Otel mi?

Yorumunuzu tebessüm ederek okudum,içime nedense huzur getirdi yorumunuz çünkü anlaşıldığımı düşündüm siz tarafından :)
Çok teşekkür ederim

Üzüntü müydü bilmiyorum ama çok şaşırdıgım bir gerçek.
Bana göre de normal sarılıp uyumak,sadece şehrin ortasında havuzu denizi hiçbir vasfı olmayan bir otel saçma geldi ilk etapta o nedenle tepki gösterdim.
Fevriydim kabul ediyorum.

bence bunalmış cidden ve seninle olmak istemiş. bir art niyeti olduğunu sanmıyorum ben. zaten 6 yıldır sende tanımışsındır artık. seni esas rahatsız eden "otel" kelimesi olmuş sanırım. çok üstüne gidip büyütme. sevgilisiyle vakit geçirmek isteyen bir adamcağız üzülmesin. ne odunlar ne kalaslar var. bak yine sinirlendim benim katıksız kalasa.

Buradaki yorumlar üzerine tatlı tatlı konuşup konuyu kırgınlık olmadan kapattım :) o da düşünmeden pat diye konuşmuş,hak verdi bana sonradan..
Sizin neyiniz var

Ama çok fazla abartmamış mısınız ?
Zaten ortada cinsellik olma durumu da yokmuş.. Sevgilinizin istediği belli ki sadece biraz kafa dağıtıp sizinle başbaşa kalmak. Farklı bi isteği olsaydı şimdiye kadar çoktan belli ederdi.. Yaşadığı ortam gerçekten sıkıntı verici..
Ben hiçbir kötü niyet göremedim olayda.
Aslında muhafazakar da bir insanım neden böyle oldu anlamadım
Sanırım 6 yıl deyince saygı duydum sevgilinize ve ilişkinize

Cahil değil akıllı bir kızsın sen buradaki kimse senden daha zeki filan degil herkesinde hayat goruşu bir degil oyuzden sacmalama git diyenlere aldirmamanı tavsiye ediyorum zor durumda kalacagin ve iyi hissetmedigin hicbirseyi yapma o sacmaliyorsun diyenler baska biiri cok guvendim iliski yasadik birbirimizi cok seviyorduk ayrildik,pismanim,hamileyim cart curt konularinda da bu sefer taşa tutarlar adamı..
Ayni sehirde otelde gece kalma fikri bence garip tatil yeri olsa neyse..

Afferin sana. Ailen seni çok güzel yetiştirmiş.
Küçük bi yerde yaşıyorsanız ailenize duyulma ihtimali çok büyük. Başbaşa vakit geçirmek isteyen her türlü vakit ayırır. Otele çağırmaz.

bence abartıyorsun.
6yıldır birlikte olduğun adamın neyi neden söylediğini anlayamayacak durumdaysan zati boşa geçmiş o 6yıl.
birçok kez birlikte kalmışsınız sıkıntı olmamış.
ayrıca otele gittin diye illaki ilişki yaşayacaksın anlamına gelmiyor.
belki başbaşa kalmak istemiştir.

Sevişmek istese kötü niyetli mi olacak şimdi adam? Genç bir erkek sağlıklı da eee sevgilisi ile sevişmek isteyebilir; bunun için romantik bir ortam veya sadece ortam yaratmak isteyebilir bu çook doğal, siz sevişmek istemeyebilirsiniz bu da çok doğal ama sizinle otelde kalmak istediği için adama sapık muamelesi yapmak bana nahoş geldi. Size tecavüz edecek değil sonuçta 6 yıldır birlikte olduğunuza göre güveniyor olmalısınız kendisine.

tamamen haklısın. küçük bir şehir ki oyle olmasa bile otele girerken bütün kimlik bilgileri vs. yazılıyor.buraya biri konu açmıştı çok iyi hatırlıyorum evlenmek üzereyim daha önce eski erkek arkadaşımla bi otelde kalmıştık şimdi evleneceğim kişinin akrabası mı vs. polis araştırırlarsa tc. nosundan ben ne yapacağım diye................düşün uzun zaman sonra bile bunun korkusunu yaşıyordu.. arkadaşınız kötü niyetli olmayabilir ama hiç gerek yok böyle şeylere

Bende kimden gelirse gelsin o teklif kendimi kötü hissederdim. Belki türk dizileri, filmleri bilinç altımıza işledi kim bilir? Sen sevgini ispatlamak için otel odasında kalmak, sevgilinin aaa bana sapık dedin falanlarına karşın onunla birlikte olmak zorunda değilsin. Lütfen kendini kötü hissedeceğin bir şey yapma, yaşama...

bence erkek arkaşınız arkadaş evinde ders çalışırken o ortamı zaten olmadığından öyle birşeye yeltenemezdi.Şimdi sizle otelde kalmak istemesindeki niyeti açıkça ortada ki bence birliktelik ister illa ki.Ama sizin de gönlünüz olsaydı...Gönlünüz yoksa ısrar edecek kadar da abaza değildir 6 senede tanımışsınızdır.

Kötü niyetten ziyade teklifinin hayatlarimizda ne gibi sonuçlar doguracagini düşünmeden olcmeden tartmadan konuşmuş olması. Ben buna kırıldım daha çok..

Başka bir yorumda daha bahsetmiştim.
Cinselliğe karşı değilim,yaşamak istersem yaşarım kimsenin sözüne itaat etmem aslında. .
Sadece doğru yer,doğru zaman önemli benim için. Erken yaşta cinsellik yaşamanın cinsel gelişim açısından dezavantaj olduğu kanısındayım,ne kadar bilimsel ya da ne kadar değil bilemiyorum pek.
Su an ogrenciyim ilişki yasasam,korunsam ama ha keza bir şekilde hamile kalsam bebeği aldırmak istemesem ağır sorumluluk sirtlanacagim.. ha olur,okulum biter ekonomik olarak ailemden bagimsizlasirim,ilişki yaşarım hamile kalırım dogururum sorumlulugu ben ve babada olur sadece.
Burada çok okudum,öğrenciyim hamileyim ne yapmalıyım şeklinde metinler. Ben sorumluluğuna giremedigim bir şeyi yaşamak sonuçlarına erkenden katlanmak istemiyorum.
Varsın olsun cahil yaftasini yapistirsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…