- 7 Kasım 2023
- 1.818
- 3.080
- 53
- 41
- Konu Sahibi FloppyDisk
-
Diğer yorumları da okuyun lütfenÇocuğunuzu fişfiriklemeye utanmıyonuz mu
Ben her gördüğümde kızdım bağırdım ceza verdim. Eşim annesi Bidaha yapmayacak özür diliyor bak dlye getirdi. Sonuç bu. Anneliğimi sorgulamadan önce biraz yorumlarımı okusaydınızNasil bir cocuk yetistirdiniz soklardayim.
8 yasindaki bacaksiz nasil babaanneyi aglatir, kovar bj nasil anneliktir iyice bir dusünün acilen
Size istinaden yazmadım. O nedenle paragraf yapmıştım.
Üste de yazdığım sosyal ortamı. Zaten oyun terapisi aldığını belirttim. Babası biraz bile olsa ilgilenince öyle şeyler yapmıyor. Ama ramazandan beri eşim onu çok boşladı. Ramazanda görmedi neredeyse.
Bazı yorumları kaçırdığınız. Danıştığım psikiyatrist var. Sık sık konuşuyoruz. Adam uymuyor. Tek taraflı oluyor mu. Bir taraf ne kadar çabalasın olmuyor.Iyi. Dediğiniz gibi olsun.
Adami değiştirene kadar çocuk zaten psikopat olur. Sonrada gerek kalmaz
Size ne desek boş. Yahu adamı burda topluca gömsek çocuğun psikolojisi iyileşecekmi?
Türkçe öğrenerek başlarsanız insanlar da size fikir verebilirGeçenlerde konu açmıştım. Eşimle ilgili problemlerim var.
Bayramdan sonra adım atacaktım. Kvalide bize gelecekti, önceden planlı olduğu için yanlış anlaşılır diye bayramdan sonrayı düşündüm.
Oğlum babaannesine rahat vermiyor itiyor, geçen geldiğinde de baya ağlattı. Canı isterse gel diye tutturuyor. İstemedi mi git diye ağlattı... Bu arada oğluma tepki veriyorum yapma, eziyet etme babaannene diye... Eskiden çok sorun yaşasak da babaannesi sonuçta. Hakkı yok.
Bende bir hata yaptım. Oğluma dedim ki tutturma sürekli gel kal diye. Bir süre sonra kovuyor. Oda gitti babasına, Dedemler babaannem kalırsa gelmezmiş dlye. Ki öyle birşey diyen de yok. Oturdum konuştum, kızdım sonra, tamam babaanneme söylemem dedi. Bu gün gitti babaannesine dedi
Suçlu bizimkiler oldu. Yazık haberleri yok. Ki babamın kanser öyküsü var. Akciğerinde birşey tespit ettiler ailece stresliyizdüşünmeleri imkansız.
Babanne küstü, eşim bozuk çocuğa kızıyor. Ve dedesi dedi diye inanıyor. Benim kafam karışık, babamın sağlığı... eşimle ilgili sorunlar...
Uff ne yapsam bilemedim.
Bazı yorumları kaçırdığınız. Danıştığım psikiyatrist var. Sık sık konuşuyoruz. Adam uymuyor. Tek taraflı oluyor mu. Bir taraf ne kadar çabalasın olmuyor.
Evet gece gece böyle oluyor. Kusura bakmayın. Kafamı toplayamıyorum. Bir sürü sorunum var.Türkçe öğrenerek başlarsanız insanlar da size fikir verebilir
Evet, dava sürecinde psikiyatristi daha aktif devreye alırım. Evliliği bitirmem gerektiğini biliyorum. Onun düzeleceği yok.Kacirmadim ama adam yapmiyor işte. Zorla olmaz. Her çocuk yapan baba olsaydı...
Bu deveyi güderseniz cocuk zarar görecek. Ona göre hayatınıza yol verin
Evet, dava sürecinde psikiyatristi daha aktif devreye alırım. Evliliği bitirmem gerektiğini biliyorum. Onun düzeleceği yok.
Bütün aile bir çocuğun agzinin içine mi bakiyor ?Geçenlerde konu açmıştım. Eşimle ilgili problemlerim var.
Bayramdan sonra adım atacaktım. Kvalide bize gelecekti, önceden planlı olduğu için yanlış anlaşılır diye bayramdan sonrayı düşündüm.
Oğlum babaannesine rahat vermiyor itiyor, geçen geldiğinde de baya ağlattı. Canı isterse gel diye tutturuyor. İstemedi mi git diye ağlattı... Bu arada oğluma tepki veriyorum yapma, eziyet etme babaannene diye... Eskiden çok sorun yaşasak da babaannesi sonuçta. Hakkı yok.
Bende bir hata yaptım. Oğluma dedim ki tutturma sürekli gel kal diye. Bir süre sonra kovuyor. Oda gitti babasına, Dedemler babaannem kalırsa gelmezmiş dlye. Ki öyle birşey diyen de yok. Oturdum konuştum, kızdım sonra, tamam babaanneme söylemem dedi. Bu gün gitti babaannesine dedi
Suçlu bizimkiler oldu. Yazık haberleri yok. Ki babamın kanser öyküsü var. Akciğerinde birşey tespit ettiler ailece stresliyizdüşünmeleri imkansız.
Babanne küstü, eşim bozuk çocuğa kızıyor. Ve dedesi dedi diye inanıyor. Benim kafam karışık, babamın sağlığı... eşimle ilgili sorunlar...
