- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Haline de acıyorum,nefes almaya ihtiyacı var ama dile getiris şekli falan tuhaf geldi bana20 gündür koltuk tepelerinde adam ne konuştuğunu bile bilmiyordur bence.
)yanidüşünüyorumda evden bunalıp otele kaçsam ...sevgilimi çağırırımKötü niyet değil de bi konduramadim inanin ki
Burada açtığım ilk konudaydi sanırım, evlilik teklif ettiğini soyledigimde bi üye tarafından söyle bir yorum almıştım 'o yüzüğü parmaga geçirince....' diye devam eden bir cümleydi. Oldukça çirkin bir ithamdi. Iliskinin uzunluğu ve yüzük direkt cinselliğe yoruluyor insanlar tarafındanEvet, haklısın. Sevişmek istemek kadar sevişmek istememek de normal bir durumdur, sadece algılanma şekli toplum içinde sıkıntı yaratıyor; tıpkı senin insanların kafasında oluşan o '6 yıldır birlikteler, kesin yatmışlardır' şeklindeki fikir gibi.
Mesajlarda ve aramalarda oldukça belli ediyor isteğini arzusunu ,şüphem yok o konuda :) özellikle kışın ne zaman mastürbasyon yapmış anlayabiliyorum duşa girip cikmalarindan :) Dediginiz gibi bir durum yok yaniSapık olduğunu düşünmüyor olabilirsin, değil zaten ama tam tersi de olmasın
2 3 hafta sonrası için bi tatil planimiz var mesela onu öne çekmek yerine neden şehrin merkezindeki otele kaciyoruz ben bunu anlamıyorum aslında)yanidüşünüyorumda evden bunalıp otele kaçsam ...sevgilimi çağırırım
anamı çağıracak halim yok
)
Boşver onları.Burada açtığım ilk konudaydi sanırım, evlilik teklif ettiğini soyledigimde bi üye tarafından söyle bir yorum almıştım 'o yüzüğü parmaga geçirince....' diye devam eden bir cümleydi. Oldukça çirkin bir ithamdi. Iliskinin uzunluğu ve yüzük direkt cinselliğe yoruluyor insanlar tarafından
Sanki ilişki yaşadığım için yüzüğü hak etmisim gibi soylemler
Ben fevri davranıp hareket ettim kabul ediyorum zaten,ama o da bencilce düşündü bunu biliyorum. Sapık olduğunu düşünmemiştim ama dile getiris şeklim o şekilde anlamasina sebep oldu ne yazık kiBunda bu kadar dünyaları başına yıkılacak kadar üzülüp ağlamaya ne gerek var anlamadım? 6 yıldan bahsediyorsunuz of spk msn nsn .s.s triplerine girilemeyecek kadar uzun bir süre bence. Tabii ki bir şeyleri yaşamak istememenizi anlıyorum ama daha uygun bir dille açıklayabilirdiniz sevgilinize. Kızmakta çok haklı. Dediğim gibi bu kadar anormal karşılanacak bir şey de yok bu olayda sizin düşünce tarzınız yüzünden büyümüş bu kadar.
Tatilde ayrı odalara rezervasyon yaptırdıkerkek işte ,incelik mi bekliyorsun :)
canim içine sinmediyse tabi ki gitme
ama adama da kondurma bazı şeyleri
bi yalnışını görmedin...yazık yani
yem bak tatile gidiceksiniz 2 haftaya...
ruh haliyetinden dolayı yalnış algıladın bence...
hem çelişkiyi gör...tatildeki otele ok,şehirdeki otele ön yargı...
yani bilemedim ...
Gercekten meraktan soruyorum sarılıp uyuyan dokunmayan bi adam örneği var mı?6 senedir tanıyorsun böyle bir şey isteyip istemediğini bilirsin herhalde o da bilir doğal olarak. Sarılıp uyumak olabilir tek niyeti.
hmmm....o zaman şöyle sorayımTatilde ayrı odalara rezervasyon yaptırdık
bi sürü...Gercekten meraktan soruyorum sarılıp uyuyan dokunmayan bi adam örneği var mı?
Bir kere evet . Bi iki sirnasti o gecehmmm....o zaman şöyle sorayım
başbbaşa ikiniz ,dipdibe kaldınız mı hiç sabaha kadar...
Valla hayatım burda ne konular gördük. Banyoya girip masturbasyon yapan ama bir ay bile kadın yaklaşmadıkça beraber olmayan adamlar var. Sen yine de dikkatli olMesajlarda ve aramalarda oldukça belli ediyor isteğini arzusunu ,şüphem yok o konuda :) özellikle kışın ne zaman mastürbasyon yapmış anlayabiliyorum duşa girip cikmalarindan :) Dediginiz gibi bir durum yok yani
Neden sürekli Otel kelimesine takıldın otele İpsiz sapsiz yada hayat kadınlarımı gidiyor bu kadar ürktün ve kendimi parali bilmem ne gibi tarzında bir cümle kurmuşsun.
Bu kadar darmı kalıpların?
He oteli kabul etmedin ama aynı evde kaldın sınav vs. adina.
Adam niyetini belli ederdi 6 yil boyunca, buraya konu açıp rahatsız olman bile ona hiç güvenmediği gösteriyor.
Eğer sana uygun gelmediyse sevgiline uygun bir dille anlatırdin konu kapanırdi.
Ayrıca insanın sevgilisi ile otelde kalması korkunç bir durum değil.