Otel mi?

Önceki konularınıza da baktım, şimdi buna da bakıyorum da..
Üstünüze titreyen, düşünceli bir genç adam profili var bir yanda..
Bir yanda da "otel" lafı geçtiği anda bile kendinizi kötü hisseden siz.

Daha önce bu adamla aynı evde kalmışsınız.. "Sırnaştı" cümlenizden, ayrı odalarda yatmadığınız, her sağlıklı genç gibi masumane yakınlaşmalarınız olduğunu var sayıyorum. Beraber tatile de çıkmışsınız ayrı odalarda kalınsa bile..

Ailesi ile tanışmışsınız.. Durum ciddi. Adam size evlenme teklif etmiş..

Kusura bakmayın da, çocuk kafa dinlemek istemiş, sizin de "izin problemi yaşamayacağınızı" varsayarak böyle bir teklifte bulunmuş. Normal yani.

Bence abartmışsınız.
İlişkinizi böyle şeyleri kafaya takarak zedelemeyin.

Allah allah.Nerede guvenmiyorum dedim hanımefendi? Bulunduğum şehrin göbeğinde otele gitmek hele ki 2 hafta sonra tatile gidecekken şimdi tutup da öylesine hiçbir vasfı olmayan otele gitmek oldukça saçma bana göre

Ben de buradaki yorumların bazıları sayesinde abarttigimi fevri davrandigimi anladım,sevgilimle gereken konuşmayı yaptım,yorumunuz için teşekkür ederim

Baştan sen yüz vermissin aynı ortamlarda kalarak Arkads vs tatil gitmissin e şimdide adamı yadirgama

Saldiriyorlar burada,anlayamadim kendi düşüncelerini taşımayan insanlara direkt cahil yaftasini yapıştırmak ne denli doğru bilemiyorum. Taciz, tecavüz edecek karakterde biri değil zaten ama benim içime sinmedi ailemden ötürü sanırım :)

Ooo sevgiliyle tatil
Bayılırım

Tavrınız biraz abartı geldi bana.Tabi sizin düşünceniz..
Ben olsam uçarak giderim o bakımdan

Ne farkeder ha tatil oteli ha şehir oteli. Eğer giderseniz yine ayrı odalarda kalın. Akşam takılın gezin tozun geçe yatmaya odalarınıza gidin. Sevgilin de sen de Rahatça uyuyun. Maksat rahat uyumakmış madem. Bunu sevgiline teklif et istersen. Benim erkek arkadaşım da bi süre ailesiyle yaşamak zorunda kalınca biz de gittik şehir oteline. Pek keyifli oluyo film izledk gezmeye çıktık vs. Yani normal insanlar da otele gidiyo

belliki bu teklif seni rahatsız etmiş...olabilir...gitme olur biter...
yüzde yüz senin istemediğin bir şey olmaz,belli yani sevgilinin profili...
fakat seni kötü hissetirecek hiç birşey yapma şu hayatta olur mu :)
istemiyorsan,istemiyorsundur ötesi yok

bence abartıyorsunuz. yani 6 senelik sevgilin hoşuna gitmemişse bu durum böyle birşeyi ona kondurabildiğin içindir. belki sarılıp uyumak istemiştir. çok doğal ne var bunda. herkes 6 senelik sevgilsiyle cinsel ilişkiye giricek diye birşey mi var.sonuçta biliyor senin öyle birşey istemediğini. Zor durumda kalıcağını düşünememiş. erkekler malesef düşünemiyor çoğu şeyi.

Başta söylediğim o cümleden de pişmanım zaten. Tabi ki normal insanlar da gidiyor otele,kimseyi damgalamak istemem.

Cinselliğe tamamen de karşı değilim mesela tam olarak anlatamadim burada kendimi aslında. . Su an ogrenciyim ilişki yasasam korunsam bile ha keza hamile kalsam dogurmak isterim ama şartlar olgun olmayacağı için zora girerim. Neden kendime bu iskenceyi cektireyim ki. Olur okulum biter para kazanirim o zaman hamile kalsam da sadece beni ve sevgilimi alakadar eder durum. Burada çok okudum,öğrenciyim hamilelik ne yapmalıyım şeklinde. Değişik faydali yorumlar aldım sizlerden, ama arada birkaç kişi var ki değişik tutum sergilediler. Yaşım küçüktür doğru dusunemiyorumdur ,içimi dökmek istemisimdir olamaz mı. Ben yine buradaki yorumlardan öyle çok etkilenmiyorum,ya biri etkilenip istemediği halde yanlış şeyler yasasa kim yanında olacak o zaman.
Ben teşekkür ederim size hem anlayışınız hem yorumlarınız için :)

Reactions: K_G
Ben de daha çok bu düşüncesizligine kiziyorum aslında, tam olarak anlatamadim kendimi burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…