- 24 Kasım 2015
- 523
- 143
İniallah canım amin. Senin sürecin nasıldı gün gün nasıl ilerledi anlatabilir misinnEvet kuzum kan gunumdu rabbim en kisa surede sanada isteyen herkesede guzel haberler versin hepimiz icin dua ediyirum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İniallah canım amin. Senin sürecin nasıldı gün gün nasıl ilerledi anlatabilir misinnEvet kuzum kan gunumdu rabbim en kisa surede sanada isteyen herkesede guzel haberler versin hepimiz icin dua ediyirum
Tabi anlatirim kuzum biliyorsun 13 eylulde transfer oldum 3. Gun embriyosuydu taze transfer bende amh dusuklugu var 33 yasindayim acil tup bebek yonlendirdiler 7 yumurta toplandi malesef 3 dollendi ama kaliteleri cok iyi degildi doktorlarim transfer yapip denemek istediler cift transfer yaptilar 25 inde test ver dediler ben 7 eylulde ovitrelle vuruldum hemde cift doz 9 etlulde yumurta toplandi 13 te transferİniallah canım amin. Senin sürecin nasıldı gün gün nasıl ilerledi anlatabilir misinn
Ozaman umut çok büyük inşallah bebeğin seninle AmiinnnAdet tarihim 24 eylüldü hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımıza kucağımıza
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Çok sevindim. Maşallah, maşallahInsallah kuzum amin darisi iateyen herkese hepimize dua ediyorum
tesekkurler canimmSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Çok sevindim. Maşallah, maşallah
Yaa hadi inşallaaaahhhOzaman umut çok büyük inşallah bebeğin seninle Amiinnn
Hahaha çok iyii çol sevindim canım senin adına bakalım benim de doktorum 1 ekimi bekle demişti. Seninkinin ikiz olma ihtimali var mı?Tabi anlatirim kuzum biliyorsun 13 eylulde transfer oldum 3. Gun embriyosuydu taze transfer bende amh dusuklugu var 33 yasindayim acil tup bebek yonlendirdiler 7 yumurta toplandi malesef 3 dollendi ama kaliteleri cok iyi degildi doktorlarim transfer yapip denemek istediler cift transfer yaptilar 25 inde test ver dediler ben 7 eylulde ovitrelle vuruldum hemde cift doz 9 etlulde yumurta toplandi 13 te transfer
19 eylulde erken gebelik twsti yaptim cok silik hayalet cizgi gordum
20 eylulde kaset test yaptim cok silik hayalet gordum ve kan testi vermeye gittim hcg :12.68 cikti
22 eylulde kan testi verdim 28.16 cikti
23 eylulde cerdim 42.50 cikti
25 eylul yani bugun verdim 144.49 cikti
Normalde bugundu test tarihim ama bn onceden basladm
Belirti soyleki ciddi bir belirti olmadi sadece sik idrar ve kasik agrisi ama bunlari kullandigim progestanlarda yapabiliyormus belirtiden sayilmaz demisti dojtorum lekelenmem olmadi yerlesme kanamasi gormedim birde karnim cok ac hep ve harika memelerim var hayatimda ilk defa bu kadar guzeller
Hcg artisina gore tek gbi duruyor kuzum ama doktor belli olmaz kese gorunce anlarz dediHahaha çok iyii çol sevindim canım senin adına bakalım benim de doktorum 1 ekimi bekle demişti. Seninkinin ikiz olma ihtimali var mı?
Aynen kuzucm hepimiz kavusalim insallah evlatlarimizaHadi bakalım hayırlısı canım tek çift fark etmez sağlıkla gelsin
Tekrar test yaptın mı canım nasılsın?Yaa hadi inşallaaaahhh
Testlerim böyle olduTekrar test yaptın mı canım nasılsın?
Op süper gittikçe belirginleşiyor kaçıncı günlerindiTestlerim böyle oldu
18 eylülde transfer olmuştum ama çok su içiyorum o yüzden idrarlarım hep çok açıktı akşam 7-8 gibi yaptım cuma akşamı yine yapacağım Allah isteyen herkese nasip etsinOp süper gittikçe belirginleşiyor kaçıncı günlerindi
Sabah ilk idrarla daha doğru olur test sonucun. Daha fazla kalıyor ya vücutta . Ozaman acayip koyu renk çıkar kesin18 eylülde transfer olmuştum ama çok su içiyorum o yüzden idrarlarım hep çok açıktı akşam 7-8 gibi yaptım cuma akşamı yine yapacağım Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaa biliyorum ama bu ovitrellenin etkisinden dolayı biraz çekiniyordum inşallah benimledir, herkese dua etmeye devamSabah ilk idrarla daha doğru olur test sonucun. Daha fazla kalıyor ya vücutta . Ozaman acayip koyu renk çıkar kesin
Ovitrelleyi 15 eylül gibi mi yapmıştın. Geçmiştir muhtemelen artık etkisi.Yaa biliyorum ama bu ovitrellenin etkisinden dolayı biraz çekiniyordum inşallah benimledir, herkese dua etmeye devam
18 eylülde yaptım canım transfer günüOvitrelleyi 15 eylül gibi mi yapmıştın. Geçmiştir muhtemelen artık etkisi.
Bir yorumda okumuştum önce belirginden hayalet çizgiye dönmüş adette gecikince 15.günü yapıyo silik çıkıyor. Geç döllenmeymiş. Yani ihtimal hep varBende bugün test yaptım yine ama hiç çizgi yoktu iğne dahil 11. Gün burdan döner mi ki ://