MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Sağol kuzum, evet küçük henüz bebek olduğundan neyse de büyük oğlumu pedagoga götürüyorum. Kendim de aynı şekilde gidiyorum aşırı rahatlıyorum.Zor bi süreç ya canım gelmiş geçmiş olsun. Çocuklar için daha zor oluyor maalesef
Çok güzelÇocuk gelişimi mezunuyum, tıbbi sekreterlik okuyorum şimdi
Valla doğruSağol canım, evet kapıma geldi bir iki kez olay çıkardı. İhanet affedilemez üzgünüm. Git sevgilinin koynunda ağla
Aynen öyle. Çocuklar için arada görüşülür mecbur. Sen evli misin canım, çoluk çocuk var mı?Valla doğrucocuktan önce ayrılmayı isterdi gönül, çocuk olduğu için insan çocuklara üzülüyor, sonuçta gerçek babasız büyüyor, ve görüşmek zorunda kalıyor insan eski eşle, işte şiddet ve aldatma olunca tabiki ayrılık olmalı
Evliyim, iki küçük çocuğum var benim de senin gibi, büyüğü iki yaşına geliyorAynen öyle. Çocuklar için arada görüşülür mecbur. Sen evli misin canım, çoluk çocuk var mı?
beni mi çağırdınız efemSebastiannnnnn
Napiyosun? Ne var ne yok?beni mi çağırdınız efem
cnm dünü şaşırtma günü yapmaya karar verdim gece yedimNapiyosun? Ne var ne yok?
Günaydın kızlar
canım menünü görmüyoruz kiiii8 EKİM.
10 EKİM.
12 EKİM.
13 EKİM.
15 EKİM.
Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam
Olmaz böyle
Allah bağışlasın kuzum, sağlıklı ömürleri olsunEvliyim, iki küçük çocuğum var benim de senin gibi, büyüğü iki yaşına geliyor
şu köprü gibi olanlara yol diyorlar seninkiler bayağı belirgin yani gitmeyi düşündüğün yol ya da hayattaki hedeflerin olabilir canım,aslında ağzı açıkmış yani olur ama kapatırken olmaz diye mi düşündünBakmayı bilen var mı kızlar
Çook teşekkür ederim canım benimşu köprü gibi olanlara yol diyorlar seninkiler bayağı belirgin yani gitmeyi düşündüğün yol ya da hayattaki hedeflerin olabilir canım,aslında ağzı açıkmış yani olur ama kapatırken olmaz diye mi düşündünçünkü köpükten kalan kapatmış yolları, onların sonunda da büyük bi kapı açılmış sanki ama neyle ilgili bilemedim
tabakta da e harfi gördüm ama o kadar
Bugün bende çıktım uçuyordum rüzgardan az daha hemen eve geldimBugün işten erken çıktım yürüyüşe çıkacaktım küçükle, bir yağmur ki sormayın. İzmir İzmir olalı böyle yağmur fırtına görmedi, elektrikler kesildi şu an öyle birşey yanikader benim zayıflamama karşı
rica ederimÇook teşekkür ederim canım benim
yaaBugün işten erken çıktım yürüyüşe çıkacaktım küçükle, bir yağmur ki sormayın. İzmir İzmir olalı böyle yağmur fırtına görmedi, elektrikler kesildi şu an öyle birşey yanikader benim zayıflamama karşı
AhahahaBugün bende çıktım uçuyordum rüzgardan az daha hemen eve geldim
Aminnnrica ederim
yaaoyyy Rabbim korusun ya dışşarda kalanları canlıları
evde yerinde koş leslie yapben hiç çıkmadım bugün 100 adım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?