Ovitrella Çatlama İğnesinden En Erken Kaç Gün Sonra Gebelik Pozitifini gördünüz?

12 küsürdü sanıyorum ki e o zaman bamiş mi diyelimm 🥰 ikiz mi tekiz mi ne zaman belli olur

Benimde bugün iğne günü hariç 11. Günüm sabah test yaptım böyle çıktı ben sanki hayalet çizgi görüyo gibiyim ama bilemedim sizce?

Eklentiler

• IMG_0820.jpeg
    IMG_0820.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba bende bugün üye oldum foruma ☺️ bu topice yazmak istedim msjşarınızı gördükçede umutlandım . İlk günden beri nasıl hissettiniz kendinizi, belirtileriniz nasıldı sormak istedim. Yardımcı olur musunuz banada 🌹 teşekkürler şimdiden

bugün kan verdim 39 çıktı 14.gün
Merhaba bende bugün üye oldum foruma ☺️ bu topice yazmak istedim msjşarınızı gördükçede umutlandım . İlk günden beri nasıl hissettiniz kendinizi, belirtileriniz nasıldı sormak istedim. Yardımcı olur musunuz banada 🌹 teşekkürler şimdiden

Merhaba hoş geldin benim bugün iğnenin 8. Günü ara ara sancılarım oldu kasıklarda. 5. Günü de bel ağrım oldu. Ama ilişki hep sancılıydı. İğne vurulduktan sonra 5 gün ilişki sonra gün aşırı demişti doktorum ama biz ani bir tatile çıktık. 3 gün ilişki olabildi sonra 3 gün ara ve günde 2 falan oldu birkaç gündür. Birde alkol alımı falan da oldu aslında pek dikkat edemedim yani hayırlısı. Bende yarın ilk idrarla test yapmaha başlayacağım yarın. Gün aşırı yapıp takip etmeyi düşünüyorumm. Yanima aldım teslerimide 😅 normalde 10-14 gün arasında iğne etkisi geçiyormuş. Bakalım ☺️

Benim bugün iğne dahil 9. Gün çift çizgiyi geçtim kontrol çizgisi bile silik sanki. 9. Günde iğnenin etkisinden dolayı bile olsa ikinci bir çizgi görürüm samıştım galiba bu sefer de olmadı :KK43:
IMG_3017.jpeg

Benim bugün iğne dahil 9. Gün çift çizgiyi geçtim kontrol çizgisi bile silik sanki. 9. Günde iğnenin etkisinden dolayı bile olsa ikinci bir çizgi görürüm samıştım galiba bu sefer de olmadı :KK43:
Eki Görüntüle 3482963
Benimde regli tarihim 2 Ekim aramızda 1 gün var bence erken test için öyle düşünüyorum yeni sıfırlanmış olabilir hcg

Benim üçüncü çatlatma iğnem klomen femara kullanmadım büyüyen yumurtayı çatlattık ama herhangi bir belirtim yok ilk 5 gün kasık ve bel ağrısı oldu kesildi çok merak ediyorum

X