Ortalık karıştı, kvalidenin bayramda bize gelmeme durumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İttiriyor falan diyince 3-5 yaş grubu düşündüm bende. 8 yaş için bu tepkiler normal değil bu konuda çocuğunuzla ilgili yardım aldınız mı? Yani kayınvalidenizin çocuğun lafıyla ağlamasıda ayrı bi saçmalık. Siz çocuğa problemlerinizi yansıtıyor olabilirsiniz oda kendince böyle bi tepki veriyodur, artık büyümüş psikolojisini etkilemiş bazı şeyler belli ki

Ceza alıyor, ben verdim. Ancak ben her ceza verdiğimde eşim kaldırdı bu güne kadar. Daha yeni yeni karışmıyor. Ama ipin ucunu kaçırdı
Evet anne baba ortak kararda olmalı,anne ceza verende baba karismamali,ortak paydada bulunun ve önlem alın gerçekten sıkintili yoksa bu yaşta bunları yapan çocuk ilerde neler yapar

Sonucta cocuk boyle bırsey soylemıs
Esınız ve babannede buna ınanmıs
Bosverın gelmez işte ne guzel
Ama cocuk kücükte degılmıs bunu nasıl akıl edıyor anlamadım

Hayır ya. Kesinlikle yansıtmıyorum. Eşimle problemin kaynağı oğlumla iletişimsizliği. Ayrılma isteyim de bu. Çocukla ilgilenmiyor. Cici olmak için maddi isteklerini yerine getiriyor. Ceza verdirmiyor. Uzman desteği aldık. Eşimle psikolog konuştu. Her dediğini yapmayın diye uyardı. Dinlemedi...

Keşke öyle olsaydı. Ben yaptım deseydim. Asla... Mahalle ağızlı bir kadın değilim. Akademik kariyeri olan. Sorun oldu mu psikiyatriste danışan biriyim.

Okulun sınıf öğretmeni ve PDR si oğlumun baba ile sorunları olduğunu söyledi.

Okulda böyle bir çocuk da değil. Çok ilginç haksızlığa gelemeyrn kurallara uyan çocuk. Arkadaşları ile iletişimi olmadığı ve babasından bahsetmediği için baba ile sorunu var dediler.

Götürdük. Oyun terapisi aldı. Bizim hatalarımızı söyledi. Uyardı. Eşim uymuyor. Sorun bu.

Ozaman babası cocugunun bıkerek yaptıgını bılır
O nıye sıze trıp atıyormuş

Onun yerıne bıraz cocuguyla ılgılensın
Cocuk normal davranmıyor
Biliyor. Babam da konuştu. Çocuğun herşeyin de yanında ol diye uyardı. Pdrnin söylediklerini ilettim. Oyun terapisi için gittiğimiz psikolog da uyardı.

Değişmediği için oluyor bu. Asıl terapi alması gereken kendisi.

Çocuğa üzüldüm
Asla yaşina uygun davranmiyor
Şuanda lego oyunları kurması gerek Babaanne/KV savaşlari degil

Çocuğa üzüldüm
Asla yaşina uygun davranmiyor
Şuanda lego oyunları kurması gerek Babaanne/KV savaşlari degil
Onları okulda yapıyor. Ejderha yapıp yürütüyormuş

Özel yaşamında böyle uğraşıyor.

2.5 yaşında konuşmaya başladığı zaman. Bilerek teyzesine hala, halasına teyze derdi. Ve gülerdi.

Ben oğlumu babasına karşı birşey demedim. İnanmayanlar çoktur eminim.

O kinli. Babam kendini düşünüyor diyor sürekli. Ya bilgisayar ya uyku... Ki babaannesine de çok şikayet etti.

Okulda kesinlikle arkadaşlarına zarar verme, kavga etme, eşyaları kötü kullanma gibi sorunu yok. Kurallara uyuyor. Bir öğretmeni inşallah bende sizin gibi yetiştiririm dedi Allah korusun demişim. Evde böyle değil.

Ben siz dolduruyorsunuz demedim.
Çocuğunuza asla konduramiyorsunuz ama oğlunuzun malasef yardıma ihtiyacı var.
Annesi olarak alişmiş olabilirsiniz ama düzgün bir psikoloğa götürün. İçindeki kin, babasina ve babaannesine olan nefreti asla yaşina uygun değil.
Lütfen yanlış anlamayin ama sosyopat canlandi gözümde.
İçine kindar bir yetişkin kaçmış gibi. Çocuksu kalp kırmalar değil yaptıkları. Ne bilim babaanneye tombul patates demiyor bu çocuk. Kurgu kurup yalan söyleyip insanlari ağlatıyor. Acı çektiriyor

Çocuğunuzu fişfiriklemeye utanmıyonuz mu

Size istinaden yazmadım. O nedenle paragraf yapmıştım.

Üste de yazdığım sosyal ortamı. Zaten oyun terapisi aldığını belirttim. Babası biraz bile olsa ilgilenince öyle şeyler yapmıyor. Ama ramazandan beri eşim onu çok boşladı. Ramazanda görmedi neredeyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…