İnşallah gerçeğini saklarsınAslinda dedimki belki tutmaz goremem cift cizgi icimde kalmasin bir kere yapiyimda onu sakliyim kendimi avutmak icin yaptim
Hic test yapmadinmi 2 yılda ben her ay yapiyorum hep tertemiz negatifdi3,5 yıldır. 2 yıldır da deniyoruz. Sen?
Evde yapmadım ya regl oldum ya hastalandım bi şey oldu hastaneye gittim hastanede yapıldı falan kısmet olmadı dahaHic test yapmadinmi 2 yılda ben her ay yapiyorum hep tertemiz negatifdi
Daha çok yeniymiş ama iyi yapmışsın simdiki aklım olsa ben de çok önceden giderdim. Bana kalsa hala hazır değildim ama erken menepoz riski var dendi. Sonra içime de düştü şimdi nasıl istiyorum anlatamamİlk gunden beri cok istiyorum ama olmadı hep bir sorun oluyor
Aynen benim de öyle. Annem 36 anneannem 40 yaşında menepoza girdi. Amh değerim iyiydi ama ne olur ne olmazBenim annem erken menopoza girmisti teyzem falanda hep oyle genetik olmasindan korktum aslinda erken ama iyiki gittim yinede en azindan tedavi goruyorum
İlk gittiğim dr sen denemeye başla olmazsa önünde uzun bir tedavi süreci olabilir demişti. Haklıymış da. Belki olmayacak belki tüp bebek yapmak zorunda kalıcaz. İnşallah gerek kalmaz da olursa da erken yola koyulmuş oldukBenim annem erken menopoza girmisti teyzem falanda hep oyle genetik olmasindan korktum aslinda erken ama iyiki gittim yinede en azindan tedavi goruyorum
İnsallah rabbim okadar aratmadan nasip ederİlk gittiğim dr sen denemeye başla olmazsa önünde uzun bir tedavi süreci olabilir demişti. Haklıymış da. Belki olmayacak belki tüp bebek yapmak zorunda kalıcaz. İnşallah gerek kalmaz da olursa da erken yola koyulmuş olduk
İnşallahİnsallah rabbim okadar aratmadan nasip eder
Hahahaha aynenhic sormaaa valla sahte hamileyiz daha nolsun vay be tıpın geldiği noktaya bak mahsallah
Kaçıncı gunundu buggun dün bende öyleydim bugun bir sey yok üşütmemeye dikkat etEyvahh karnım cok ağrıyor sanki her an adet olucakmışım gibi kasığımada kramplar giriyo acaba adetmi oluyorum diye tedirginlik yasamaya basladım ama akintim falan yokcok degisik bi agrı sanmi sancılı regl agrisi gibi