Aldım kabul ettim ( belki bana da faydası olur 777 ) normalde pek boyle şeylere inanmıyorum da
İnşallah güzel haberler vermek nasip olur bu ay 3 yumurtam vardı bı yandan umutluyum bı yandan da belirti yok hakkımızda hayırlısıYapınca bize de haber ver