Canııım koli geldimi yoksaaa,geldiyse ki paketi açmadım deyince öyle anlıyorum valla seviçten havalara uçacagım
günaydin canimmmmmm evet kargom geldi evde öyle böyle misafirim cok duki görsen dügün yerimi derdin sadece telden aceleyle geldi yazabildimmmm ellerine saglik cok begendim hic promlem olmadi peketlar saglam gelmissssss
bayram süprizi dediler isallah bundan böylede hep siparislerim sana olur öpüldün canimmmmm
Oh ne güzel valla sana bayram süprizi oldu banda süpriz oldu,bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim.kargodaki kız bile 20 günden evvel gitmez demişti.PTT Uluslar arası jet gibi çalıştı valla teşekkür edeyim.İnşallah beğenirsinde sonra siparişlerin olur.Beğenmen hepsinden öneli.Bende çok öptüm canım.Sevdiklerine oradaki tüm kardeşlerime selamlar olsun.
seyren canim facebok varsa özelden yollamisin canimm kayit yapim seniiiiiii ilerde siparis verirken kolaylik olurrr
birde bu ara benim leptopum bozummus kiziminkinden giriyorum anneeeeee diye elimden aliyorrrr tekrar alinca rahat yazisirizz
öpüldün canim
Merhaba ben daha önce de yazmistim. 1 kilo domates salcasi ve yarim kilo domates kurusu istiyorum :) badka ne isteyebilirim bi düşüneyim. Odemeyi nasıl yapıyoruz. Ne zaman kargoya veriyosunuz biraz bilgilendirir misiniz ?
- 1 kg domates salçası
- Kuru nane
- 1 kg pilavlık bulgur
- 1 kg aşurelik buğday
- 1 kg ceviz
Thalin,Nihil,Şeyda,Boreas,Kalimeroo ve adını sayamadığım kızlar neredesiniz kargolarınızı aldınız iyi yada kötü birşeyler yazın yahu
Valla ya çok beğendiniz bayıldınız,yada hiç beğenmediniz öldünüz(Allah korusun)
Beğendiğiniz yada beğenmediğiniz birşeyler varsa yazın ayol çatlıcam meraktan,özellikle bal tereyağı konusunda fikirlerinizi bekliyorum.:26:
Canım merhaba,istediklerin elimde var,kargoya başka siparişin yoksa pazartesi yollarım
Bir iki arkadaşım daha vardı onlardan haber bekliyorum aslında yoksa Yunlu arkadaşımında kargosu var onları beklettim
Ödemeyi siz nasıl isterseniz ben o konuda kolaylık yapıyorum canım
*Kapıda ödeme
*IBAN ile internet bankacılığı hesabıma havale
*Postaneden hesabıma havale
Sizler için hangisi uygunsa ben o şekilde size yolluyorum.
Şu anki LİSTEN
*1 kg domates salçası
*500 gr domates kurusu
başka isteklerin olursa yazarsan kargonu pazartesi yollarım bulunduğun şehre göre 2 veya 3.gün elinde olur.
Sevgiler
Thalin,Nihil,Şeyda,Boreas,Kalimeroo ve adını sayamadığım kızlar neredesiniz kargolarınızı aldınız iyi yada kötü birşeyler yazın yahu
Valla ya çok beğendiniz bayıldınız,yada hiç beğenmediniz öldünüz(Allah korusun)
Beğendiğiniz yada beğenmediğiniz birşeyler varsa yazın ayol çatlıcam meraktan,özellikle bal tereyağı konusunda fikirlerinizi bekliyorum.:26:
Aldıklarımdan aşurelik buğday hariç diğerleri güzeldi. Ellerine sağlık.
seyrencim gönderdiğin ürünler karakovan balı malesef bir haftada bitti :) tereyağı ile birlikte beğene beğene tükettik.
tereyağını koklayınca marketten aldığım tereyağının bildiğin margarin olduğunu farkettim
eşimde köy kahvaltılarını sever, köyde tattığım tereyağının aynısı eline sağlık ablanın dedi :)
salça desen baharatlar hepsi çok taze.
biber salçasını inatla kahvaltıda tüketmeye devam ediyorum,
tuz oranı az ve pullu acı biber salçası da var de lütfen :)
nar ekşiside gelmiş süper olmuş:)
bazı tadlar aklımızda farklı kalır, sanırım o anların yaşattıklarından olsa gerek
ıhlamur da böyle olmalı benim için. sadece ıhlamurda beklediğim lezzeti yakalayamadım. onun dışında hepsi tekrarını almak istediğim şeyler
birde cnm feys adresini yazar mısın
geçen gün yoldan gelince, yorgunluktan bir şey yapamadım. ekmeğime salça sürüp yedim. iştah açıcı
Merhaba tekrardan :) bu listeme 1 kilo biber salcasiyla 2 bardak sumak da eklemek istiyorum.bi de pul biber ama onu kilo isimi satiyosunuz.kac gram yeterli olur acaba. Bi de bu istediklerimin fiyatini cikarabilir misiniz.ben her türlü odeyebilirim sorun degil.havale yapsak ne zaman yapmamgerekuyo.pazartesi gondetirseniz cok sevinirim :) emeginize saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?