Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

akşama regl olmazsam yarın kesin vercem:) bi de kan verip akşama regl oluyomuşum psikolojim bozulur valla
Kasıklarımda ilk batma ile başlayan bir ağrı vardı şuanda bi yanma var gibi çok aşırı değil ama hissettiriyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı beni umutlandıran bu oldu

Kasıklarımda ilk batma ile başlayan bir ağrı vardı şuanda bi yanma var gibi çok aşırı değil ama hissettiriyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı beni umutlandıran bu oldu
benimde aşırı değil çok hafif
beni de geçen hafta olan sol kasık ağrısı umutlandırıyo

Doktor 21 cm dedi. Akşamdı. Sabah iğne oldum. O da kafamı karıştırıyor bazıları 20 cm sonrası kist falan demiş. Sizin kaç cm di
yok kist olması için çatlamaması lazım diye biliyorum çünkü benim geçen ay adetliyken gittiğimde kist gördü doktor o sebeple ilaç vermedi doğum kontrol verdi kist sökülüp atılsın diye bu ay atılmıştı tekrar tedaviye başladık biri 18 diğeri 23cm di

yok kist olması için çatlamaması lazım diye biliyorum çünkü benim geçen ay adetliyken gittiğimde kist gördü doktor o sebeple ilaç vermedi doğum kontrol verdi kist sökülüp atılsın diye bu ay atılmıştı tekrar tedaviye başladık biri 18 diğeri 23cm di
Hadi inşallah burada birbirimize güzel haberler veririz :)

Yorum yapabilmek için üye oldum :) bende 19 Nisanda ovitrella oldum. Biraz önce negatif acaba erken mi davranıyoruz. Bugün 14. Gün
Bende bilmiyorum ya ben henüz yapmadım bugün 15. Gün bekliyorum hala acaba benim adetelr normalde düzensiz ondan mı gecikiyor ki

Bende bilmiyorum ya ben henüz yapmadım bugün 15. Gün bekliyorum hala acaba benim adetelr normalde düzensiz ondan mı gecikiyor ki
Bence test yapın yoksa yoktur zaten 15. Gün olmuş çıkar. Ben geçen ay aşılamanın 13. günü regl oldum. Test bile yapamamıştım içimde kaldı :)

Kizlar selam bende 20 martta ovitrelle ignesi yaptim yarim 14.gunum adetim en son 25 subatta gelmisti test yapmali miyim.7 nisanda doktorda randevum var ama bir yandan merak ediyorum yanitlici sonuc alir miyim yarin idrar testi yapsam

Back
X