- 11 Eylül 2024
- 447
- 25
- 13
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasıklarımda ilk batma ile başlayan bir ağrı vardı şuanda bi yanma var gibi çok aşırı değil ama hissettiriyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı beni umutlandıran bu olduakşama regl olmazsam yarın kesin vercem:) bi de kan verip akşama regl oluyomuşum psikolojim bozulur valla
Ben kullanmadımKızlar sizde progestan kullanıyor musunuz
benimde aşırı değil çok hafifKasıklarımda ilk batma ile başlayan bir ağrı vardı şuanda bi yanma var gibi çok aşırı değil ama hissettiriyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı beni umutlandıran bu oldu
kullanmadımKızlar sizde progestan kullanıyor musunuz
Benimde soldaydı. Şuan tüm alt kasığımda yanma var çok hafifbenimde aşırı değil çok hafif
beni de geçen hafta olan sol kasık ağrısı umutlandırıyo
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ilk kez mi iğneyi kullandınız benim ikinci kezBenimde soldaydı. Şuan tüm alt kasığımda yanma var çok hafif
Evet ilk kez kullandım. Sadece 4 günü değerlendirebildik. 36. Saat itibari ile. Eşim yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. Umarım olmuşturhakkımızda hayırlısı olsun inşallah ilk kez mi iğneyi kullandınız benim ikinci kez
inşallah:) yumurta büyüklüğü neydiEvet ilk kez kullandım. Sadece 4 günü değerlendirebildik. 36. Saat itibari ile. Eşim yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. Umarım olmuştur
Doktor 21 cm dedi. Akşamdı. Sabah iğne oldum. O da kafamı karıştırıyor bazıları 20 cm sonrası kist falan demiş. Sizin kaç cm diinşallah:) yumurta büyüklüğü neydi
yok kist olması için çatlamaması lazım diye biliyorum çünkü benim geçen ay adetliyken gittiğimde kist gördü doktor o sebeple ilaç vermedi doğum kontrol verdi kist sökülüp atılsın diye bu ay atılmıştı tekrar tedaviye başladık biri 18 diğeri 23cm diDoktor 21 cm dedi. Akşamdı. Sabah iğne oldum. O da kafamı karıştırıyor bazıları 20 cm sonrası kist falan demiş. Sizin kaç cm di
Hadi inşallah burada birbirimize güzel haberler veririz :)yok kist olması için çatlamaması lazım diye biliyorum çünkü benim geçen ay adetliyken gittiğimde kist gördü doktor o sebeple ilaç vermedi doğum kontrol verdi kist sökülüp atılsın diye bu ay atılmıştı tekrar tedaviye başladık biri 18 diğeri 23cm di
inşallah ben yarını bekliycem senden de güzel haberi bekliyorummmmHadi inşallah burada birbirimize güzel haberler veririz :)
Bende ya çok kararsızım korkuyorum test yapmayabende bekliyorum benim de hafif hafif kasık ağrısı var dünden beri bilemiyorum nolucak
Bende bilmiyorum ya ben henüz yapmadım bugün 15. Gün bekliyorum hala acaba benim adetelr normalde düzensiz ondan mı gecikiyor kiYorum yapabilmek için üye oldum :) bende 19 Nisanda ovitrella oldum. Biraz önce negatif acaba erken mi davranıyoruz. Bugün 14. Gün
Bence test yapın yoksa yoktur zaten 15. Gün olmuş çıkar. Ben geçen ay aşılamanın 13. günü regl oldum. Test bile yapamamıştım içimde kaldı :)Bende bilmiyorum ya ben henüz yapmadım bugün 15. Gün bekliyorum hala acaba benim adetelr normalde düzensiz ondan mı gecikiyor ki
Gerçekten mi bende bekliyorum öyle ama bakalım ne oluyorBence test yapın yoksa yoktur zaten 15. Gün olmuş çıkar. Ben geçen ay aşılamanın 13. günü regl oldum. Test bile yapamamıştım içimde kaldı :)
bende cesaret edemiyorum, bata 3 gün kaldıCanım test yaptın mı bende 19 martta olmuştum cesaret edemedim
Benimde üç gün normal kaldı ama igneninde 16. Gününe girdim bugünbende cesaret edemiyorum, bata 3 gün kaldı![]()