Otel mi?

Önceki konularınıza da baktım, şimdi buna da bakıyorum da..
Üstünüze titreyen, düşünceli bir genç adam profili var bir yanda..
Bir yanda da "otel" lafı geçtiği anda bile kendinizi kötü hisseden siz.

Daha önce bu adamla aynı evde kalmışsınız.. "Sırnaştı" cümlenizden, ayrı odalarda yatmadığınız, her sağlıklı genç gibi masumane yakınlaşmalarınız olduğunu var sayıyorum. Beraber tatile de çıkmışsınız ayrı odalarda kalınsa bile..

Ailesi ile tanışmışsınız.. Durum ciddi. Adam size evlenme teklif etmiş..

Kusura bakmayın da, çocuk kafa dinlemek istemiş, sizin de "izin problemi yaşamayacağınızı" varsayarak böyle bir teklifte bulunmuş. Normal yani.

Bence abartmışsınız.
İlişkinizi böyle şeyleri kafaya takarak zedelemeyin.

Senin kendi 6 senelik sevgiline güvenin yoksa, sen kendi 6 senelik sevgilinin niyetinden şüphe duyuyorsan biz sana ne tavsiye verelim ki bu konuda ? Bana kalırsa fazlaca saçmalamışsın bu derece kasarak iliski yaşanmaz anca konudan da görüleceği üzere karşılıklı birbirini kırmalar, hiç gereği yokken ilişkiyi zedelemeler olur. Hem önceden de beraber kalmissin mevzu otel olunca mi parayla tutulan kadın gibi saçma bir yakıştırma yapıyorsun kendine ? Son olarak sorarim sana ona güveniyorsan neden adamı itin ağzına sokup çıkariyorsun, guvenmiyorsan neden onunla çıkıyorsun ?

Senin kendi 6 senelik sevgiline güvenin yoksa, sen kendi 6 senelik sevgilinin niyetinden şüphe duyuyorsan biz sana ne tavsiye verelim ki bu konuda ? Bana kalırsa fazlaca saçmalamışsın bu derece kasarak iliski yaşanmaz anca konudan da görüleceği üzere karşılıklı birbirini kırmalar, hiç gereği yokken ilişkiyi zedelemeler olur. Hem önceden de beraber kalmissin mevzu otel olunca mi parayla tutulan kadın gibi saçma bir yakıştırma yapıyorsun kendine ? Son olarak sorarim sana ona güveniyorsan neden adamı itin ağzına sokup çıkariyorsun, guvenmiyorsan neden onunla çıkıyorsun ?
Allah allah.Nerede guvenmiyorum dedim hanımefendi? Bulunduğum şehrin göbeğinde otele gitmek hele ki 2 hafta sonra tatile gidecekken şimdi tutup da öylesine hiçbir vasfı olmayan otele gitmek oldukça saçma bana göre

Önceki konularınıza da baktım, şimdi buna da bakıyorum da..
Üstünüze titreyen, düşünceli bir genç adam profili var bir yanda..
Bir yanda da "otel" lafı geçtiği anda bile kendinizi kötü hisseden siz.

Daha önce bu adamla aynı evde kalmışsınız.. "Sırnaştı" cümlenizden, ayrı odalarda yatmadığınız, her sağlıklı genç gibi masumane yakınlaşmalarınız olduğunu var sayıyorum. Beraber tatile de çıkmışsınız ayrı odalarda kalınsa bile..

Ailesi ile tanışmışsınız.. Durum ciddi. Adam size evlenme teklif etmiş..

Kusura bakmayın da, çocuk kafa dinlemek istemiş, sizin de "izin problemi yaşamayacağınızı" varsayarak böyle bir teklifte bulunmuş. Normal yani.

