- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi BerryShake
-
- #1.081
İnşallah harikadır
Yay burcu olacak galibaİnşallah harikadıryaramaz oluyorlar genelde ama anne karınında şu anlık çok sakin uslu hatta utangaç yavrum yüzünü bile göstermiyor inşallah doğduğunda da böyle olur
Her çocuk bir değil ama oglumda çok sakindi şimdi duvara tırmanıyorİnşallah harikadıryaramaz oluyorlar genelde ama anne karınında şu anlık çok sakin uslu hatta utangaç yavrum yüzünü bile göstermiyor inşallah doğduğunda da böyle olur
Aynen canım nasıl olacak hiç bilmiyorum yay tanıdığım hiç olmadıYay burcu olacak galiba
Eyvah eyvahHer çocuk bir değil ama oglumda çok sakindi şimdi duvara tırmanıyor
Bakalım nasılmışAynen canım nasıl olacak hiç bilmiyorum yay tanıdığım hiç olmadı
Eyvah eyvahneyse peşinde koşmaktan kiloları kolay veririm
Üzülme canım yalnız değilsin şekerli bir şey yemeden günüm geçmiyor bağımlılar gibi aranıyorum aylarca züberden başka tatlı yemeyen ben nasıl durmuşum dayanmışımBen galiba şeker bağımlısıyım yaa
Napıcıık bilmiorm yeni başlık açtım kuzumÜzülme canım yalnız değilsin şekerli bir şey yemeden günüm geçmiyor bağımlılar gibi aranıyorum aylarca züberden başka tatlı yemeyen ben nasıl durmuşum dayanmışım
Kendimi frenliyorum canım bıraksan sürekli yerim ama 2-3 saate bir ara öğün yapıyorum öyle geçiştiriyorum zaten kesin 24. Haftada şeker çıkar diyet yapmak zorunda kalırım diyorum hazır imkanım varken yiyorumNapıcıık bilmiorm yeni başlık açtım kuzum
Gerçekten dayanmıştın yine yaparsın
Küçük kekler de yetmişti sana sonrasında
İştahın açıldı mı doğal yoldan yoksa tokken de yiyor musun
Allah iyiliğini versin yaaKendimi frenliyorum canım bıraksan sürekli yerim ama 2-3 saate bir ara öğün yapıyorum öyle geçiştiriyorum zaten kesin 24. Haftada şeker çıkar diyet yapmak zorunda kalırım diyorum hazır imkanım varken yiyorum
Meyvelerle basim dertte yazın diyet yapmanın sıkıntısıhande_buse nasıl gidiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?