- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Yorumunuzu tebessüm ederek okudum,içime nedense huzur getirdi yorumunuz çünkü anlaşıldığımı düşündüm siz tarafından :)Ben de birlikte olma amacı olduğunu sanmıyorum, seninle vakit geçirmek istemiş sanırım. Vakitten kastım şöyle; normal bir şehir ortasındaki otelden bahsetmiyorum tabi. Daha nezih, gezilecek-görülecek yerleri bol, deniz ya da havuzu olan bir yerse diye düşünerek söylüyorum bence çok güzel bir tatil olur. Ben de onca yıldan sonra birden böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum sonuçta ilk kalışın değilmiş canım sevgilinle beraber kalmışsınız bir şey olmamış..
Mutluluklar..
Bana cahil diyenler ne olacak pekihiç normal değil bu isteği sen sonuna kadar haklısın
Üzüntü müydü bilmiyorum ama çok şaşırdıgım bir gerçek.Sevgilinizi ve kendinizi üzmeye değecek kadar büyük bir olay değil bence. Sevgiliniz düşüncelerinizi önemsemeseydi eğer zaten 6 yıl sürdüremezdiniz ilişkinizi, belli ki sizi seviyor değer veriyor. Size sarılarak uyumak istemesi de gayet normal, sizin için normal olmayabilir, bunu dile getirdiğinizde tepki verip kırıcı davransaydı haklı olabilirdiniz ama şu haliyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten ötürü boşuna üzülmüş oluyorsunuz.
Buradaki yorumlar üzerine tatlı tatlı konuşup konuyu kırgınlık olmadan kapattım :) o da düşünmeden pat diye konuşmuş,hak verdi bana sonradan..bence bunalmış cidden ve seninle olmak istemiş. bir art niyeti olduğunu sanmıyorum ben. zaten 6 yıldır sende tanımışsındır artık. seni esas rahatsız eden "otel" kelimesi olmuş sanırım. çok üstüne gidip büyütme. sevgilisiyle vakit geçirmek isteyen bir adamcağız üzülmesin. ne odunlar ne kalaslar var. bak yine sinirlendim benim katıksız kalasa.
Buradaki yorumlar üzerine tatlı tatlı konuşup konuyu kırgınlık olmadan kapattım :) o da düşünmeden pat diye konuşmuş,hak verdi bana sonradan..
Sizin neyiniz var
Amin inşallah :)iletişiminize gıpta ettim şu anda. Allah bozmasın.
Ben sadece kötü hissettim dedim niyeti o şekilde demedim ki
Bunu bu şekilde ona da söylemelisin izahi bir şekildeYa küçük bir sehirdeyiz ,ortaya çıksa sonuçları çok ağır olur. Bunu düşünmediğini için kiziyorum ona,bencilce geldi bu isteği
Kötü niyetten ziyade teklifinin hayatlarimizda ne gibi sonuçlar doguracagini düşünmeden olcmeden tartmadan konuşmuş olması. Ben buna kırıldım daha çok..Ama çok fazla abartmamış mısınız ?
Zaten ortada cinsellik olma durumu da yokmuş.. Sevgilinizin istediği belli ki sadece biraz kafa dağıtıp sizinle başbaşa kalmak. Farklı bi isteği olsaydı şimdiye kadar çoktan belli ederdi.. Yaşadığı ortam gerçekten sıkıntı verici..
Ben hiçbir kötü niyet göremedim olayda.
Aslında muhafazakar da bir insanım neden böyle oldu anlamadım
Sanırım 6 yıl deyince saygı duydum sevgilinize ve ilişkinize
Başka bir yorumda daha bahsetmiştim.Cahil değil akıllı bir kızsın sen buradaki kimse senden daha zeki filan degil herkesinde hayat goruşu bir degil oyuzden sacmalama git diyenlere aldirmamanı tavsiye ediyorum zor durumda kalacagin ve iyi hissetmedigin hicbirseyi yapma o sacmaliyorsun diyenler baska biiri cok guvendim iliski yasadik birbirimizi cok seviyorduk ayrildik,pismanim,hamileyim cart curt konularinda da bu sefer taşa tutarlar adamı..
Ayni sehirde otelde gece kalma fikri bence garip tatil yeri olsa neyse..