- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Gidecek tabi azmin elinden ne kurtulurçok sağol canım hg inşallah kuşum yol az kaldı ama bakalım gidecek mi daha sağlıkla kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidecek tabi azmin elinden ne kurtulurçok sağol canım hg inşallah kuşum yol az kaldı ama bakalım gidecek mi daha sağlıkla kilo
Gunaydin canim. Hayirli olsun topigin. Cok aciklayici olmus zaten cok guzel kilolar verdin, bakalim bu yeni 10gunde kac kilo gidecekMerhaba dostlar,tam uyamasam da yaklaşık bu şekilde beslenerek ve spor yaparak 10 günde 1.4 kg verdim şimdi kilomun durduğu yere kadar devam edeceğim :) merak eden ve katılmak isteyen olursa beklerim
10 günlük bir düzen ve D günleri free, A günleri en çok spor, B günleri normal spor, C günleri hafif spor
kalori saymıyoruz ve doymaya ,vücudumuzun gerçekten ne istediğine odaklanıyoruz ve arada da dinlendiriyoruz canlar mantığım kısaca bu
10 gün içinde 5 çeşit gün var ;
Joker : 1 gün if 8 saat sınırsız yemek
A. 1 gün her gıdadan yemece ; 1er kez baklagil,tahıl,basit şeker,meyve,et türü,yumurta,kuruyemiş,peynir,süt,yoğurt ve sınırsız sebze
B. 1 gün A dan farkı baklagil yok
C. 2 gün 1200 kalorilik normal diyet listesi
D. 2 gün detoks ve 800 kalori
yeşil çay baharatlar hergün var
baharatlar: tarçın, zencefil, zerdeçal ,karabiber ,kimyon ve acı biber
@sudem34 @yarimuhendis hzlsel DeryaOnDiet canlar açtım başlığı
1 Ekim Menüm-A günü
uyanınca ılık ballı limonlu su
kahvaltı 1 normal simit,yarım kaşarlı açma ,5 siyah zeytin ,birkaç dilim salatalık ve domates, 2 normal çay bardağı siyah çay,biri 1 küp şekerli, 10 gr kakaolu fındık ezmesi, 1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
ara telvesiyle sade türk kahvesi, 2 kare sütlü çikolata
öğlen 100 gr sade tavuk sote,3 kaşık beğendi, az salata sossuz yağsız
ara 150 ml yağlı sütlü ve 1 çay kaşığı çiya tohumlu sade granül kahve
2 küçük mandalina,1 küçük muz ve 1 küçük elma
akşam 4 kaşık mercimek makarnası(yumurta da var), 2 kaşık süzme yoğurt,limonlu bol salata
ara telvesiyle içtiğim sade türk kahvesi ,1 orta boy antep fıstıklı çikolatasız lokum
2 lt su
10.312 adım
2 mil 500 ml su şişeleriyle, 1 mil normal leslie, 7 dk kol, 8 dk iç dış bacak egzersizi
Ortime katiloyorum, kesinlikle gidecektir hocam Hedef60kgolmakGidecek tabi azmin elinden ne kurtulur
Kilolari verince koruma doneminde ne yapacaksiniz, onu da yazin kizlar. Hepimizin en cok zorlandigi koruma.Aynen canım bakalım ne kadar vereceğiz ama spor da yapacağız o yüzden bence veririz zaten kalmış şurada 5-6 kilo ağır ağır veririz ama aynı zamanda vücudumuzda iyice toparlanır sıkılaşırız bence
Sağol canım sabah yine aklıma düştü uyuyamadım okudum yazını mutlaka deneyeceğimCanım merhaba daha önce bende oldu bendede oldu stres kaynaklı, bir gün ön yüzde 1 TL büyüklüğünde saçım döküldü cildiye ye gittim krem verdi geçmedi sonra başka doktora gittim oda krem verdi eğer geçmezse gel o bölgeye iğne yapacağız dediler ama hamile olduğum için doğumdan sonra yapacaklardı yine çıkmadı, okadar kafama takıyordumki kafamın arkasında avuç içim kadar döküldü aynalara bakamıyordum artık, internette