- 7 Kasım 2023
- 1.818
- 3.080
- 53
- 41
- Konu Sahibi FloppyDisk
-
Karışıklık olmuş. Babam yani dedesi, babaannesi bizde kalırsa, bize gelmezmiş. Oğlum ne babaannesini ne de babasını evde istemiyor. Dedesine gidip babam bizi dövüyor, sizin eve götür diyor. Babası oğlumla ilgilenmiyor... O da intikam alıyor, çocukça...Babanizgil ne alaka anlamadim
Gel kal diye israr etme demissiniz cocuk dedemler babaannem kalirsa gelmezlermis olarak nasil anlamis bende bu kismi anlayamadim
Ama isin özü kv aglamasin diye agzinizi actiniz bakiniz aglayan siz olacaksiniz sanirim
Gerek yokmus hassasiyete
8 yaşında. Evet kvalideyle uğraşıyor. Sonunda ağlıyor kadın.Oğlunuz kaç yaşında ? Ağlattı derken kvyi mi ağlatıyor oğlunuz?
Yok yok kesin 8 yaşındaki oğlunun taktiğiBizimkilerin olayla ilgisi yok. Oğlumun taktiği.
Geçen bayram, eşim babamın yanında bana çok kötü bağırdı. O zaman bizim eve gelmediler. Oğlum yanlış anlamış da olabilir.
Küçücük çocuk bunları nerden biliyor ve neden kin dolu acaba , çocuklar bizlerin aynalarıdır, kendi sorun ve egolarınızı çocuklarınız üzerinden tatmin ederseniz ve kin aşılar iseniz sonuç böyle olur , çocuğunuzu bu hale getiren sizsiniz ...Geçenlerde konu açmıştım. Eşimle ilgili problemlerim var.
Bayramdan sonra adım atacaktım. Kvalide bize gelecekti, önceden planlı olduğu için yanlış anlaşılır diye bayramdan sonrayı düşündüm.
Oğlum babaannesine rahat vermiyor itiyor, geçen geldiğinde de baya ağlattı. Canı isterse gel diye tutturuyor. İstemedi mi git diye ağlattı... Bu arada oğluma tepki veriyorum yapma, eziyet etme babaannene diye... Eskiden çok sorun yaşasak da babaannesi sonuçta. Hakkı yok.
Bende bir hata yaptım. Oğluma dedim ki tutturma sürekli gel kal diye. Bir süre sonra kovuyor. Oda gitti babasına, Dedemler babaannem kalırsa gelmezmiş dlye. Ki öyle birşey diyen de yok. Oturdum konuştum, kızdım sonra, tamam babaanneme söylemem dedi. Bu gün gitti babaannesine dedi
Suçlu bizimkiler oldu. Yazık haberleri yok. Ki babamın kanser öyküsü var. Akciğerinde birşey tespit ettiler ailece stresliyizdüşünmeleri imkansız.
Babanne küstü, eşim bozuk çocuğa kızıyor. Ve dedesi dedi diye inanıyor. Benim kafam karışık, babamın sağlığı... eşimle ilgili sorunlar...
Uff ne yapsam bilemedim.
Çocuğunuzu sürekli tembihleyip babasına ve kayın aileye karşı doldurduğunuz için oluyor tüm bunlar , çocuğa resmen kin ve nefret duyguları aşılamışsınız, unutmayın ilerde bu nefret size yönelecek...Karışıklık olmuş. Babam yani dedesi, babaannesi bizde kalırsa, bize gelmezmiş. Oğlum ne babaannesini ne de babasını evde istemiyor. Dedesine gidip babam bizi dövüyor, sizin eve götür diyor. Babası oğlumla ilgilenmiyor... O da intikam alıyor, çocukça...
8 yaşında. Evet kvalideyle uğraşıyor. Sonunda ağlıyor kadın.
Çocuğunuza çok yazık sağlıklı bir aile ortamı yok maalesef , psikoloji ile yakından ilgili olduğum için için bunu anlamak zor olmadı...Bizimkilerin olayla ilgisi yok. Oğlumun taktiği.
Geçen bayram, eşim babamın yanında bana çok kötü bağırdı. O zaman bizim eve gelmediler. Oğlum yanlış anlamış da olabilir.
Geçenlerde konu açmıştım. Eşimle ilgili problemlerim var.
Bayramdan sonra adım atacaktım. Kvalide bize gelecekti, önceden planlı olduğu için yanlış anlaşılır diye bayramdan sonrayı düşündüm.
Oğlum babaannesine rahat vermiyor itiyor, geçen geldiğinde de baya ağlattı. Canı isterse gel diye tutturuyor. İstemedi mi git diye ağlattı... Bu arada oğluma tepki veriyorum yapma, eziyet etme babaannene diye... Eskiden çok sorun yaşasak da babaannesi sonuçta. Hakkı yok.
