- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Ohh çok şükür canım ya.Benim net yoktu telden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım.Sağolsun Boreas bilgi verince inşallah almıştır diye dua ettim.En son bugün aradım yine açan olmadı teli.Yeni geldim mesaj atayım derken mesajını gördüm.
Yalnız birşey soracağım sen adaçayı istemiştin evde bir adaçayı var.Kime eksik yolladım inşallah sana değildir.İnşallah fazla paket yapmışımdır da kimseye eksik gitmemiştir.Lütfen bana geldi de noluuurr
Bayram sonu hemen dönmeyeceksen eksik gelmişse adaçayın isot ve pul biber ile hemen yollayayım haber ver bana canım.
Seyren melek kalplim
Hiç gerek yk cm.
Nasipde değilmiş yemek.
Kargonun hatasıydı.
Ben asıl da a tik ederi. Erik pestili gönermişin bir sürü.
Hakkını hela et cnm.
Çok öptüm seni
yok canim tas tamam benim koli. bayram sonu donuyorumbi dahaki sefere insallah
Canıııım ellerine sağlık bol kazançlar versin rabbim, ben de sipariş vermek istiyorum ama bütün yazıları baştan sona takip edemedim nasıl olucak? Nar ekşisi falan almak istiyorum ben de
bende almadım canım dahaŞu an kargosundan haber beklediklerim Nurlum,Kalimeroo,Elossa
Sanırım başka da yok.Alınca haber verin kızlar.Ve özellikle bal tereyağı alanlarsizden olumlu yada olumsuz yorum bekliyorum.
Yeni sipariş verecek olan varsa listelerini oluştururlarsa bende hazırlar bayram sonu kargoya veririm hemen.
bende almadım canım daha(
bende almadım canım daha(
Canımm benimm bugün paketimi aldım biliyorsun,aslında üzüldümde bi yandan...
Bu bahaneyle ne güzel senle sabah demeden,gece yarıları demeden lak lak yapıyorduk saatlerce:)))
Merak edenlere,almayıp tereddütte kalanlara hemen bilgi vermek istiyorum..
Pestil bi harikaaaa,yarısını götürdüm diyebilirim:)
Eşim zaten bayıldı bunuda öğren bunuda yap diye arkamda dolaşıyor
Pekmez ve keçiboynuzu inanılmaz lezzetli tazecik,misler gibi kokuyor...
Pekmezin yoğunluğu ve damakta bıraktığı lezzete bayıldım..Böyylee çikolatamsı bi yoğunluk ve kıvamı var bayıldıkk..Özellikle keçiboynuzu pekmezi hastası eşim de onay verdiya tamamdır.....Sanıyorum bayram sonrası tekrar epey alacağım:)
Çok teşekkür ederim hayatım,yakın ilgine,sohbetin,sıcaklığına..Ellerine sağlık hayırlı satışlar diliyorum...
Eki Görüntüle 829510 Eki Görüntüle 829509
Çek teşekkür ederim canım benim ne kadar sıcaksın bayramdan sonra senin şu listeye tekrar bi göz atıp sipariş vericem inşallah bu ara biraz yoğunuz, bu arada iyi bayramlar:)
Şu an kargosundan haber beklediklerim Nurlum,Kalimeroo,Elossa
Sanırım başka da yok.Alınca haber verin kızlar.Ve özellikle bal tereyağı alanlarsizden olumlu yada olumsuz yorum bekliyorum.
Yeni sipariş verecek olan varsa listelerini oluştururlarsa bende hazırlar bayram sonu kargoya veririm hemen.
Benim kargo henüz gelmedi ,
Bu arada bende tereyağı yorumlarını merak ediyorum :26:
Canım Pazartesi elinde olacağı umudu içindeyim.Şu an kargon,BAŞAKŞEHİRDE gözüküyor.Pazartesi öğleye akdar evde olursan elinde olur sanırım.Kalimeroo kargosunu almış tereyağı erimeden gelmiş demişti.Akşam bakıp yorum yapacağım dedi ama ya beğenmediyada pek beğendi hala kutuya bakıyor.
1.
Kabul Edildi - ADANA(SARIÇAM/SARIÇAM)
09/10/2013
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M./İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
10/10/2013
6.
Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M./İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
11/10/2013 03:05:44
7.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(BAŞAKŞEHİR KARGO DTM/BAŞAKŞEHİR KARGO DTM)
11/10/2013
8.
Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AVR)(BAŞAKŞEHİR KARGO DTM/BAŞAKŞEHİR KARGO DTM)
Çok yaklaşmış banayarın büyük ihtimal gelir o zaman .
Hadi bakalım az kaldı kavuşmanıza canım.
Yalnız öyle dandik bir durum var ki özel olan tüm kargolar Cumartesi saat 15:00 a kadar çalışırken PTT kargo çalışmıyor.Değişti ise bilmiyorum malesef.Yarın değil pazartesi öğleye kadar bekle canımcım kargonu.Gelir gelmez haber bekliyorum aldım diye.
Anaaam sonunda kavuştun paketine,üzülmene gerek yok canım dediğim gibi stres yok
Bahaneye gerek mi var istediğin zaman alo yapabilirik nasılsa,kocalar yatsın,biz çene çalalım
Canım beğenmiş olman gerçekten benim için mutluluk verici.Eşine de çok selamlar.
Sanırım seneye ben kilolarca pestil yapacağım
Senin gibi mahretli hatun bir kerede yapar sıkıntı yok bence. zor değil zaten deneme yanılma 1 defa sonra herkes harika pestiller yapabilir.Seneye bakalım üzüm çilek ve şeftali pestilide yapmak istiyorum nasip olursa
Ben teşekkür ederim canımcım.Sevgiler...
ivittt kavuştum tabisii:)))
bahaneye tabisii gerek yok,az öne olmadığı gibii
Bizde bu çene varken
kuzum pestil falan yapmam ben,sen varken o işlere kalkışmam..Ellerine kollarına sağlık mis gibi misss,seneye lütfen çokça yap epey alalım..:)
çok öpüyorum kuzuum
senden bu heyecan varken ne etcez bilemiyorum kız,
Pestil böyle giderse seneye dedim ya bi sürü bi sürü yapmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?