- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
- #1.101
Saatlere dikkat etmeden sadece kalori mi hesaplıyorsun canim, gece 3 te yersem bırak vermeyi inan alirim ben ve düzensiz beslenmeye devam ederimDün gece 3te yattım ve yatmadan yedim yani doydum ama devam ettim
Bu sabah 73.6
Dün +500 gr
Ayy doğru gerçekten hepsi taze , suluMeyvelerle basim dertte yazın diyet yapmanın sıkıntısıkarpuz yesem 3 çeyrek dilinle sınırlayamiyorum,şeftali kiraz armut tek çeşit meyve yemek nedir ya ama usanmadan sürdürmeye çalışıyorum dün akşam abartmış olabilirim çok az üzüm ve yarım dari yiyerek
Sorma cnm , yine eksideyim 74 e göre ama iyi hissetmiyorum böyle besleninceSaatlere dikkat etmeden sadece kalori mi hesaplıyorsun canim, gece 3 te yersem bırak vermeyi inan alirim ben ve düzensiz beslenmeye devam ederim
Sorma cnm , yine eksideyim 74 e göre ama iyi hissetmiyorum böyle beslenince
O yüzden bu başlığı açtm beklerim
Açtığın hangi konu grubuna yazdığıma dikkat etmemişim canim. Allahim simit diyorsun açma.diyorsun ya ağzından bal damlıyor diyetisyenim olur.musunKahvaltı bayağı gecikti bugünara öğünlerle dayanıyorum
Simit ve açma için bekliyorum valla
Leblebi çekirdek ve detoks çayı da tokluk verdi ama gözüm doymuyor işte
Açtığın hangi konu grubuna yazdığıma dikkat etmemişim canim. Allahim simit diyorsun açma.diyorsun ya ağzından bal damlıyor diyetisyenim olur.musundoğum günün kutlu olsun sekerim yeni yaşında düşlediğin forma girmen dilegiyle
Merhabalar canlar yeni katıldım aranıza. 156 bıy 65 kilo merhaba
Afiyet olsun dicektim,alinti burada kalmis. Silmesi zor olur simdi. Afiyet olsun.Sabah
Ikı bugday ekmeği tost
Zeytin çay
Öğlen
Kahve
Çay
Akşam
Izgara tavuk
Az salata
Ayran
@pastelfit @Ayyulduz
Begenmedim butonuna basarım heeBugün cıs sayılan ne vardııı?
Pirinç pilavı,beyaz makarna,şeker ilaveli cevizli sucuk
dondurma
Yoktu bence kanki. Soslu biber kizartmasi ama ölçülüydü,o yuzden cısım yok bana göre@B O Z A cısların nelerdi bugün
73.1 den 72.6 ya yineAfiyet olsun dicektim,alinti burada kalmis. Silmesi zor olur simdi. Afiyet olsun.
Begenmedim butonuna basarım hee
Cıs işte trans yağYoktu bence kanki. Soslu biber kizartmasi ama ölçülüydü,o yuzden cısım yok bana göre
Simdi geldim oraya 72.6 hee73.1 den 72.6 ya yine
Sıkıyosa beğenme
Cıs işte trans yağ
valla aldın başını gdiyorsun maşallahSimdi geldim oraya 72.6 heearayı çok açma
Cıs oluyor evet, dogru diyorsun kanki
Oo kankim gelmis, sagolvalla aldın başını gdiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?