Oturduğum evden utanıyorum

Babamın maaşıyla eşimin maaşını kıyaslamak için söylemedim ki, ben durumu açıkca yazabilmek için ayrıntı verdim sadece.

Buraya aile apartmanında oturuyorum kaynanamdan eltimden nasıl kurtulabilirim temali konu açmadığın için şükret ve bence evini sevmeye çalışarak otur.

Olay kat değil ki, ben ayrıntı vermek için yazdım sadece. Taşındığım semt ve mahalle, evin eskiliği.. ama bına da şükür tabi siz de haklısınız yorumunuz için teşekkürler

Öyle demeyin ben beş kat aşağı indim mesela. Anlayamazsınız acımı. Asansörün o ışıltısını bilemezsiniz. Artık sadece ailemin yanına gidince asansöre biniyorum ben. Parmaklarım titriyor tuşa basarken. İki kapılı asansör bir de. Biri elle itiliyor biri de otomatik kapanıyor. Evlenince hiç iki kapı görmedim ben. Elimle anahtar çevirerek açıyorum kapıyı mesela. Asansör de yok, ikinci kattayım.

Babamın prensesiydim, kaynanamın toz alıcısı oldum ajsjsjsjsksm. Allah kimseyi gördüğü kattan mahrum etmesin. Asansör önemli.

Babamın maaşıyla eşimin maaşını kıyaslamak için söylemedim ki, ben durumu açıkca yazabilmek için ayrıntı verdim sadece.

evet kıyas yok Allah için.. maaş statüsü atladım yazmışsın..
senin statün yok.
yok senin statün.

(bir ben kullanmamıştım kusur kalmayayım)

Evet çok güzel yazmışsınız :))
Asansör görünce elim ayağıma dolaşıyor napiyim :)

Evet çok güzel yazmışsınız :))
Asansör görünce elim ayağıma dolaşıyor napiyim :)

Ajsjsjsj benim de valla. Bir de şey var ya asansörde. Ayna. Çıkarken tipine bakıyorsun. Kamera da var oradan beni izler mi site yönetimi diye heyecan yapıyorsun falan. Burada ayna yok. Apartman kapısının camından tipime bakıyorum, kapının önüne park etmiş arabaların camına bakıyorum. Ağlamıycam hayır, ağlamıycam.

Olay kat değil ki, ben ayrıntı vermek için yazdım sadece. Taşındığım semt ve mahalle, evin eskiliği.. ama bına da şükür tabi siz de haklısınız yorumunuz için teşekkürler
Kuzum bak olan olmuş bu saatten sonra yapman gereken ortama adapte olmak en azindan maddi açıdan toparlanıp taşınacak vakte kadar. Kusur ararsan, ohoo çok kusur görüp huzursuz olursun. En iyisi şuan için görmezden gelip, borcu harcı bitirip başka bi eve tüyme hesapları yapmak. Mutluluklar.

Hayatın tamamen değişmiş, eski yaşantını özlüyorsun galiba. Ben de aile apartmanına gelin geldim ve hiç mi hiç sevmedim. Yaşadığım yer harikaydı, deniz kenarı, yeşillik, geniş alan. Eşime bu evde boğuluyorum dedim. Beni pek kaale almadı.
Sonra biz şehir değiştirdik, babasıgile geldiğimizde kendisi bu evde boğuluyorum dedi
Her neyse, şimdilik taşınma durumu yoksa kabullenmeye çalış.
Inşallah hayırlısıyla taşınırsınız

2 çoçuk 1600 kira ve aidat ödüyen biri olarak kendimi sizn yerinize koydum o ev bizim olsa ne güzel masrafsız maaşImız bize kalırdı Şükredin hanımefendi ailesine teşekkür edin vermwk zorunda değiller vede be güzel merhabalaşacağınıznız eşinizizn ailesi var ben yeni taşındığımda insanlar bana merhaba desin diye gözlerinin içine bakardım sahip olduğunuz imkanlar kimlerin hayalidie belki arkadaşlarınızdan da utanmanızı gerektircwk bi durum yok biz aile ile yakın yaşamak istedik diyebilirsiniz .Küfür hariç sokakata ounayqn çoçuk sesleri cıvıl cıvıl bomba seslerinden iyidir

Oldu insanlar ev vermis size o da gene yaranilamamis , bir de icini yaptirsalardi buyrun oturun deselerdi ...

Bazi insanlar gercekten zorlugun birseyin nasil kazanildiginin ne zorlukla elde edildiginin farkinda degil ... yasin cok kucuk gercekten ona veriyorum yazdklarni biraz da evlenmjssin universite okuyorsun biraz dha mantkli oturakli dusunup hareket edersen dha mutlu olursun ...

Evet özlüyorum sanırım :) Alışma sürecindeyim ama böyle şeyleri de takıp üzülüyorum kendimce. Aile apartmanı olması diğer bir sorum zaten. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsum teşekkürler

ben hak verdim sana sekerim. dilerim.en yakin zamanda istedigin gibi bir eve gecersin. ama bununla kocani bunaltip evliligini bozma, adami da daraltıp sıkıntılı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…