- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.121
Ay dayanamadım bugün de geldimmm 74.5Oo kankim gelmis, sagol kaç kgsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dayanamadım bugün de geldimmm 74.5Oo kankim gelmis, sagol kaç kgsin
72.6 ydin . Bu sefer unutmadim..dedim 73-74 olmustur. Tatilde zor oluyordur, tahmin edebiliyorum.. Allahtan sen kisa surede hallediyorsun.Ay dayanamadım bugün de geldimmm 74.5
Bu sefer nasıl olcak bakalım kuzum72.6 ydin . Bu sefer unutmadim..dedim 73-74 olmustur. Tatilde zor oluyordur, tahmin edebiliyorum.. Allahtan sen kisa surede hallediyorsun.
İnsaallah daha iyi olur. Saglik olsun da valla dunyanin sonu degil. Elimizden geleni yapiyoruz.Bu sefer nasıl olcak bakalım kuzum
Sağolİnsaallah daha iyi olur. Saglik olsun da valla dunyanin sonu degil. Elimizden geleni yapiyoruz.
Balım denilmesini cok severim günaydın.Sağol
Günaydın balım
73.7 balımBalım denilmesini cok severim günaydın.
gel ulen buraya.73.7 balım
Dün 74.5 tu yagel ulen buraya.
Evet iste zayiflamissin. Ondan diyorum daha yeni seni gecmistim.Dün 74.5 tu ya
Sana yetişir miyim kiEvet iste zayiflamissin. Ondan diyorum daha yeni seni gecmistim.
İçimden geçen, 3 haftadan önce İmkansız dostum. 3 hafta sonra, 9 eylül gibi 70 olursun.Sana yetişir miyim ki
Bak seenİçimden geçen, 3 haftadan önce İmkansız dostum. 3 hafta sonra, 9 eylül gibi 70 olursun.
İnsallah yanilirim da daha cabuk olursun aman arayi cok açmaBak seen
Gaza geldim valla
Bi plan yaptım bakalım canım ben de şekersiz ekmeksiz yapamam şu an , onu korumada deneriz belkiİnsallah yanilirim da daha cabuk olursun aman arayi cok açma