- 5 Nisan 2023
- 3.789
- 11.610
- 128
- 27
- Konu Sahibi FloppyDisk
-
İttiriyor falan diyince 3-5 yaş grubu düşündüm bende. 8 yaş için bu tepkiler normal değil bu konuda çocuğunuzla ilgili yardım aldınız mı? Yani kayınvalidenizin çocuğun lafıyla ağlamasıda ayrı bi saçmalık. Siz çocuğa problemlerinizi yansıtıyor olabilirsiniz oda kendince böyle bi tepki veriyodur, artık büyümüş psikolojisini etkilemiş bazı şeyler belli kiKarışıklık olmuş. Babam yani dedesi, babaannesi bizde kalırsa, bize gelmezmiş. Oğlum ne babaannesini ne de babasını evde istemiyor. Dedesine gidip babam bizi dövüyor, sizin eve götür diyor. Babası oğlumla ilgilenmiyor... O da intikam alıyor, çocukça...
8 yaşında. Evet kvalideyle uğraşıyor. Sonunda ağlıyor kadın.
Evet anne baba ortak kararda olmalı,anne ceza verende baba karismamali,ortak paydada bulunun ve önlem alın gerçekten sıkintili yoksa bu yaşta bunları yapan çocuk ilerde neler yaparCeza alıyor, ben verdim. Ancak ben her ceza verdiğimde eşim kaldırdı bu güne kadar. Daha yeni yeni karışmıyor. Ama ipin ucunu kaçırdı
Hayır ya. Kesinlikle yansıtmıyorum. Eşimle problemin kaynağı oğlumla iletişimsizliği. Ayrılma isteyim de bu. Çocukla ilgilenmiyor. Cici olmak için maddi isteklerini yerine getiriyor. Ceza verdirmiyor. Uzman desteği aldık. Eşimle psikolog konuştu. Her dediğini yapmayın diye uyardı. Dinlemedi...İttiriyor falan diyince 3-5 yaş grubu düşündüm bende. 8 yaş için bu tepkiler normal değil bu konuda çocuğunuzla ilgili yardım aldınız mı? Yani kayınvalidenizin çocuğun lafıyla ağlamasıda ayrı bi saçmalık. Siz çocuğa problemlerinizi yansıtıyor olabilirsiniz oda kendince böyle bi tepki veriyodur, artık büyümüş psikolojisini etkilemiş bazı şeyler belli ki
Babasından intikam alıyor.Sonucta cocuk boyle bırsey soylemıs
Esınız ve babannede buna ınanmıs
Bosverın gelmez işte ne guzel
Ama cocuk kücükte degılmıs bunu nasıl akıl edıyor anlamadım
Ayrılmayı düşünme sebebim bu. Çocuğu yetiştiremiyorum.Evet anne baba ortak kararda olmalı,anne ceza verende baba karismamali,ortak paydada bulunun ve önlem alın gerçekten sıkintili yoksa bu yaşta bunları yapan çocuk ilerde neler yapar
Ama çok geç kalmışsınızAyrılmayı düşünme sebebim bu. Çocuğu yetiştiremiyorum.
Keşke öyle olsaydı. Ben yaptım deseydim. Asla... Mahalle ağızlı bir kadın değilim. Akademik kariyeri olan. Sorun oldu mu psikiyatriste danışan biriyim.Çocuğunuzu sürekli tembihleyip babasına ve kayın aileye karşı doldurduğunuz için oluyor tüm bunlar , çocuğa resmen kin ve nefret duyguları aşılamışsınız, unutmayın ilerde bu nefret size yönelecek...
Çok işim var ha bu gün düzelecek ha şu gün diye manipüle edildim.Ama çok geç kalmışsınız
Çocuğun hamuru yoğrulmuş bi kere
Bu adamın babalık yapamadığı küçük yaştan belli olmuştur
Keşke o zaman ayrılsaydınız
Şimdi bunları yaşamazdınız
Ozaman babası cocugunun bıkerek yaptıgını bılırBabasından intikam alıyor.
Götürdük. Oyun terapisi aldı. Bizim hatalarımızı söyledi. Uyardı. Eşim uymuyor. Sorun bu.Oğlunuzu bir psikoloğa götürdünüzmü?
