Ben bir de test stoğu yapıcam şimdi sence hangi marka alıyım?Hormonlugu oldugu icin heralde acıktırıyo galiba
Bir de senin ilk denemen miydi? Çok kişiyle konuştum şu sıra da unuttum. Kusura bakma lütfenHormonlugu oldugu icin heralde acıktırıyo galiba
Trendyoldan aldim bende yeni geldi bugun hemen yaptim isteBen bir de test stoğu yapıcam şimdi sence hangi marka alıyım?
Ciddi misin çok erken diil miTrendyoldan aldim bende yeni geldi bugun hemen yaptim iste
Erken tabiki ama gormek istedim heralde ikinci cizgiyiCiddi misin çok erken diil mi
Görebildin mi peki çünkü iğnenin etkisi varmış sanırımErken tabiki ama gormek istedim heralde ikinci cizgiyibenimde ilk iğnem canım evet
Tamamdır çok teşekkürlerİcinde 5 tane var erken gebelik aldım 90 tl kargoyla 119 falan olmustu
Suan cok guzel nur topu gibi pozitif iğne etkisindenGörebildin mi peki çünkü iğnenin etkisi varmış sanırım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah7.gun yaptım 10.gun yine yapcam 12 bide 14 yapicam o arada igne etkisini nezman kaybedicek ona bakicam
Hahahahhah iğnenin etkisi geçince tek çizgiye düşüyor sonra bebiş varsa tekrar çift çizgi oluyor diil miSuan cok guzel nur topu gibi pozitif iğne etkisinden
Çift çizgi görmek nasıl bir duygu acaba ben daha hiç göremedim hatta daha önce hiç test yapmadımSuan cok guzel nur topu gibi pozitif iğne etkisinden
Cift cizgi insan yalanci pozitif oldugunu bildiği halde gozleri doluyo okadar guzelki rabbim gercegini nasip etsinÇift çizgi görmek nasıl bir duygu acaba ben daha hiç göremedim hatta daha önce hiç test yapmadım
Nekadarlık evlisinÇift çizgi görmek nasıl bir duygu acaba ben daha hiç göremedim hatta daha önce hiç test yapmadım
3,5 yıldır. 2 yıldır da deniyoruz. Sen?Nekadarlık evlisin