- 11 Nisan 2023
- 749
- 150
- 23
- 28
Ya ne bilim insan korkuyor bende korkuyorumöyle düşünme doktor sağlıklı bi yumurta yeterli demişti bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne bilim insan korkuyor bende korkuyorumöyle düşünme doktor sağlıklı bi yumurta yeterli demişti bana
ne durumdasın bugün bat günüYa ne bilim insan korkuyor bende korkuyorum
Kullanıyorum da düşmedi ki dahaprolaktin için ilaç vermedi mi
İşte Prolaktin variki gün sonra vurulduysan büyümüştür
Bekliyorum hala sennne durumdasın bugün bat günü
Karnım agrimaya başladı ama adet olacak gibine durumdasın bugün bat günü
Yorum yapabilmek için üye oldum :) bende 19 Nisanda ovitrella oldum. Biraz önce negatif acaba erken mi davranıyoruz. Bugün 14. GünKarnım agrimaya başladı ama adet olacak gibi![]()
19 Mart galiba demiYorum yapabilmek için üye oldum :) bende 19 Nisanda ovitrella oldum. Biraz önce negatif acaba erken mi davranıyoruz. Bugün 14. Gün
Ayyy evet Nisan yazmışım. 19 Mart :)19 Mart galiba demi
Daha önce burada 14. Gün pozitif görenleri okumuştumTeste çıkıyor mu da daha adet günün gelmemiş doktor bana odrar değil kan testi yaotir demiştir
Evet ama idrar nedense bana hiç sağlıklı gelmiyor bende çıkmıyor daha doğrusu daha önce düşük yaptım adetim 10’gun geciktiği halde silik gordumDaha önce burada 14. Gün pozitif görenleri okumuştum
Bende bugün iş çıkışı kan mı versem diye düşünüyorum. 14 gün erken mi olur bilemiyorumEvet ama idrar nedense bana hiç sağlıklı gelmiyor bende çıkmıyor daha doğrusu daha önce düşük yaptım adetim 10’gun geciktiği halde silik gordum
Çift çizgiyi göremedim kişiden kişiye galiba değişiyor o yüzden ben ellemtutulut bisey olmadın yapmıyor bisey
Bence bekle canım dikkat et ama bekle gidiosun çıkmadı mı çok üzülüyor insan bir n azından varsa zaten varBende bugün iş çıkışı kan mı versem diye düşünüyorum. 14 gün erken mi olur bilemiyorum
bende bekliyorum benim de hafif hafif kasık ağrısı var dünden beri bilemiyorum nolucakBekliyorum hala senn
erken değil varsa kanda mutlaka çıkar:)Yorum yapabilmek için üye oldum :) bende 19 Nisanda ovitrella oldum. Biraz önce negatif acaba erken mi davranıyoruz. Bugün 14. Gün
Sende 19 unda oldun iğneyi değil mi ?erken değil varsa kanda mutlaka çıkar:)
evet bende 19martta oldum bugün bat günüm normalde korkuyorum kan vermeyeSende 19 unda oldun iğneyi değil mi ?
Gel bugün sende bende kan verelim :)evet bende 19martta oldum bugün bat günüm normalde korkuyorum kan vermeye
akşama regl olmazsam yarın kesin vercem:) bi de kan verip akşama regl oluyomuşum psikolojim bozulur vallaGel bugün sende bende kan verelim :)