Bende bir hata yaptım. Oğluma dedim ki tutturma sürekli gel kal diye. Bir süre sonra kovuyor. Oda gitti babasına, Dedemler babaannem kalırsa gelmezmiş dlye. Ki öyle birşey diyen de yok. Oturdum konuştum, kızdım sonra, tamam babaanneme söylemem dedi. Bu gün gitti babaannesine dedi
Suçlu bizimkiler oldu. Yazık haberleri yok. Ki babamın kanser öyküsü var. Akciğerinde birşey tespit ettiler ailece stresliyizdüşünmeleri imkansız.
Babanne küstü, eşim bozuk çocuğa kızıyor. Ve dedesi dedi diye inanıyor. Benim kafam karışık, babamın sağlığı... eşimle ilgili sorunlar...
Uff ne yapsam bilemedim.
Konunuzu okurken, oğlunuzun 8 yaşında aklı eren, okula giden bir çocuk değil de 3 - 4 yaşında bir çocuk olduğunu sanmıştım.Karışıklık olmuş. Babam yani dedesi, babaannesi bizde kalırsa, bize gelmezmiş. Oğlum ne babaannesini ne de babasını evde istemiyor. Dedesine gidip babam bizi dövüyor, sizin eve götür diyor. Babası oğlumla ilgilenmiyor... O da intikam alıyor, çocukça...
Oğlum normal 8 yaşında bir çocuk gibi değil. Size inandıramam belki ama çok farklı yapısı var. Babası ciddi manada ilgilenmiyor. İki öptürüp Sadece eline telefon veriyor. Gidiyor bilgisayar başına. Şuanda da bilgisayarda çalışıyor... Yanına gelirse bağırıp çağırıyor... Birçok özel gününe gelmedi. Hastalığında hastaneye götürmedi. Yada aşağıdaki parkta hiç oynamadı. Hiç bir şekilde yanlız kalmadı, alıp gezdirmedi. Benimle ilgili bir şey yok... Doldurup duracak çocuk değil...Küçücük çocuk bunları nerden biliyor ve neden kin dolu acaba , çocuklar bizlerin aynalarıdır, kendi sorun ve egolarınızı çocuklarınız üzerinden tatmin ederseniz ve kin aşılar iseniz sonuç böyle olur , çocuğunuzu bu hale getiren sizsiniz ...
Ben zaten ebeveylerin sorunlu olduğunu belirttim, ortada büyük bir sorun ve bu sorun anne baba , çocuk değil...Oğlum normal 8 yaşında bir çocuk gibi değil. Size inandıramam belki ama çok farklı yapısı var. Babası ciddi manada ilgilenmiyor. İki öptürüp Sadece eline telefon veriyor. Gidiyor bilgisayar başına. Şuanda da bilgisayarda çalışıyor... Yanına gelirse bağırıp çağırıyor... Birçok özel gününe gelmedi. Hastalığında hastaneye götürmedi. Yada aşağıdaki parkta hiç oynamadı. Hiç bir şekilde yanlız kalmadı, alıp gezdirmedi. Benimle ilgili bir şey yok... Doldurup duracak çocuk değil...
Okul da babası ile iletişime geçmek istedi. Eşim gelmedi
Yani çok çok özür dileyerek ve asla yapma taraftarı olmayarak yazıyorum 8 yaşında bir çocuk bunca lafı sözü nasıl evirip çevirip koca insanları birbirine düşürüyor,birde koca kadını ağlatacak kadar nasıl bir şeyler yapıyor hicmi kizmiyorsun,hicmi ceza vermiyormusun belliki laftan anlamıyor bu cocukKarışıklık olmuş. Babam yani dedesi, babaannesi bizde kalırsa, bize gelmezmiş. Oğlum ne babaannesini ne de babasını evde istemiyor. Dedesine gidip babam bizi dövüyor, sizin eve götür diyor. Babası oğlumla ilgilenmiyor... O da intikam alıyor, çocukça...
Aynen oğlumla ilgili değil...Ben zaten ebeveylerin sorunlu olduğunu belirttim, ortada büyük bir sorun ve bu sorun anne baba , çocuk değil...
Ceza alıyor, ben verdim. Ancak ben her ceza verdiğimde eşim kaldırdı bu güne kadar. Daha yeni yeni karışmıyor. Ama ipin ucunu kaçırdıYani çok çok özür dileyerek ve asla yapma taraftarı olmayarak yazıyorum 8 yaşında bir çocuk bunca lafı sözü nasıl evirip çevirip koca insanları birbirine düşürüyor,birde koca kadını ağlatacak kadar nasıl bir şeyler yapıyor hicmi kizmiyorsun,hicmi ceza vermiyormusun belliki laftan anlamıyor bu cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?