Otel mi?

6 senedir çok iyi biliyor bu konudaki tavrımi daha önce de otelde kaldık ama tatildi ve ayrı odalardi. Tamam aynı evde kaldık ama bir şey olmadı. Ama bu teklifinde içime öyle bi sıkıntı çöktü ki anlatamam. Ben de ateş ve barutun yanyana durmayacaginidurmayacagini düşünüyorum

Tatil yöresinde aynı otelde kalmayı anlarım da bulunduğunuz yerde otelde kalmak nedir ? Ben hiç iyi niyet göremedim 6 yıl tak etmiş canına sanırım seninkinin

Sizin dediğinizi ben teklif ettim ona, gündüz gezelim tozalim gece gideriz evlerimize dedim. Rahat bi uyku uyumak istiyorum dedi. 20 gündür salonda koltukta uyuyor

6 senedir tanıyorsun böyle bir şey isteyip istemediğini bilirsin herhalde o da bilir doğal olarak. Sarılıp uyumak olabilir tek niyeti.

Ben kötü niyet göremedim belkide eşimle evlenene kadar nerdeyse her sene tatile çıktığımızdandır ayrıca 6 senelik tanıdığın adamı sapık ilan etmişsin ne varmış otelde kalmakta ilginç.
Ben de sevgilimle tatile gittim ama küçücük şehirde ailemin olduğu bir şehirde ayrıntıları nasıl düşünemez buna kiziyorum

Kötü niyet değil de bi konduramadim inanin ki
Sen diyorsun kaç gündür koltuk tepesinde uyuyor diye.
Neden konduramadın ? Böyle düşünme bile bence.

Çocuk 2 gün rahatla uyumak istemiş. Ucuz hesap peşinde olsa önceden arkadaşlarınızın evinde kalırken saldırırdı üstüne.

Hep bu saçma filmler yüzünden bu düşünmeler .Adam niye otel parası versin öyle art niyeti olsa önceden de yapardı arkadaş evinde.

Bence de kötü niyet yok.Sonunun nereye gideceğini düşünmeden söyledi belli ki.Sapık olsa 6 yıl niye bekledi.Böyle sapık mı olur.

Başkalarının evinde başbaşa bile değildik ders çalışma amacıyla toplanirdik .haklısınız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…