Bu tür olaylar asla 8 yaşındaki bir çocuğu ilgilendirmez normalde.
Çatır çatır kavga edip laf taşıması, yalan dolanla aile içinse mikserlik yapmasi bana hiç normal gelmedi.
Ne bilim ben o yaşta 3 taş oynuyordum.
Biliyor. Babam da konuştu. Çocuğun herşeyin de yanında ol diye uyardı. Pdrnin söylediklerini ilettim. Oyun terapisi için gittiğimiz psikolog da uyardı.Ozaman babası cocugunun bıkerek yaptıgını bılır
O nıye sıze trıp atıyormuş
Onun yerıne bıraz cocuguyla ılgılensın
Cocuk normal davranmıyor
Biliyor. Babam da konuştu. Çocuğun herşeyin de yanında ol diye uyardı. Pdrnin söylediklerini ilettim. Oyun terapisi için gittiğimiz psikolog da uyardı.
Değişmediği için oluyor bu. Asıl terapi alması gereken kendisi.
Onları okulda yapıyor. Ejderha yapıp yürütüyormuşÇocuğa üzüldüm
Asla yaşina uygun davranmiyor
Şuanda lego oyunları kurması gerek Babaanne/KV savaşlari degil
Onları okulda yapıyor. Ejderha yapıp yürütüyormuş
Özel yaşamında böyle uğraşıyor.
2.5 yaşında konuşmaya başladığı zaman. Bilerek teyzesine hala, halasına teyze derdi. Ve gülerdi.
Ben oğlumu babasına karşı birşey demedim. İnanmayanlar çoktur eminim.
O kinli. Babam kendini düşünüyor diyor sürekli. Ya bilgisayar ya uyku... Ki babaannesine de çok şikayet etti.
Çocuğunuzu fişfiriklemeye utanmıyonuz muGeçenlerde konu açmıştım. Eşimle ilgili problemlerim var.
Bayramdan sonra adım atacaktım. Kvalide bize gelecekti, önceden planlı olduğu için yanlış anlaşılır diye bayramdan sonrayı düşündüm.
Oğlum babaannesine rahat vermiyor itiyor, geçen geldiğinde de baya ağlattı. Canı isterse gel diye tutturuyor. İstemedi mi git diye ağlattı... Bu arada oğluma tepki veriyorum yapma, eziyet etme babaannene diye... Eskiden çok sorun yaşasak da babaannesi sonuçta. Hakkı yok.
Bende bir hata yaptım. Oğluma dedim ki tutturma sürekli gel kal diye. Bir süre sonra kovuyor. Oda gitti babasına, Dedemler babaannem kalırsa gelmezmiş dlye. Ki öyle birşey diyen de yok. Oturdum konuştum, kızdım sonra, tamam babaanneme söylemem dedi. Bu gün gitti babaannesine dedi
Suçlu bizimkiler oldu. Yazık haberleri yok. Ki babamın kanser öyküsü var. Akciğerinde birşey tespit ettiler ailece stresliyizdüşünmeleri imkansız.
Babanne küstü, eşim bozuk çocuğa kızıyor. Ve dedesi dedi diye inanıyor. Benim kafam karışık, babamın sağlığı... eşimle ilgili sorunlar...
Uff ne yapsam bilemedim.
Okulda kesinlikle arkadaşlarına zarar verme, kavga etme, eşyaları kötü kullanma gibi sorunu yok. Kurallara uyuyor. Bir öğretmeni inşallah bende sizin gibi yetiştiririm dediAllah korusun demişim. Evde böyle değil.
Size istinaden yazmadım. O nedenle paragraf yapmıştım.Ben siz dolduruyorsunuz demedim.
Çocuğunuza asla konduramiyorsunuz ama oğlunuzun malasef yardıma ihtiyacı var.
Annesi olarak alişmiş olabilirsiniz ama düzgün bir psikoloğa götürün. İçindeki kin, babasina ve babaannesine olan nefreti asla yaşina uygun değil.
Lütfen yanlış anlamayin ama sosyopat canlandi gözümde.
İçine kindar bir yetişkin kaçmış gibi. Çocuksu kalp kırmalar değil yaptıkları. Ne bilim babaanneye tombul patates demiyor bu çocuk. Kurgu kurup yalan söyleyip insanlari ağlatıyor. Acı çektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?