- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
nasıl besleniyorsun cnm? hergün pasta börek yersen tez zamanda güzel bi basene sahip olabilirsinİşte bende az toplu olmayı seviyorum. balık etli dediklerindenolsaydım keşke
aynen canımHaftalık sisteme daha alışkınız on gün biraz uzun daha iyi olur
Ben de hiç istemiyorum sıkı diyet onun yerine spor yapmam lazım hoş onu da yapmak istemiyorum ama mecburBakalım bir haftanın sonunda nasıl bir değişim olacak
Önerdin ama ben unuttum onu yapmayı yarın başlayayım en iyisi canımaynen canım
canım diyet günlüğü önermiş miydim sana şöyle renkli kalemli
aynen cnm sen daha geçiş dönemindesin öyle düşünüp bu hafta da sabit gelmeye çalış yeter
aynen cnm çok hoşuna gidecekÖnerdin ama ben unuttum onu yapmayı yarın başlayayım en iyisi canım
Geçiş dönemim biraz sancılı geçiyor ama ben buna da şükür diyorum çünkü genelde diyeti tamamen bırakıp verdiğim bütün kiloların iki katını alma eğilimim vardırBir şekilde toparlayacağım canım
Canım ben otcul biriyim. pirinç pilavini çok severim birde.borek çörek pasta arada bir tüketirim.her pazar bir gevrek yerim okadar.mayali bütün ürünler dokunuyor malesef. Günde üç öğün tıka basa yiyerek kilomu korumaya çalışıyorumnasıl besleniyorsun cnm? hergün pasta börek yersen tez zamanda güzel bi basene sahip olabilirsinyılmadan devam etmen lazım uzun süredir zayıfsan
Haklisin canim. Koruma gecince birdaha sayfana gelip ziyaret ederim ve baslarimçok sağol cnm bnmbu 3 gün geçiş evresi gibi oldu ama pazartesiden itibaren tam başlıcam inş hzlsel cimle 1 hafta daha uygun olur diye karar verdik
bu şekilde devam ederiz diye düşündük cnm çünkü o sınırsız yeme saatlerinde gittikçe artacaktır kaloriler diye düşünüyorum
Canım ben otcul biriyim. pirinç pilavini çok severim birde.borek çörek pasta arada bir tüketirim.her pazar bir gevrek yerim okadar.mayali bütün ürünler dokunuyor malesef. Günde üç öğün tıka basa yiyerek kilomu korumaya çalışıyorumeminim ki çok güzelsin zayıflamak isteyen kadınlar hepsi çok güzel çünkü
tamam kuzum ne zaman istersenHaklisin canim. Koruma gecince birdaha sayfana gelip ziyaret ederim ve baslarim
Afiyet olsun canımBugün san sebastian çizkek yedim ama foto çekmeyi unuttum
çok sağol canımcımAfiyet olsun canımYaa ben hiç yemedim biliyor musun keşke çekseydin resmini çok seveceğim bir tatlı eminim haftaya deneyeyim en iyisi
hayırlı uğurlu olsun canımTarif yemek tatlı filan konuşmaya gelirseniz beklerim
Aynen canımmmmhayırlı uğurlu olsun canım
eksi gelmese bile en azından insanlar içini döküp rahatlarlar cıslar konusunda
Olsun canım ya kutla bence muhteşem eksiniBen güya bugün saçma beslenmeyecektim ama her dakika saçma sapan sağlıksız bol kalorili besinler tüketme isteğim artıyor
Yok yok yarın kutlamak için bugün frenliyorum kendimi ama yine de 1500 e yakın kalori almış olacağımOlsun canım ya kutla bence muhteşem eksini
tamam cnmYok yok yarın kutlamak için bugün frenliyorum kendimi ama yine de 1500 e yakın kalori almış olacağım
Ben geçen hafta soslu kuruyemiş yemiştim hem de gece 12detamam cnmben de karışık soslu kuruyemiş yedim şu an, 2 dilim hazır kek yedim,biraz kraker
sabahtan da güzel şeyler varpazartesiye +1 kilo gelirim heralde ama napim erkek arkadaşımla konuştuk ikna etti gibi pazartesi güzel bi diyete başlamaya bakalım
gofrik ve krepten bir şey olmazBen geçen hafta soslu kuruyemiş yemiştim hem de gece 12deBen şimdilik gofrik ve krep yedim en sağlıksız gayet iyi gidiyorum Erkek arkadaşa teşekkürleri iletelim o zaman nasıl bir planın var
Bugünü bence güzel sonlandırdım aslında yemekten sonra tatlılara saldırasın geldi elime aldım ama sakin ol Hazal bırak şunları dedimgofrik ve krepten bir şey olmaz
kilo verince teşekkür etsin diyoryani ben cnm
insta daki detoks menüleri oluyor ya cnm 2 ana 2 ara öğün şeklinde dur dm atayım birkaç hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?