Otel mi?

Onca sene cikmissiniz daha taniyamadiniz mi sevgilinizi. Sizi ne icin oraya cagirdigini. Buna karar veremiyorsaniz sevgilinize olan askinizi guveninizi bir gozden geçirin..

Reactions: ZOE
Ben senin gibi kötü düşünmedim öyle paralı bilmem ne ne saçma ..bir de 6 yıllık sevgilinmiş. Gitmezsin olur biter yani kendini farklı kefelere koymana gerek yok..

6 yıl olmuş bir kaç adım atıp en azından biraz sevişiriz diye düşünmüştür. otel diyince hemen kötü çağrışımlar yapıyor tabi ama o kadar senedir sizi tanıyan adamda hayat kadını muamelesi yapmaz yani. canınızı sıkmayın.

Bir An bunalıp düşünülmeden yapılmış bir teklif. Küçük şehirde olduğunuz için saçma olur, 6 yıllık ilişkide cinsellikte adım atmak isteseydi Size açıkça söylerdi bence. Kendinizi Otel teklif edildiği için rencide edilmiş gibi hissetmenize gerek yokki o amaçla yapılmamış zaten.

Birlikte olma amacı OLDUĞUNU düşünmüyorum yoksa daha önce mutlaka dile getirirdi 6 yıl olmuş sonuçta. Sende alınmakta Haklısın otel işin içine girince hoş durmamış ama sonuçta ortada bişey yok o konu hiç geçmemiş gibi devam edin hatırlayıp kendinizi üzmeyin

Ben de birlikte olma amacı olduğunu sanmıyorum, seninle vakit geçirmek istemiş sanırım. Vakitten kastım şöyle; normal bir şehir ortasındaki otelden bahsetmiyorum tabi. Daha nezih, gezilecek-görülecek yerleri bol, deniz ya da havuzu olan bir yerse diye düşünerek söylüyorum bence çok güzel bir tatil olur. Ben de onca yıldan sonra birden böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum sonuçta ilk kalışın değilmiş canım sevgilinle beraber kalmışsınız bir şey olmamış..

Mutluluklar..

Sevgilinizi ve kendinizi üzmeye değecek kadar büyük bir olay değil bence. Sevgiliniz düşüncelerinizi önemsemeseydi eğer zaten 6 yıl sürdüremezdiniz ilişkinizi, belli ki sizi seviyor değer veriyor. Size sarılarak uyumak istemesi de gayet normal, sizin için normal olmayabilir, bunu dile getirdiğinizde tepki verip kırıcı davransaydı haklı olabilirdiniz ama şu haliyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten ötürü boşuna üzülmüş oluyorsunuz.

O düşünce ve o his bir anlık gelip geçti şu an sadece bencilligi için kizginim ama bu konuyu da konuştum onunla hallettik sanırım,anladı beni.

Dedigim gibi bi anlık his sonucunda fevri tepki gösterdim kabul ediyorum

Konuyu güzellikle konuşup kapattık. Yukarıda birisi şöyle bir yorum yapmış çok da beğendim 'otel tüm büyüyü bozar'
Tatlı tatlı anlattım, hak verdi sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…