Otel mi?

Bu konu hiç konusulmamis gibi davraniyorum şu an. Dediginiz gibi içime sinmiyor, çevremden duyulsa açıklama yapamam. Bencilceydi teklifi

Evet, bencilce. Çünkü sizin sınırlarınızı biliyor. Ayrıca küçük şehir, birileri duysa görse falan... Bu ayrıntılar düşünülmeli.
Yorgunluğuna verin.

Bundan sonra laflarım size değil.
Ya dünya bu kadar kötü bir yer mi oldu? İnsanlar 6 yıllık partnerine güvenemeyecek mi? Evet, güven sarsılır. Ama yine de güvenmeye ihtiyacımız var. Niyeti kötü, sakın gitme diyen arkadaşlar hayatlarında kimseye güvenmiyor mu?

Arkadaş. Bazen sadece güvenirsin. Karşındaki sana saygı duyuyorsa istemediğin bir şeyi yapmaz. Siz size saygı duymayan insanlarla mı birliktesiniz?

Ayrıca parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim derken cidden çok abartmışsın yani, bu resmen senin kendi kendine yaptığın bir saygısızlık oluyor bence, bu tarz düşüncelere hiç gerek yok. Sevgilin öyle düşünerek söylememiştir.

Adam sarılıp uyumak, uzun uzun dinlenmek, film falan izlemek istemiş belliki. Ayıp etmişsin, ben olsam sevinirdim, bunaldığında tek başına değil, seninle olmak istiyo diye.

Kötü bi niyeti olsa 6 yıldır durmaz, yada uzak bi otele götürür, şehrin göbeğinde senin ağlama vs. Riskini gözee almaz

Cinsellik yok derken ne kadar yok?
Zarim bozulmasin yeter kadar mi
Yoksa bir genc kizin dudaklari ceyizidir kadar mi :KK70:

Sadece otele gidelim dedi diye kendinizi parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissetmenizr gerek yok. Boyle hissetmeniz onu kırmıştır. Tamam küçük bir şehir haklisiniz ama erkekler bir an dusunemeyebilir. Hem de misafirden bu kadar bunalmisken.
Düşünmemiş. Ayrıca zaten daha önce beraber uyumussunuz, bu kadar sert tepki vermeniz bana saçma geldi.
Çok hassassaniz onu da yapmamaniz lazımdı. Simdi adam arkadaslarinizin evinde kaldığınızda da sana tecavüz edemezdi, otelde kaldığında da edemez. Yani istemedikce bana dokunmaz diyorsan her iki şekilde de yapmaz zaten.
Daha önce arkadaşların evinde de olsa uyumaniz bahsettiğiniz kırmızı çizginizin o kadar da sert olmadığını gösteriyor bence. Dusunsenize bir de onun açısından.
'Ya alti senedir ben bu kiza istemediği hiçbirşey yapmadım, beraber uyuduk yine rahatsız edici bir davranışta bulunmadm, bu kadar tepkiyi hak edecek, hele de kendisini parayla iliskiye girilen kadınlar gibi hissedecek ne yaptim ki' demiştir.
Tamam otele gidin demiyorum da önceki davranislariniza gore tepkiniz cok ağır olmuş. Bence konuyu açıp, küçük bir sehir olmasından dolayi kizdim ama tepkm sert olduysa özür dilerim demelisiniz.

Adam sarılıp uyumak, uzun uzun dinlenmek, film falan izlemek istemiş belliki. Ayıp etmişsin, ben olsam sevinirdim, bunaldığında tek başına değil, seninle olmak istiyo diye.

Kötü bi niyeti olsa 6 yıldır durmaz, yada uzak bi otele götürür, şehrin göbeğinde senin ağlama vs. Riskini gözee almaz

Kesinlikle ya. 6 yıldır birliktesiniz ayıp yani güvenmiyorsanız. Koskoca insanlarsınız zorla birşey yapacak hali yok herhalde.
İnsan iyice tanımadığı bir erkekle tatile gitmez. Birlikte uyumak, yanında güvende hissetmek, öpmek, sarılmak, bunlar ilişkiyi güzel kılan şeyler.
Ha şehir içindeki otel ha deniz kıyısındaki otel ne farkeder ki?
Yaşadığınız şehir küçük olabilir ama küçük kasaba değil herhalde.
Amma abartmışsınız yahu.

