Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümitlendirmeyi istemem ama 9da hiç yok gibi, yeni karışıyor olabilir mi idrara? Bende dayanamadım 18eylülde vurulmuştum transfer günü 23ü test yaptım sonra meğerse ovitrellenin etkisi olabiliyormuşBugün ovitrelle dahil 10. Günüm orda bir köy var uzakta gibi ama umutsuz gibi
Eki Görüntüle 3483317
ovitrelle için bile erken bence.transferede en az 4 gün fırsat verin bence , erken davranmışız biraz test için benmde 19 ovitrelle . Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorumÜmitlendirmeyi istemem ama 9da hiç yok gibi, yeni karışıyor olabilir mi idrara? Bende dayanamadım 18eylülde vurulmuştum transfer günü 23ü test yaptım sonra meğerse ovitrellenin etkisi olabiliyormuş
14.günü beklemeye değer inşallah ordadır.tutunmuştur bebeğinBugün ovitrelle dahil 10. Günüm orda bir köy var uzakta gibi ama umutsuz gibi
Eki Görüntüle 3483317
Ne zaman geçer ki etkisi biliyor musunuzovitrelle için bile erken bence.transferede en az 4 gün fırsat verin bence , erken davranmışız biraz test için benmde 19 ovitrelle . Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum
Hemen çıktı dimi bu görüntüBugün ovitrelle dahil 10. Günüm orda bir köy var uzakta gibi ama umutsuz gibi
Eki Görüntüle 3483317
10.günde başlıyor transferliler net sonuç içinNe zaman geçer ki etkisi biliyor musunuz
Bir sürü topic okudum 3 gündür şunu anladım; belirtiler kesinlikle bir gerçeklik değil . Bakılması gereken yer psikolojik rahatlık.Ne zaman geçer ki etkisi biliyor musunuz
ovitrelle için bile erken bence.transferede en az 4 gün fırsat verin bence , erken davranmışız biraz test için benmde 19 ovitrelle . Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum
Benim 4. Günden beridir lekelenmem var ama 1-2 damla kahverengi Allah herkesin yardımcıısı olsun önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursunBir sürü topic okudum 3 gündür şunu anladım; belirtiler kesinlikle bir gerçeklik değil . Bakılması gereken yer psikolojik rahatlık.
Amiin adet tarihine kaç gün var diye , eğer çoksa ovitrellenin etkisi bile olabilir lekelenme. Belki çatladığı için yumurta olmuştur. Motivasyon olacak şekilde düşün kendini rahat tutacak yorumlara odaklan . inşallah sıkıca tutunuyor bebeğinBenim 4. Günden beridir lekelenmem var ama 1-2 damla kahverengi Allah herkesin yardımcıısı olsun önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun
Canimm var yaa bnde gordummBugün ovitrelle dahil 10. Günüm orda bir köy var uzakta gibi ama umutsuz gibi
Eki Görüntüle 3483317
Adet tarihim 24 eylüldü hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımıza kucağımızaAmiin adet tarihine kaç gün var diye , eğer çoksa ovitrellenin etkisi bile olabilir lekelenme. Belki çatladığı için yumurta olmuştur. Motivasyon olacak şekilde düşün kendini rahat tutacak yorumlara odaklan . inşallah sıkıca tutunuyor bebeğin
Yaa süper çok sevindim çok darısı bizlere inşallaaaahhh sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar benim pozitif sukyrler olsun rabbim hepinize nasip etsin insallah kucaklarimiz bos kalmasin
Insallah kuzum amin darisi iateyen herkese hepimize dua ediyorumYaa süper çok sevindim çok darısı bizlere inşallaaaahhh sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet canım 5. Dkda işteHemen çıktı dimi bu görüntü
Yarın tekrar mı yapsam acaba 16sında vurmuştum iğneyi. Aslında bu ay pek umutlu değildim ama insan yine de merak ediyor umut ediyrCanimm var yaa bnde gordumm
Şükür canım kan mı verdin çok sevindimKizlar benim pozitif sukyrler olsun rabbim hepinize nasip etsin insallah kucaklarimiz bos kalmasin
Evet seni o kdr iyi anliyorumki gunler asla gecmiyor ben gun asiri yqptim surekli ama cok strese sokuyir ben kendimi cok strese soktm ama yinede test yapmaktan geri duramadimYarın tekrar mı yapsam acaba 16sında vurmuştum iğneyi. Aslında bu ay pek umutlu değildim ama insan yine de merak ediyor umut ediyr
Evet kuzum kan gunumdu rabbim en kisa surede sanada isteyen herkesede guzel haberler versin hepimiz icin dua ediyirumŞükür canım kan mı verdin çok sevindim