Otel mi?

Burada açtığım ilk konudaydi sanırım, evlilik teklif ettiğini soyledigimde bi üye tarafından söyle bir yorum almıştım 'o yüzüğü parmaga geçirince....' diye devam eden bir cümleydi. Oldukça çirkin bir ithamdi. Iliskinin uzunluğu ve yüzük direkt cinselliğe yoruluyor insanlar tarafından
Sanki ilişki yaşadığım için yüzüğü hak etmisim gibi soylemler

Son düzenleme:
Reactions: K_G
Bunda bu kadar dünyaları başına yıkılacak kadar üzülüp ağlamaya ne gerek var anlamadım? 6 yıldan bahsediyorsunuz of spk msn nsn .s.s triplerine girilemeyecek kadar uzun bir süre bence. Tabii ki bir şeyleri yaşamak istememenizi anlıyorum ama daha uygun bir dille açıklayabilirdiniz sevgilinize. Kızmakta çok haklı. Dediğim gibi bu kadar anormal karşılanacak bir şey de yok bu olayda sizin düşünce tarzınız yüzünden büyümüş bu kadar.

Boşver onları.

Ben fevri davranıp hareket ettim kabul ediyorum zaten,ama o da bencilce düşündü bunu biliyorum. Sapık olduğunu düşünmemiştim ama dile getiris şeklim o şekilde anlamasina sebep oldu ne yazık ki

erkek işte ,incelik mi bekliyorsun :)
canim içine sinmediyse tabi ki gitme
ama adama da kondurma bazı şeyleri
bi yalnışını görmedin...yazık yani
yem bak tatile gidiceksiniz 2 haftaya...
ruh haliyetinden dolayı yalnış algıladın bence...
hem çelişkiyi gör...tatildeki otele ok,şehirdeki otele ön yargı...
yani bilemedim ...

Tatilde ayrı odalara rezervasyon yaptırdık

Neden sürekli Otel kelimesine takıldın otele İpsiz sapsiz yada hayat kadınlarımı gidiyor bu kadar ürktün ve kendimi parali bilmem ne gibi tarzında bir cümle kurmuşsun.
Bu kadar darmı kalıpların?
He oteli kabul etmedin ama aynı evde kaldın sınav vs. adina.
Adam niyetini belli ederdi 6 yil boyunca, buraya konu açıp rahatsız olman bile ona hiç güvenmediği gösteriyor.
Eğer sana uygun gelmediyse sevgiline uygun bir dille anlatırdin konu kapanırdi.

Ayrıca insanın sevgilisi ile otelde kalması korkunç bir durum değil.

Mesajlarda ve aramalarda oldukça belli ediyor isteğini arzusunu ,şüphem yok o konuda :) özellikle kışın ne zaman mastürbasyon yapmış anlayabiliyorum duşa girip cikmalarindan :) Dediginiz gibi bir durum yok yani
Valla hayatım burda ne konular gördük. Banyoya girip masturbasyon yapan ama bir ay bile kadın yaklaşmadıkça beraber olmayan adamlar var. Sen yine de dikkatli ol

Senin kendi 6 senelik sevgiline güvenin yoksa, sen kendi 6 senelik sevgilinin niyetinden şüphe duyuyorsan biz sana ne tavsiye verelim ki bu konuda ? Bana kalırsa fazlaca saçmalamışsın bu derece kasarak iliski yaşanmaz anca konudan da görüleceği üzere karşılıklı birbirini kırmalar, hiç gereği yokken ilişkiyi zedelemeler olur. Hem önceden de beraber kalmissin mevzu otel olunca mi parayla tutulan kadın gibi saçma bir yakıştırma yapıyorsun kendine ? Son olarak sorarim sana ona güveniyorsan neden adamı itin ağzına sokup çıkariyorsun, guvenmiyorsan neden onunla çıkıyorsun ?

Çok abartı buldum. Otelde kalmayı neden bu kadar çirkinleştirdin anlamayadım. Sanki adamla 3aydr falan berabersin. İşin değişik tarafı zaten bi çok defa birlikte kalmışsınız, evde kalırken sıkıntı yok otelde kalınca neden? Dahası tatile gittik diyosun ayrı odalarda kalsanzda fark edermi?

Şimdi buna konu sahibesi gibi bakınca, buraya paralı kadınlar geldiğine göre biz de burda çalışınca pezevenk mi oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…