Sadece otele gidelim dedi diye kendinizi parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissetmenizr gerek yok. Boyle hissetmeniz onu kırmıştır. Tamam küçük bir şehir haklisiniz ama erkekler bir an dusunemeyebilir. Hem de misafirden bu kadar bunalmisken.
Düşünmemiş. Ayrıca zaten daha önce beraber uyumussunuz, bu kadar sert tepki vermeniz bana saçma geldi.
Çok hassassaniz onu da yapmamaniz lazımdı. Simdi adam arkadaslarinizin evinde kaldığınızda da sana tecavüz edemezdi, otelde kaldığında da edemez. Yani istemedikce bana dokunmaz diyorsan her iki şekilde de yapmaz zaten.
Daha önce arkadaşların evinde de olsa uyumaniz bahsettiğiniz kırmızı çizginizin o kadar da sert olmadığını gösteriyor bence. Dusunsenize bir de onun açısından.
'Ya alti senedir ben bu kiza istemediği hiçbirşey yapmadım, beraber uyuduk yine rahatsız edici bir davranışta bulunmadm, bu kadar tepkiyi hak edecek, hele de kendisini parayla iliskiye girilen kadınlar gibi hissedecek ne yaptim ki' demiştir.
Tamam otele gidin demiyorum da önceki davranislariniza gore tepkiniz cok ağır olmuş. Bence konuyu açıp, küçük bir sehir olmasından dolayi kizdim ama tepkm sert olduysa özür dilerim demelisiniz.

Tamam sen görmüyor olabilirsin ama toplumda öyle gibi görülüyor ve insanlara sapık muamelesi yapılıyor, neticede bu sebepten dolayı sapık muamelesi yapılması haksızlık. Neyse zaten senle alakası yok, yorumları okuyunca anlaşılıyor insanların düşüncesi... Yani kişisel olarak sen yaşamak istemiyor olabilirsin, başkasının yaşamak istemesini anormal karşılamadıktan sonra problem değil bence. Aynı şehirde otel konusu bence de saçma olmuş, başka şehirde tatil falan tarzı bişey teklif etse saçma olmazdı. Uzatmadığın iyi olmuş bence. Belli ki seninle biraz kafa dinlemek istemiş ama aynı şehirde olması bence de saçma.
Beni anlamanıza sevindim. Sevismeyelim diye ekstra bir cabam yok sadece istemiyorum bir şey yaşamak, ha bu guvenmemekten de değil asla. Iliski yaşayan arkadaşlarım var kimseye yargilamam zaten bu konuda :) ya söyle düşünün benim evim carsinin şehrin merkezinde,otel de merkezde aileme nasıl aciklarim ki bu durumu aklım almıyor

Evet, bencilce. Çünkü sizin sınırlarınızı biliyor. Ayrıca küçük şehir, birileri duysa görse falan... Bu ayrıntılar düşünülmeli.
Yorgunluğuna verin.

Bundan sonra laflarım size değil.
Ya dünya bu kadar kötü bir yer mi oldu? İnsanlar 6 yıllık partnerine güvenemeyecek mi? Evet, güven sarsılır. Ama yine de güvenmeye ihtiyacımız var. Niyeti kötü, sakın gitme diyen arkadaşlar hayatlarında kimseye güvenmiyor mu?

Arkadaş. Bazen sadece güvenirsin. Karşındaki sana saygı duyuyorsa istemediğin bir şeyi yapmaz. Siz size saygı duymayan insanlarla mı birliktesiniz?
Burda o kadar hikaye okuyorum ama hiçbir şekilde güvenmiyorum demem sevgilime. Benim takildigim cinsellik yaşamak ya da yaşamamak değil de ailemin olduğu bir şehirde otel teklifi yapmış olması, sonuçları düşünmeden

• Beğen
Reactions: K_G
Ayrıca parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim derken cidden çok abartmışsın yani, bu resmen senin kendi kendine yaptığın bir saygısızlık oluyor bence, bu tarz düşüncelere hiç gerek yok. Sevgilin öyle düşünerek söylememiştir.
Çok yemin etti yanlış anlaşıldığına dair zaten..

Dogru diyorsunuz ben de pişman oldum bu fevri davranisim için zaten :KK43:

Cinsellik yok derken ne kadar yok?
Zarim bozulmasin yeter kadar mi
Yoksa bir genc kizin dudaklari ceyizidir kadar mi :KK70:
Ikisi de değil.
Opusmekten öte geçmedik.
ben bana dokunmasin diye ekstra bir çaba göstermiyorum aslında, cinsellik yasayacaksam zamanında ve en özel haliyle yaşamak isterim. Bunu biliyor. Ben sadece konuya açıklama getirmek adına giriş metninde o şekilde bahsettim cinsellik yok diye.

Bu sekilde konuyu açıp toparlayici bir şekilde konuştum ve kapattık konuyu. Daha önceden organize edilmiş bir tatil planimiz var zaten 2 hafta sonrası için, bahsettigim kırmızı çizgi öyle aman eli elime degmesin şeklinde değil. Sadece ilk cinsel deneyimimin en özel en güzel ve en doğru zamanda olmasından yanayım. Bana bir şey yapacagindan korkum yok,sadece herkeste söyle bir düşünce oluşuyor 'kaç senedir birliktesiniz bi şeyler olmuştur ' bunu yıkmak adına söyledim birlikte olmadık ama birlikte uyudum diye

Ikisi de değil.
Opusmekten öte geçmedik.
ben bana dokunmasin diye ekstra bir çaba göstermiyorum aslında, cinsellik yasayacaksam zamanında ve en özel haliyle yaşamak isterim. Bunu biliyor. Ben sadece konuya açıklama getirmek adına giriş metninde o şekilde bahsettim cinsellik yok diye.
Simdi evi dolu, sokaklarda da opusemezsiniz, rahat rahat sarilir fiziksel temasta bulunuruz diye dusunmustur sevgilin, illa cinsel iliskiye gireriz diye dusunmemistir yani.
E durum buysa da otel ev farketmez, otele sadece o' kadinlar gitmiyor.
Gidecekseniz de otellerde bazi isguzarlar evlilik cuzdani sorup sonra da sizi asagilayabilir o yuzden hic kalkismayin derim.

