Ovitrella Çatlama İğnesinden En Erken Kaç Gün Sonra Gebelik Pozitifini gördünüz?

Perşembe kan günüm işte o zamna kadar sabredemiyorum böyle yapıyorum her gün 😅
Baştan beri hiç belirtim yok iğne etkisi falan da olmadı bende.
Geçen hafta iç çamaşırımda beyaz akıntı vardı serçe tırnağım kadar.
Neredeyse 5/6 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum. Ve baş ağrısının yanında tansiyonumda düşük 10/6
Dünden beri de kasık ağrım var regl olacakmışım gibi.
Sabahta hafif bir bulantım vardı.
Belirtiler yeni başlamış gibi dimi, dönme ihtimalide hep var 😊 inşallah güzel neticeler alırsın canım

Perşembe kan günüm işte o zamna kadar sabredemiyorum böyle yapıyorum her gün 😅
Baştan beri hiç belirtim yok iğne etkisi falan da olmadı bende.
Geçen hafta iç çamaşırımda beyaz akıntı vardı serçe tırnağım kadar.
Neredeyse 5/6 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum. Ve baş ağrısının yanında tansiyonumda düşük 10/6
Dünden beri de kasık ağrım var regl olacakmışım gibi.
Sabahta hafif bir bulantım vardı.
Merhaba sonuç ne çıktı bende aynı durumdayım

Benim de bugün iğne sonrası 10. Günüm akşam yaptım çooooook silik bir çizgi çıktı. İğne etkisi mi sizce :)

Benim de bugün iğne sonrası 10. Günüm akşam yaptım çooooook silik bir çizgi çıktı. İğne etkisi mi sizce :)
Büyük ihtimal iğne etkisi. Benim de 9.gün silik çizgi çıktı 11. gün tek çizgiydi. Dayanabilirsen 14 veya15. Gün tekrar dene testi

Son düzenleme:
kızlar ben 11 kasımda 2. çatlatma iğnemi vuruldum 1 haftadır aşırı beyaz akıntım var ve aşırı kasık ağrım var normalde 22 sinde test yapmamı söyledi doktor sizce varmıdır.

kızlar ben 11 kasımda 2. çatlatma iğnemi vuruldum 1 haftadır aşırı beyaz akıntım var ve aşırı kasık ağrım var normalde 22 sinde test yapmamı söyledi doktor sizce varmıdır.
pardon 26 sında test yapmam gerekli

X