çok araştırdım eşimede demişler o bölgeyi eşim eline tülbenti doladı iyice ovdu kırmızı olana kadar bazıları jiletle yapıyormuş sakın öyle yapmayın, zarar verir. İyice ovduktan sonra sarımsağı soyup 2 ye böldük sarımsağı kestiğimiz yerden o bölgeye iyice sürdük biraz yanıyor ama katlanacak şekilde senin oğlan yaptırır inşallah canım sakın denemezlik yapma bende inanmıyordum tam 2 yıl sonra denedim, neyse biz günlük oraya hergün sarımsak sürdük 1 hafta kadar ama birdaha ovmadık canım, daha sonra beklemeye koyulduk tam 1 ay sonra hafif tüyler çıktı ilk başta beyaz çıkıyor sonra uzadı gitti benim bu olay 10 yıl önce oldu canım
Okudum canımKadınlar kulubü ne 10 yıl önce paylaşımım
Bu sayfadaki yazıları oku canım 10 yıl önce yazmışım burdaSaçkıran (Alopesi areata)
Alopesi areata (Latince: Alopecia areata) ya da halk arasındaki adıyla saçkıran ya da kılkıran hastalığı, saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın, tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah ortimSagol ortim ins guzel eksilerle gelelim cumaya
Gunaydin ortimGünaydın kızlar
çok sağol cnm 50ler gelse bile çok sevinicem böyle hergün sıkı diyet yapmadanGidecek tabi azmin elinden ne kurtulur
çok sağol cnm bnm bu 3 gün geçiş evresi gibi oldu ama pazartesiden itibaren tam başlıcam inş hzlsel cimle 1 hafta daha uygun olur diye karar verdikGunaydin canim. Hayirli olsun topigin. Cok aciklayici olmus zaten cok guzel kilolar verdin, bakalim bu yeni 10gunde kac kilo gidecek
Ortime katiloyorum, kesinlikle gidecektir hocam Hedef60kgolmak
bu şekilde devam ederiz diye düşündük cnm çünkü o sınırsız yeme saatlerinde gittikçe artacaktır kaloriler diye düşünüyorumKilolari verince koruma doneminde ne yapacaksiniz, onu da yazin kizlar. Hepimizin en cok zorlandigi koruma.
çok sağol cnm bnm hgHayırlı olsun topiğin cancağzım
çok sağol meleğim hg
Hayırlı uğurlu olsun kuzum
❤
çok sağol tatlım hg inşallah bakalım ne kadar daha giderse sıkı diyet yapmak istemiyorum da cnmCanim topigin hayirli olsun yeni gördüm bol ve saglikli eksilerin olsun
İşte bende az toplu olmayı seviyorum. balık etli dediklerinden olsaydım keşkeyok cnm sağlık sorunları biti çoktan ama biraz daha hafiflemek istiyorum,olmazsa sporu arttırıp sıkılaşmayı düşünüyorum bacak basen bölgem rahatsız ediyor hala,3-4 cnm daha incelse rahatlıcam bacım
hareket etmek kolaylaştıkça hoşuma gidiyor aslında, zayıflık güzel şey sağlık sorunu yaratmıyorsa ve mutluysan cnm benim azcık daha yolum var sanki
Haftalık sisteme daha alışkınız on gün biraz uzun daha iyi olurçok sağol cnm bnm bu 3 gün geçiş evresi gibi oldu ama pazartesiden itibaren tam başlıcam inş hzlsel cimle 1 hafta daha uygun olur diye karar verdik
bu şekilde devam ederiz diye düşündük cnm çünkü o sınırsız yeme saatlerinde gittikçe artacaktır kaloriler diye düşünüyorum
Ben de hiç istemiyorum sıkı diyet onun yerine spor yapmam lazım hoş onu da yapmak istemiyorum ama mecbur Bakalım bir haftanın sonunda nasıl bir değişim olacakçok sağol tatlım hg inşallah bakalım ne kadar daha giderse sıkı diyet yapmak istemiyorum da cnm
hzlsel cimle birlikte yapıyoruz o da sana katılırım dedi