- 19 Eylül 2024
- 407
- 249
- 32
Transferin 7. Günü 3. Gun embriyosuydu olumlu gbi duruyor ne diyorsunCanim 12.28 cikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferin 7. Günü 3. Gun embriyosuydu olumlu gbi duruyor ne diyorsunCanim 12.28 cikmis
Yaniiiii hamişsin kuzucummm çok tebrik ederiiimmmmCanim 12.28 cikmis
İki gün sonra bir daha ver bakalım kan nasıl yükseliişTransferin 7. Günü 3. Gun embriyosuydu olumlu gbi duruyor ne diyorsun
Insallah bnde cok sevimdm arkadasmm pazartesi tekrar vericem bakalm cok heyecanliyimYaniiiii hamişsin kuzucummm çok tebrik ederiiimmmm
Hayırlısı olsun cankm muhakkak yaz tatile çıktık bizde zaman hızlı geçer umarımInsallah bnde cok sevimdm arkadasmm pazartesi tekrar vericem bakalm cok heyecanliyim
Iyi tatiller canim benim haberleselimHayırlısı olsun cankm muhakkak yaz tatile çıktık bizde zaman hızlı geçer umarım
Tekrar kan testine geldim kuzum tabiki yine yine dayanamadm sonucu haber veririm insallah guzel sonclar hayirli sonuclarHayırlısı olsun cankm muhakkak yaz tatile çıktık bizde zaman hızlı geçer umarım
Cikti sonuc 28 ciktiIyi tatiller canim benim haberleselim
Çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün mü öyleyse bugün ilk idrarla tekrarlaKızlar bende 13. Günümdeyim bugün silik çıktı sizin fikriniz ne olur
bugün kan verdim 39 çıktı 14.günÇatlatma iğnesinden sonra 13. Gün mü öyleyse bugün ilk idrarla tekrarla
Merhaba bende bugün üye oldum foruma bu topice yazmak istedim msjşarınızı gördükçede umutlandım . İlk günden beri nasıl hissettiniz kendinizi, belirtileriniz nasıldı sormak istedim. Yardımcı olur musunuz banada teşekkürler şimdidenbugün kan verdim 39 çıktı 14.gün
Benimde regli tarihim 2 Ekim aramızda 1 gün var bence erken test için öyle düşünüyorum yeni sıfırlanmış olabilir hcgBenim bugün iğne dahil 9. Gün çift çizgiyi geçtim kontrol çizgisi bile silik sanki. 9. Günde iğnenin etkisinden dolayı bile olsa ikinci bir çizgi görürüm samıştım galiba bu sefer de olmadı
Eki Görüntüle 3482963