Uff ne yapsam bilemedim.
Kvalide ve eşim bakıyor evet... Ailemin bu durumdan hiç haberi yokBütün aile bir çocuğun agzinin içine mi bakiyor ?
Bakın benim de oğlum 8 yaşına girecek ve süreci oldukca zor bir çocuk dehbli ve durtuselligi yüksek seviyede ve bilin bakalım babası nerde baba yok ıskolik bir babaya sahip sınırlı zamanlarda vakit geçirirler o okulda ki krizler geçiş dönemler ilaçları doktor terapi süreçleri hepsi benim elimden geçti geçiyorAslında 15 yıl önce büyük, güzel bir aşkla evlenmiştik. Sevgi hissettiğim günler oldu.
Oğlum il dışında mutlu olduğunu söyledi. Geçtiğimiz ay Ankaraya gitmiştik. Hiç sorun çıkarmadı. Bir sürü tarihi yer gördük. Müze gezdik. Babası yanında oldu. Şimdi sürekli iş başında yine sorunlu çocuk geri döndü.
Onun hayatına karşı merhamet duygum oldu hep. Eskileri anne - oğul sürekli anlatırdı, böyle böyle manipüle edildim. Şöyle zordu böyle zordu... Oğluma tek başına yetemedim. En çok buna üzülüyorum.
Tabi tabi eksik kalmayın girin birbirinize bosanin bir de velayet davasiydi sende kalıcak bende kalır oydu buydu derken tepinin iyice çocuğun üzerinde bakım bakalım bı beş sene sonra nasıl bir ergen cikicak karşınızaBen aslında yapmam gerekeni çok iyi biliyorum. Ama şuan bugünkü durumdan dolayı eşimin üstüne gitmiyorum. Gitmiyorum, çünkü gözü dönebilir.... Ve burada yazma amacım rahatlamaktı. eşimin ve benim kabahatlerimizi biliyorum.
Benim ısrarla bu şekilde devam etmem yanlıştı...
Bir yerde resti çekmem gerek. Büyük olasılık bayramda gireriz bir birimize...
Psikiyatristle iletişim halindeyim. Danıştığım psikiyatrist var. O nedenle baba üzerinden gittim... Verilen önerilere uymuyor. Psikiyatristin dediği en önemli cümle oydu, "ebeveynlerden biri uğraşır, ortak birlik yoksa çocuklara ulaşamıyorum. Düzeltemiyorum"...Bakın benim de oğlum 8 yaşına girecek ve süreci oldukca zor bir çocuk dehbli ve durtuselligi yüksek seviyede ve bilin bakalım babası nerde baba yok ıskolik bir babaya sahip sınırlı zamanlarda vakit geçirirler o okulda ki krizler geçiş dönemler ilaçları doktor terapi süreçleri hepsi benim elimden geçti geçiyor
Hanımefendi siz kendinizi kandırıyorsunuz anlattiginiz şeyleri bir dışardan gözle okuyun ne yaptınız bu çocuğa annelik falan eleştirisi değil bu adamın oluru bu çocuk elden gidiyor siz nerdesiniz acaba
Kızdım bağırdım ceza verdim veriyorum yazmışsınız eeee noldu bir gelişme var mı çocuk yardım istiyorum diye çığlıklar atıyor içinden hala babanesi öyle eşim böyle bırakın Allah aşkına ya alın evladinizi ışınin ehli bir psikiyatriste götürün oyun terapisiyle falan hallolucak bir konu değil sizin ki ne okudum ben ya vallahi gece gece adam umarsız belli de siz neden babası ilgilenmiyor diye sorun çıkartıyor gözüyle bakıp bıraktınız öylece asla anlamadim
Kavga gürültü yok. Eşim trip atıyor susuyor. Şimdi içerde çalışıyor. Hep böyle... Yanında bağırıp ortalığı ayağa kaldırmışlığımız yok.Tabi tabi eksik kalmayın girin birbirinize bosanin bir de velayet davasiydi sende kalıcak bende kalır oydu buydu derken tepinin iyice çocuğun üzerinde bakım bakalım bı beş sene sonra nasıl bir ergen cikicak karşınıza
Kendinize acilen gelin gözünüzü açın bu adamın oluru bu yapmaniz gereken koca ve kv sorunlarını bir kenara bırakıp çok acil evladınız için yardım almak ve kendiniz için de alın muhakkkak çünkü gerçeklik alginizi yitirmiş gibi bir halınız var
Ve annelik yargılamak ya da annelik yaristirmak falan değil açıkçası evet kk da bazen sert eleştiriler olsa da gerçek öylece karşımızda dururken göremeyiz bazen belki bir mesaj insanı kendine getirir lütfen gözünüzü açın evladiniza yönelin kavga gürültü bu çocuğun sürecini sadece daha kötüye goturur
Bakın her gördüğümde kızdım bağırdım ceza verdim yazmisiniz neden mesela cezayı kim belirledi evet evde ortak karar alan ebeveynler çok önemli ama olmuyor mu ya bosanirsiniz ya hiç karistirmazsiniz.Ben her gördüğümde kızdım bağırdım ceza verdim. Eşim annesi Bidaha yapmayacak özür diliyor bak dlye getirdi. Sonuç bu. Anneliğimi sorgulamadan önce biraz yorumlarımı okusaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?