Ovitrella Çatlama İğnesinden En Erken Kaç Gün Sonra Gebelik Pozitifini gördünüz?

ovitrelle için bile erken bence.transferede en az 4 gün fırsat verin bence , erken davranmışız biraz test için ☺️ benmde 19 ovitrelle . Başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum 🌹
Benmde 18 eylül iğne günüm 🥰 ama üç dört gündür takipteyim silikleşmeyi. Bugün neredeyse sıfırlandı gibi. Ama iğneden beri hiç bir etki olmadı bende iki gündür dayanılmaz bir baş ağrısı bugün düşük tansiyon ve çok az bir kasık ağrısı dışında.

Merhaba hoş geldin benim bugün iğnenin 8. Günü ara ara sancılarım oldu kasıklarda. 5. Günü de bel ağrım oldu. Ama ilişki hep sancılıydı. İğne vurulduktan sonra 5 gün ilişki sonra gün aşırı demişti doktorum ama biz ani bir tatile çıktık. 3 gün ilişki olabildi sonra 3 gün ara ve günde 2 falan oldu birkaç gündür. Birde alkol alımı falan da oldu aslında pek dikkat edemedim yani hayırlısı. Bende yarın ilk idrarla test yapmaha başlayacağım yarın. Gün aşırı yapıp takip etmeyi düşünüyorumm. Yanima aldım teslerimide 😅 normalde 10-14 gün arasında iğne etkisi geçiyormuş. Bakalım ☺️
Merhaba, yanlış anlamadıysam aynı gün vurulmuşuz iğneyi 😇 17 eylülde ovitrelle vuruldum şimdi test yapmak istiyorum ama korkuyorumda sonuçtan çünki hiçbir belirtim yok

19eylül ovitrelle bnmde dayanamadım azönce yaptım😁 erken daysdoctor hayalet olmaya çalışan bir çizgi vardı 😳 halbuki ovitrelle etkisi bekliyordum daha ney çıkar diye

Benmde 18 eylül iğne günüm 🥰 ama üç dört gündür takipteyim silikleşmeyi. Bugün neredeyse sıfırlandı gibi. Ama iğneden beri hiç bir etki olmadı bende iki gündür dayanılmaz bir baş ağrısı bugün düşük tansiyon ve çok az bir kasık ağrısı dışında.
Senin tarnferde var mı? Peki . Ben az çnce biraz yorumsuz kaldım bu duruma

19eylül ovitrelle bnmde dayanamadım azönce yaptım😁 erken daysdoctor hayalet olmaya çalışan bir çizgi vardı 😳 halbuki ovitrelle etkisi bekliyordum daha ney çıkar diye
Seninde iğne etkisinir hala. Benmde bugün negatif sandım başta ama bikaç dk sonra çizgi çıktı yine 🫣

Bugünkü

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 42
Aynen benmkilerde 5.günden beri hep böyle. Bugünkü gözle görülüyor net ama fotoda tam net yakalayamadım. Pazara kesin görürüm artık negatifi salı ya da varsa çıkar diye düşünüyorum. Zaten test günümde Perşembe
Aynen dediğin gibi başta çıkmıycak sandım , 20 sn sonra fln çıktı . Normalde pazarı bekliyordum 🥹 heyecan yaptım . Şimdi çarşambayı bekleme planım var

Aynen benmkilerde 5.günden beri hep böyle. Bugünkü gözle görülüyor net ama fotoda tam net yakalayamadım. Pazara kesin görürüm artık negatifi salı ya da varsa çıkar diye düşünüyorum. Zaten test günümde Perşembe
Belirtilerin nasıldı canım senin , ben çok şiddetli ağrı batmalar yaşadım perşembeden beri hafifleyerek devam ediyo.

X