Simdi evi dolu, sokaklarda da opusemezsiniz, rahat rahat sarilir fiziksel temasta bulunuruz diye dusunmustur sevgilin, illa cinsel iliskiye gireriz diye dusunmemistir yani.
E durum buysa da otel ev farketmez, otele sadece o' kadinlar gitmiyor.
Gidecekseniz de otellerde bazi isguzarlar evlilik cuzdani sorup sonra da sizi asagilayabilir o yuzden hic kalkismayin derim.
Aynen bunu düşündüm evlilik cüzdanı olayını. Sonucta öyle bir cuzdanimiz yok. Evet otele sadece o kadınlar gitmiyor ama cüzdan yok bir şey yok kendimi rencide olmuş hissederim ,ki söyler söylemez de hissettim ve direkt tepkimi gösterdim,o fevrilikle tepki büyük oldu

Burda o kadar hikaye okuyorum ama hiçbir şekilde güvenmiyorum demem sevgilime. Benim takildigim cinsellik yaşamak ya da yaşamamak değil de ailemin olduğu bir şehirde otel teklifi yapmış olması, sonuçları düşünmeden

Sizi anlıyorum. Haklısınız zaten.

Lafım her erkeğe tecavüzcü gibi davranan insanlara. Size değil. :)

Beni anlamanıza sevindim. Sevismeyelim diye ekstra bir cabam yok sadece istemiyorum bir şey yaşamak, ha bu guvenmemekten de değil asla. Iliski yaşayan arkadaşlarım var kimseye yargilamam zaten bu konuda :) ya söyle düşünün benim evim carsinin şehrin merkezinde,otel de merkezde aileme nasıl aciklarim ki bu durumu aklım almıyor
Evet, haklısın. Sevişmek istemek kadar sevişmek istememek de normal bir durumdur, sadece algılanma şekli toplum içinde sıkıntı yaratıyor; tıpkı senin insanların kafasında oluşan o '6 yıldır birlikteler, kesin yatmışlardır' şeklindeki fikir gibi.

• Beğen
Reactions: K_G
6 senelik ilişkimde her şey yolunda,dozunda.
ben 22,o 23 yaşında.
ikimiz de universite öğrencisiyiz,aynı şehirde ailelerimizle birlikte yaşıyoruz,pek de büyük bir şehir değil.
her yaz olduğu gibi bu yaz da evlerine zilyon tane yatılı misafir geldi,yaklaşık 20 gündür konakliyorlar. Sevgilim de bu misafirlerden yaka silkmiş durumda çünkü kaç gündür kendi odasında düzeninde değil. Birkaç günlüğüne evden uzaklaşmak istediğini söyledi bana, ben de erkek erkeğe denize giderler diye düşünerek konuştum sevgilimle. Konuşmanın devaminda oldukça şaşırdıgım bir teklif sundu bana (sasirmamim sebebi; 6 senedir birlikte olmamıza rağmen cinsel hayatımız yok, -e yasamamaniz çok normal,neden parantez açıp söyledin diyebilirsiniz,insanlar ilişkinin ömrünü duyunca aa kesin yatmislardir diye düşünüyorlar- ,bana bulunduğumuz şehirde benimle birlikte bir otelde birkaç gün kalmak istedigini soyledi öyle deniz havuz falan değil,bildiğiniz şehrin göbeğinde otele gidicez kalicaz ona göre. Daha önce onunla tatile gitmisligim ayrı ayrı odalarda kalmisligim var,benim rizam olmadan bana dokunmayacagina eminim ama otel teklifine acayip kırıldım kendimi parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim,bunu ona da söyledim. Asla cinsellik olarak bir sey düşünmediğini sadece evden kaçmak istediğini ve vaktini benimle geçirmek istediğini söyledi. Kibarca teklifini kabul edemeyeceğimi söyledim. Ama gelin görün ki beni sapık olarak mı görüyorsun dedi. Hayır asla öyle görmüyorum sadece bu teklif bana çirkin geldi. Daha önceleri arkadaşlarımızın evinde çok kez birlikte kaldık (vize,final haftalarinda ) bir şey olmadı ama otel dediği andan itibaren benim içime bütün bir çirkinlik çöktü. Çok üzüldü bu teklifi yaptığına bence, ben de çok üzüldüm kafamdakileri ona tam olarak yansıtamadığım için.
Oldukça uzun ve de karmaşık oldu sanırım,bir kusurum varsa affola,sadece içimi dökmek saskinligimi paylaşmak istedim.

Sapık olduğunu düşünmüyor olabilirsin, değil zaten ama tam tersi de olmasın :KK64:

X