Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

İlk gunden beri cok istiyorum ama olmadı hep bir sorun oluyor
Daha çok yeniymiş ama iyi yapmışsın simdiki aklım olsa ben de çok önceden giderdim. Bana kalsa hala hazır değildim ama erken menepoz riski var dendi. Sonra içime de düştü şimdi nasıl istiyorum anlatamam

Benim annem erken menopoza girmisti teyzem falanda hep oyle genetik olmasindan korktum aslinda erken ama iyiki gittim yinede en azindan tedavi goruyorum

Benim annem erken menopoza girmisti teyzem falanda hep oyle genetik olmasindan korktum aslinda erken ama iyiki gittim yinede en azindan tedavi goruyorum
İlk gittiğim dr sen denemeye başla olmazsa önünde uzun bir tedavi süreci olabilir demişti. Haklıymış da. Belki olmayacak belki tüp bebek yapmak zorunda kalıcaz. İnşallah gerek kalmaz da olursa da erken yola koyulmuş olduk

İlk gittiğim dr sen denemeye başla olmazsa önünde uzun bir tedavi süreci olabilir demişti. Haklıymış da. Belki olmayacak belki tüp bebek yapmak zorunda kalıcaz. İnşallah gerek kalmaz da olursa da erken yola koyulmuş olduk
İnsallah rabbim okadar aratmadan nasip eder 🙏

hic sormaaa valla sahte hamileyiz daha nolsun vay be tıpın geldiği noktaya bak mahsallah🙈🙈🤣

Burada olmayi cok seviyorum herkesden biseyler ogreniyorum yeni arkadaslar oluyo tavsiyeler oluyo ama uyuyamiyorum aklim kaliyo burda cok pskolojim bozuldu bu surecte galiba benim🙈

Eyvahh karnım cok ağrıyor sanki her an adet olucakmışım gibi kasığımada kramplar giriyo acaba adetmi oluyorum diye tedirginlik yasamaya basladım ama akintim falan yok 😏☹️ cok degisik bi agrı sanmi sancılı regl agrisi gibi

Hergun yeni birsey napicagimi sasirdim artık sağ kasığıma kramplar giriyo kasılıyo 😏☹️ cok ağrılı bi sabah diger gunlere gore..

İnsalalh kist olmamistir hamile oliyim derken keske ovulasyonla takip etseydim cok pisman oldum ovulasyon kullanmadigim icin

Eyvahh karnım cok ağrıyor sanki her an adet olucakmışım gibi kasığımada kramplar giriyo acaba adetmi oluyorum diye tedirginlik yasamaya basladım ama akintim falan yok 😏☹️ cok degisik bi agrı sanmi sancılı regl agrisi gibi
Kaçıncı gunundu buggun dün bende öyleydim bugun bir sey yok üşütmemeye dikkat et

X