Bence abartmışsınız.
İlişkinizi böyle şeyleri kafaya takarak zedelemeyin.
Ben de buradaki yorumların bazıları sayesinde abarttigimi fevri davrandigimi anladım,sevgilimle gereken konuşmayı yaptım,yorumunuz için teşekkür ederim

6 senelik ilişkimde her şey yolunda,dozunda.
ben 22,o 23 yaşında.
ikimiz de universite öğrencisiyiz,aynı şehirde ailelerimizle birlikte yaşıyoruz,pek de büyük bir şehir değil.
her yaz olduğu gibi bu yaz da evlerine zilyon tane yatılı misafir geldi,yaklaşık 20 gündür konakliyorlar. Sevgilim de bu misafirlerden yaka silkmiş durumda çünkü kaç gündür kendi odasında düzeninde değil. Birkaç günlüğüne evden uzaklaşmak istediğini söyledi bana, ben de erkek erkeğe denize giderler diye düşünerek konuştum sevgilimle. Konuşmanın devaminda oldukça şaşırdıgım bir teklif sundu bana (sasirmamim sebebi; 6 senedir birlikte olmamıza rağmen cinsel hayatımız yok, -e yasamamaniz çok normal,neden parantez açıp söyledin diyebilirsiniz,insanlar ilişkinin ömrünü duyunca aa kesin yatmislardir diye düşünüyorlar- ,bana bulunduğumuz şehirde benimle birlikte bir otelde birkaç gün kalmak istedigini soyledi öyle deniz havuz falan değil,bildiğiniz şehrin göbeğinde otele gidicez kalicaz ona göre. Daha önce onunla tatile gitmisligim ayrı ayrı odalarda kalmisligim var,benim rizam olmadan bana dokunmayacagina eminim ama otel teklifine acayip kırıldım kendimi parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim,bunu ona da söyledim. Asla cinsellik olarak bir sey düşünmediğini sadece evden kaçmak istediğini ve vaktini benimle geçirmek istediğini söyledi. Kibarca teklifini kabul edemeyeceğimi söyledim. Ama gelin görün ki beni sapık olarak mı görüyorsun dedi. Hayır asla öyle görmüyorum sadece bu teklif bana çirkin geldi. Daha önceleri arkadaşlarımızın evinde çok kez birlikte kaldık (vize,final haftalarinda ) bir şey olmadı ama otel dediği andan itibaren benim içime bütün bir çirkinlik çöktü. Çok üzüldü bu teklifi yaptığına bence, ben de çok üzüldüm kafamdakileri ona tam olarak yansıtamadığım için.
Oldukça uzun ve de karmaşık oldu sanırım,bir kusurum varsa affola,sadece içimi dökmek saskinligimi paylaşmak istedim.

Baştan sen yüz vermissin aynı ortamlarda kalarak Arkads vs tatil gitmissin e şimdide adamı yadirgama

eh yani senin izin sınırları içine bunu yapması normal...sonuçta öpüşüp koklaşıyorsunuzdur en azından :)
dediğim gibi eğer içine sinmeze gitme..
ama ben şahsen kötü niyet qramadım
hem otel odası yani , cesaret edemez öyle olsa bile...
Saldiriyorlar burada,anlayamadim kendi düşüncelerini taşımayan insanlara direkt cahil yaftasini yapıştırmak ne denli doğru bilemiyorum. Taciz, tecavüz edecek karakterde biri değil zaten ama benim içime sinmedi ailemden ötürü sanırım :)

Ooo sevgiliyle tatil
Bayılırım:KK68:

Tavrınız biraz abartı geldi bana.Tabi sizin düşünceniz..
Ben olsam uçarak giderim o bakımdan:KK8:

Ne farkeder ha tatil oteli ha şehir oteli. Eğer giderseniz yine ayrı odalarda kalın. Akşam takılın gezin tozun geçe yatmaya odalarınıza gidin. Sevgilin de sen de Rahatça uyuyun. Maksat rahat uyumakmış madem. Bunu sevgiline teklif et istersen. Benim erkek arkadaşım da bi süre ailesiyle yaşamak zorunda kalınca biz de gittik şehir oteline. Pek keyifli oluyo film izledk gezmeye çıktık vs. Yani normal insanlar da otele gidiyo :KK66:

