Otel mi?

Cahil değil akıllı bir kızsın sen buradaki kimse senden daha zeki filan degil herkesinde hayat goruşu bir degil oyuzden sacmalama git diyenlere aldirmamanı tavsiye ediyorum zor durumda kalacagin ve iyi hissetmedigin hicbirseyi yapma o sacmaliyorsun diyenler baska biiri cok guvendim iliski yasadik birbirimizi cok seviyorduk ayrildik,pismanim,hamileyim cart curt konularinda da bu sefer taşa tutarlar adamı..
Ayni sehirde otelde gece kalma fikri bence garip tatil yeri olsa neyse..
Bu arada,cok tesekkur ederim yorumunuz için. .

tamamen haklısın. küçük bir şehir ki oyle olmasa bile otele girerken bütün kimlik bilgileri vs. yazılıyor.buraya biri konu açmıştı çok iyi hatırlıyorum evlenmek üzereyim daha önce eski erkek arkadaşımla bi otelde kalmıştık şimdi evleneceğim kişinin akrabası mı vs. polis araştırırlarsa tc. nosundan ben ne yapacağım diye................düşün uzun zaman sonra bile bunun korkusunu yaşıyordu.. arkadaşınız kötü niyetli olmayabilir ama hiç gerek yok böyle şeylere
Zaten evhamli bir insanimdir,uyuyamam bile ben orada. Ha biri geldi,biri gelecek diye. Uzun vadede sonuçları düşünmek,ölçmek tartmak gerek

Bende kimden gelirse gelsin o teklif kendimi kötü hissederdim. Belki türk dizileri, filmleri bilinç altımıza işledi kim bilir? Sen sevgini ispatlamak için otel odasında kalmak, sevgilinin aaa bana sapık dedin falanlarına karşın onunla birlikte olmak zorunda değilsin. Lütfen kendini kötü hissedeceğin bir şey yapma, yaşama...
Güzellikle ona neden istemedigimi ve başta tepkimin fevrilikle fazla olduğunu söyledim. Uzlaşmaya vardık :)
Uzun vadede sonuçları düşünmemiz gerektiğini o da anladı, teşekkür ederim :)

• Beğen
Reactions: K_G
bence saçmalamışsın madem tatil e gittin arkadaşının evinde kaldın adam sana dokunmamış bile neden o kadar fırsat varken sana dokunmamışta otel e çağırsın ki. Ayrıca 6 senedir o gözle yaklaşmamış 1 gün de fikri mi değişecek. Tamam otel e gitmek bana da ters ama arkadaşında kalmak tatil e gitmekte ters. Düzgün tatlı bir dille reddedip konuyu kapatabilirdin .Luzumsuz olarak uzatmışsın 6 yıllık ilişkinden luzumsuz şekilde soğumuşsun .

Güzellikle ona neden istemedigimi ve başta tepkimin fevrilikle fazla olduğunu söyledim. Uzlaşmaya vardık :)
Uzun vadede sonuçları düşünmemiz gerektiğini o da anladı, teşekkür ederim :)

Çok sevindim. :) Sonuca ulaşan konuları seviyorum.

Bence bu konuyu kapattırmalısınız. Sonuca vardığını okumayan, ilk sayfadan gelen üyeler size tavsiye vermeye devam eder. Onlara cevap vermekle uğraşıp yorulmayın diye diyorum. :)

Tabii, siz bilirsiniz. :)

Başka bir yorumda daha bahsetmiştim.
Cinselliğe karşı değilim,yaşamak istersem yaşarım kimsenin sözüne itaat etmem aslında. .
Sadece doğru yer,doğru zaman önemli benim için. Erken yaşta cinsellik yaşamanın cinsel gelişim açısından dezavantaj olduğu kanısındayım,ne kadar bilimsel ya da ne kadar değil bilemiyorum pek.
Su an ogrenciyim ilişki yasasam,korunsam ama ha keza bir şekilde hamile kalsam bebeği aldırmak istemesem ağır sorumluluk sirtlanacagim.. ha olur,okulum biter ekonomik olarak ailemden bagimsizlasirim,ilişki yaşarım hamile kalırım dogururum sorumlulugu ben ve babada olur sadece.
Burada çok okudum,öğrenciyim hamileyim ne yapmalıyım şeklinde metinler. Ben sorumluluğuna giremedigim bir şeyi yaşamak sonuçlarına erkenden katlanmak istemiyorum.
Varsın olsun cahil yaftasini yapistirsinlar.

Çok doğru düşünüyorsun

Bu işin de ortası yok. Kimisi git ne var diyor kimisi Hayır gitme diyor.
bu karar senin hayata bakış açınla alakalı olmalı,
herkes farklı bir şey söylediği için ben bir karar alacağım zaman önce Allahın hoşuna gider mi diye düşünüyorum, peygamberimiz (sav) olsa ne yapardı diye düşünüyorum, bir de sadece vicdan sahibi, aklı selim kişilere danışıyorum, beni gaza getirecek kişilere fikir sormuyorum, öylelerinin işime karışmasına da izin vermiyorum

Allah allah.Nerede guvenmiyorum dedim hanımefendi? Bulunduğum şehrin göbeğinde otele gitmek hele ki 2 hafta sonra tatile gidecekken şimdi tutup da öylesine hiçbir vasfı olmayan otele gitmek oldukça saçma bana göre

Fıtratınıza uymuyorsa nazikçe olmaz diye teklifini geri çevirebilirdiniz. Kendinize çirkin yakıştırmalar yapabilecek kadar büyük tepki vermeniz kusura bakmayın ama tam olarak güvensizlik oluyor. Ve hiç böyle bir tepkiyi hak ettiğini düşünmüyorum sevgilinizin. 3senelik ilişkimde defalarca tatillerde gidip otellerde, apartlarda kaldık. Üniversitede de beraber yaşadık. Nisan ayında da düğünümüz var. Ben sevdiğim adamla hiçbir saniyeyi kaçıramam, kaçırmadım da.. Kasarak ilişki yaşanmaz, mutlu olunmaz benim düşüncem de bu..

X