Canım be yaptın test yaptınmı tekrarAynen benmkilerde 5.günden beri hep böyle. Bugünkü gözle görülüyor net ama fotoda tam net yakalayamadım. Pazara kesin görürüm artık negatifi salı ya da varsa çıkar diye düşünüyorum. Zaten test günümde Perşembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım be yaptın test yaptınmı tekrarAynen benmkilerde 5.günden beri hep böyle. Bugünkü gözle görülüyor net ama fotoda tam net yakalayamadım. Pazara kesin görürüm artık negatifi salı ya da varsa çıkar diye düşünüyorum. Zaten test günümde Perşembe
Canm zaten günlük yapıyorum ben silikleşmeyi takip etmek için bugün 12.günüm sabah tertemiz negatif çıktı. Perşembede kan günüm o zamana kadar yine her sabah yaparım erken gebeliktenCanım be yaptın test yaptınmı tekrar
Mesela yarın kan versek yine düştümü çıktımı diye kontrol mü gerektircek?Canm zaten günlük yapıyorum ben silikleşmeyi takip etmek için bugün 12.günüm sabah tertemiz negatif çıktı. Perşembede kan günüm o zamana kadar yine her sabah yaparım erken gebelikten
Ben bıraktım belirti durumunu ama , bu ovitrelle’ de bulantı bile yaşatıyormuş . Ne belirti ne kan takibi çok gereksiz hissettirmeye başladı artıkCanm zaten günlük yapıyorum ben silikleşmeyi takip etmek için bugün 12.günüm sabah tertemiz negatif çıktı. Perşembede kan günüm o zamana kadar yine her sabah yaparım erken gebelikten
Aynen kanı zaten günümden önce vermem elimde de tam güne kadar yetecek sayıda test var şimdilik onla takip edicem. Bence sende varsa gününe daha verme kanMesela yarın kan versek yine düştümü çıktımı diye kontrol mü gerektircek?
Kaçıncı gün senin iğne hariç ?Ben bıraktım belirti durumunu ama , bu ovitrelle’ de bulantı bile yaşatıyormuş . Ne belirti ne kan takibi çok gereksiz hissettirmeye başladı artık
14.günse test günümüz( benim doktorum gecikme bekle dedi sadece) perşembe oluyorAynen kanı zaten günümden önce vermem elimde de tam güne kadar yetecek sayıda test var şimdilik onla takip edicem. Bence sende varsa gününe daha verme kan
Bence sende kırmızıyı bekleme perşembe ver zaten varda her türlü çıkar14.günse test günümüz( benim doktorum gecikme bekle dedi sadece) perşembe oluyor
11.gün ümKaçıncı gün senin iğne hariç ?
Benmde 12 bakalım kuyruğuna geldik11.gün üm
adet tarihini baz alırsam ohoooo ben dayanamam perşembe sabah en iyisi, birde yeni taşındım sağlık ocağı taşımasıda yaptım heryer doluymuş çok uzak biryere düştüm. Aksi gibi ta cuma günü taşıyacaklar devlet hastanesine gideceğim bendeBence sende kırmızıyı bekleme perşembe ver zaten varda her türlü çıkar
Hayırlısıyla pozitif haberler alalımBenmde 12 bakalım kuyruğuna geldik
Benm adet 6sı.adet tarihini baz alırsam ohoooo ben dayanamam perşembe sabah en iyisi, birde yeni taşındım sağlık ocağı taşımasıda yaptım heryer doluymuş çok uzak biryere düştüm. Aksi gibi ta cuma günü taşıyacaklar devlet hastanesine gideceğim bende
Birtane testim kaldı evde diğerini kaybettim taşınma telaşıyla sabredip çarşamba sabah yaparımBenm adet 6sı.
Ben şimdi yine yaptım meraktan yine tek çizgiBirtane testim kaldı evde diğerini kaybettim taşınma telaşıyla sabredip çarşamba sabah yaparım
Bu sabah yaptın mııBen şimdi yine yaptım meraktan yine tek çizgi
Yaptım negatifBu sabah yaptın mıı
Perşembe kan günüm işte o zamna kadar sabredemiyorum böyle yapıyorum her günBelirtilerin nasıl peki canım, pozitife döner belki.tam günü çünkü