- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ay görümceme geldim bugün de evde değilim benim çay kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük 3 yaş 9 aylık, küçük de 6 aylık canımİyi edpiriydi cidden
Kaç yaşındalar?
Tebrik ederim valla kolay gelsin, ne okuyosunYok üniversite okuyorum 2. Üniversiteyi
3 günde 2.5 kilo muuuGünaydın kızlarıım 2.5 kg gitti benden 3 günde artık ne versem umrumda değil öyle mutluyum
Oy küçüklermiş, Allah bağışlasın , ayrılık süreci zor mu geçti? İleride çocuklar babayla kalır mı neden ayrılik oldu ?Büyük 3 yaş 9 aylık, küçük de 6 aylık canım
Afiyet olsun
Canım ilkinde ve sonuncusunda da net bir şekilde kuş görünüyor buda haber manasına geliyor, yakında uzaktaki birinden güzel bir haber alabilirsin sonra yılan gördüm bi tane kocaman o da düşmana işaret aman dikkat, gözünü açık tut
Afiyet olsun canikom
Sağol kuzum evet minikler henüzOy küçüklermiş, Allah bağışlasın , ayrılık süreci zor mu geçti? İleride çocuklar babayla kalır mı neden ayrılik oldu ?
cnm yeni başlamış gibi oldu ondan3 günde 2.5 kilo muuu
sağol cnmmAfiyet olsun
oh oh3 bardak oldu Su
oyy hadi inşallah cnmm ,o yılanın kafasını ezeyimmmCanım ilkinde ve sonuncusunda da net bir şekilde kuş görünüyor buda haber manasına geliyor, yakında uzaktaki birinden güzel bir haber alabilirsin sonra yılan gördüm bi tane kocaman o da düşmana işaret aman dikkat, gözünü açık tut
sağol aşkom sonra da kurabiye yedim o kaçamak oldu bugünAfiyet olsun canikom
Büyük geçmiş olsun, kurtulmuşsun,şu erkekler aldattığı halde kabullenilmeyi istiyorSağol kuzum evet minikler henüz
Evet maalesef zor geçti, hamileyken aldatıldığımı öğrendim.
Boşanma da anlaşmalı açılıp, eşimin boşanmak istememesi nedeniyle çekişmeliye döndü ama boşandım çok şükür. Evet ayrı kalmak zorunda kalacaklar küçük zaten babasının kim olduğunu bile bilmiyor kucağına gidince ağlıyor kim bu diye, büyük oğlum da son görüşmede biraz sıkıntı çıktı ondan dolayı soğudu babasından. Görüşmüyorlar epeydir. Ama eğer oğlum babasına yeniden ısınabilirse ayda bir görüşecekler.
Çocuk gelişimi mezunuyum, tıbbi sekreterlik okuyorum şimdiTebrik ederim valla kolay gelsin, ne okuyosun
Zor bi süreç ya canım gelmiş geçmiş olsun. Çocuklar için daha zor oluyor maalesefSağol kuzum evet minikler henüz
Evet maalesef zor geçti, hamileyken aldatıldığımı öğrendim.
Boşanma da anlaşmalı açılıp, eşimin boşanmak istememesi nedeniyle çekişmeliye döndü ama boşandım çok şükür. Evet ayrı kalmak zorunda kalacaklar küçük zaten babasının kim olduğunu bile bilmiyor kucağına gidince ağlıyor kim bu diye, büyük oğlum da son görüşmede biraz sıkıntı çıktı ondan dolayı soğudu babasından. Görüşmüyorlar epeydir. Ama eğer oğlum babasına yeniden ısınabilirse ayda bir görüşecekler.
Güzel canım eline sağlıkkızlar ilk sayfayı güncelledim menülerimi attım devamı gelecek
en sevdikleri kısmında da beğenmediğiniz ya da eklememi istediğiniz şeyleri söyleyiniz
tamam canımGüzel canım eline sağlık
Ez ez öldür onucnm yeni başlamış gibi oldu ondan
sağol cnmm
oh oh
oyy hadi inşallah cnmm ,o yılanın kafasını ezeyimmm
sağol aşkom sonra da kurabiye yedim o kaçamak oldu bugün
Sağol canım, evet kapıma geldi bir iki kez olay çıkardı. İhanet affedilemez üzgünüm. Git sevgilinin koynunda ağlaBüyük geçmiş olsun, kurtulmuşsun,şu erkekler aldattığı halde kabullenilmeyi istiyor