Otel mi?

Bu arada,cok tesekkur ederim yorumunuz için. .

Zaten evhamli bir insanimdir,uyuyamam bile ben orada. Ha biri geldi,biri gelecek diye. Uzun vadede sonuçları düşünmek,ölçmek tartmak gerek

Güzellikle ona neden istemedigimi ve başta tepkimin fevrilikle fazla olduğunu söyledim. Uzlaşmaya vardık :)
Uzun vadede sonuçları düşünmemiz gerektiğini o da anladı, teşekkür ederim :)

Reactions: K_G
bence saçmalamışsın madem tatil e gittin arkadaşının evinde kaldın adam sana dokunmamış bile neden o kadar fırsat varken sana dokunmamışta otel e çağırsın ki. Ayrıca 6 senedir o gözle yaklaşmamış 1 gün de fikri mi değişecek. Tamam otel e gitmek bana da ters ama arkadaşında kalmak tatil e gitmekte ters. Düzgün tatlı bir dille reddedip konuyu kapatabilirdin .Luzumsuz olarak uzatmışsın 6 yıllık ilişkinden luzumsuz şekilde soğumuşsun .

Güzellikle ona neden istemedigimi ve başta tepkimin fevrilikle fazla olduğunu söyledim. Uzlaşmaya vardık :)
Uzun vadede sonuçları düşünmemiz gerektiğini o da anladı, teşekkür ederim :)

Çok sevindim. :) Sonuca ulaşan konuları seviyorum.

Bence bu konuyu kapattırmalısınız. Sonuca vardığını okumayan, ilk sayfadan gelen üyeler size tavsiye vermeye devam eder. Onlara cevap vermekle uğraşıp yorulmayın diye diyorum. :)

Tabii, siz bilirsiniz. :)

Çok doğru düşünüyorsun

Bu işin de ortası yok. Kimisi git ne var diyor kimisi Hayır gitme diyor.
bu karar senin hayata bakış açınla alakalı olmalı,
herkes farklı bir şey söylediği için ben bir karar alacağım zaman önce Allahın hoşuna gider mi diye düşünüyorum, peygamberimiz (sav) olsa ne yapardı diye düşünüyorum, bir de sadece vicdan sahibi, aklı selim kişilere danışıyorum, beni gaza getirecek kişilere fikir sormuyorum, öylelerinin işime karışmasına da izin vermiyorum

Allah allah.Nerede guvenmiyorum dedim hanımefendi? Bulunduğum şehrin göbeğinde otele gitmek hele ki 2 hafta sonra tatile gidecekken şimdi tutup da öylesine hiçbir vasfı olmayan otele gitmek oldukça saçma bana göre

Fıtratınıza uymuyorsa nazikçe olmaz diye teklifini geri çevirebilirdiniz. Kendinize çirkin yakıştırmalar yapabilecek kadar büyük tepki vermeniz kusura bakmayın ama tam olarak güvensizlik oluyor. Ve hiç böyle bir tepkiyi hak ettiğini düşünmüyorum sevgilinizin. 3senelik ilişkimde defalarca tatillerde gidip otellerde, apartlarda kaldık. Üniversitede de beraber yaşadık. Nisan ayında da düğünümüz var. Ben sevdiğim adamla hiçbir saniyeyi kaçıramam, kaçırmadım da.. Kasarak ilişki yaşanmaz, mutlu olunmaz benim düşüncem de bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…