Ovitrella Çatlama İğnesinden En Erken Kaç Gün Sonra Gebelik Pozitifini gördünüz?

Aynen benmkilerde 5.günden beri hep böyle. Bugünkü gözle görülüyor net ama fotoda tam net yakalayamadım. Pazara kesin görürüm artık negatifi salı ya da varsa çıkar diye düşünüyorum. Zaten test günümde Perşembe
Canım be yaptın test yaptınmı tekrar

Canm zaten günlük yapıyorum ben silikleşmeyi takip etmek için bugün 12.günüm sabah tertemiz negatif çıktı. Perşembede kan günüm o zamana kadar yine her sabah yaparım erken gebelikten😅🫠
Mesela yarın kan versek yine düştümü çıktımı diye kontrol mü gerektircek?

Canm zaten günlük yapıyorum ben silikleşmeyi takip etmek için bugün 12.günüm sabah tertemiz negatif çıktı. Perşembede kan günüm o zamana kadar yine her sabah yaparım erken gebelikten😅🫠
Ben bıraktım belirti durumunu ama , bu ovitrelle’ de bulantı bile yaşatıyormuş . Ne belirti ne kan takibi çok gereksiz hissettirmeye başladı artık😔

Mesela yarın kan versek yine düştümü çıktımı diye kontrol mü gerektircek?
Aynen kanı zaten günümden önce vermem elimde de tam güne kadar yetecek sayıda test var şimdilik onla takip edicem. Bence sende varsa gününe daha verme kan ☺️

Aynı günümüz o zaman benmde 15.gün perşembe. 3ünde kan ver ondan önce verme dedi 🤭

Bence sende kırmızıyı bekleme perşembe ver zaten varda her türlü çıkar 🫠
adet tarihini baz alırsam ohoooo ben dayanamam 😅 perşembe sabah en iyisi, birde yeni taşındım sağlık ocağı taşımasıda yaptım heryer doluymuş çok uzak biryere düştüm. Aksi gibi ta cuma günü taşıyacaklar 😅 devlet hastanesine gideceğim bende

adet tarihini baz alırsam ohoooo ben dayanamam 😅 perşembe sabah en iyisi, birde yeni taşındım sağlık ocağı taşımasıda yaptım heryer doluymuş çok uzak biryere düştüm. Aksi gibi ta cuma günü taşıyacaklar 😅 devlet hastanesine gideceğim bende
Benm adet 6sı. 🫠

Eklentiler

• IMG_1360.jpeg
    IMG_1360.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 19
Belirtilerin nasıl peki canım, pozitife döner belki.tam günü çünkü
Perşembe kan günüm işte o zamna kadar sabredemiyorum böyle yapıyorum her gün 😅
Baştan beri hiç belirtim yok iğne etkisi falan da olmadı bende.
Geçen hafta iç çamaşırımda beyaz akıntı vardı serçe tırnağım kadar.
Neredeyse 5/6 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum. Ve baş ağrısının yanında tansiyonumda düşük 10/6
Dünden beri de kasık ağrım var regl olacakmışım gibi.
Sabahta hafif bir bulantım vardı.

X