Saldiriyorlar burada,anlayamadim kendi düşüncelerini taşımayan insanlara direkt cahil yaftasini yapıştırmak ne denli doğru bilemiyorum. Taciz, tecavüz edecek karakterde biri değil zaten ama benim içime sinmedi ailemden ötürü sanırım :)
belliki bu teklif seni rahatsız etmiş...olabilir...gitme olur biter...
yüzde yüz senin istemediğin bir şey olmaz,belli yani sevgilinin profili...
fakat seni kötü hissetirecek hiç birşey yapma şu hayatta olur mu :)
istemiyorsan,istemiyorsundur ötesi yok

bence abartıyorsunuz. yani 6 senelik sevgilin hoşuna gitmemişse bu durum böyle birşeyi ona kondurabildiğin içindir. belki sarılıp uyumak istemiştir. çok doğal ne var bunda. herkes 6 senelik sevgilsiyle cinsel ilişkiye giricek diye birşey mi var.sonuçta biliyor senin öyle birşey istemediğini. Zor durumda kalıcağını düşünememiş. erkekler malesef düşünemiyor çoğu şeyi.

Ne farkeder ha tatil oteli ha şehir oteli. Eğer giderseniz yine ayrı odalarda kalın. Akşam takılın gezin tozun geçe yatmaya odalarınıza gidin. Sevgilin de sen de Rahatça uyuyun. Maksat rahat uyumakmış madem. Bunu sevgiline teklif et istersen. Benim erkek arkadaşım da bi süre ailesiyle yaşamak zorunda kalınca biz de gittik şehir oteline. Pek keyifli oluyo film izledk gezmeye çıktık vs. Yani normal insanlar da otele gidiyo :KK66:
Başta söylediğim o cümleden de pişmanım zaten. Tabi ki normal insanlar da gidiyor otele,kimseyi damgalamak istemem.

belliki bu teklif seni rahatsız etmiş...olabilir...gitme olur biter...
yüzde yüz senin istemediğin bir şey olmaz,belli yani sevgilinin profili...
fakat seni kötü hissetirecek hiç birşey yapma şu hayatta olur mu :)
istemiyorsan,istemiyorsundur ötesi yok
Cinselliğe tamamen de karşı değilim mesela tam olarak anlatamadim burada kendimi aslında. . Su an ogrenciyim ilişki yasasam korunsam bile ha keza hamile kalsam dogurmak isterim ama şartlar olgun olmayacağı için zora girerim. Neden kendime bu iskenceyi cektireyim ki. Olur okulum biter para kazanirim o zaman hamile kalsam da sadece beni ve sevgilimi alakadar eder durum. Burada çok okudum,öğrenciyim hamilelik ne yapmalıyım şeklinde. Değişik faydali yorumlar aldım sizlerden, ama arada birkaç kişi var ki değişik tutum sergilediler. Yaşım küçüktür doğru dusunemiyorumdur ,içimi dökmek istemisimdir olamaz mı. Ben yine buradaki yorumlardan öyle çok etkilenmiyorum,ya biri etkilenip istemediği halde yanlış şeyler yasasa kim yanında olacak o zaman.
Ben teşekkür ederim size hem anlayışınız hem yorumlarınız için :)

• Beğen
Reactions: K_G
bence abartıyorsunuz. yani 6 senelik sevgilin hoşuna gitmemişse bu durum böyle birşeyi ona kondurabildiğin içindir. belki sarılıp uyumak istemiştir. çok doğal ne var bunda. herkes 6 senelik sevgilsiyle cinsel ilişkiye giricek diye birşey mi var.sonuçta biliyor senin öyle birşey istemediğini. Zor durumda kalıcağını düşünememiş. erkekler malesef düşünemiyor çoğu şeyi.
Ben de daha çok bu düşüncesizligine kiziyorum aslında, tam olarak anlatamadim kendimi burada

X