selam canimmmmm ellerine saglik cokkkkkkk begendimmmmmmmm bu ara islerim cokdu ugrayamadimm facebook ekledim canim seniii
konusuruz diye inanki faacem yoktu senin icin actim
ben fasulyeleri kirma deyil dilme istemistim ama tadi cok güzel inanki esim köyü hatirladim diyorrrr
biberleri sicak suda isladim üstüne domatesli sos yaptim üstüne yogurt süper olduuuuu
eristemi hasladim tereyagladim süper oldu canim ellerin dert görmesinnnnn
isallah seneye yine siparis veririm öptümmmmm
Ay canım yaaa sağol sevgilerde karşılıklı sırf konuşuruz diye face açman beni çok mutlu etti her daim konuşuruz tatlım ,kuzum fasulyeleri dilme istedin biliyorum sana özelden mesaj attım ama 5 dk olayına takımışım fafsulyelerin resmini yolamıştım vede böyler okey dersen yolluyorum demiştim mesajım sana gelmemiş bende gelmediğini çok sonra farkettiğimde kargonu hazırlamıştım dua ederek yolladım sende beğendin inşallah seneye dilme yaparız olurmu yok bunu beğendinse ben çok daha mutlu oldum.Eşine ve sevdiklerine Türkiyeden çok selamlar,size doğla birşeyler yollayabiliyorsam verdiğiniz ücretleri helal ettirebildiysem vede bundan memnun kalmışsanız başımı yastığıma rahatça koyabilirim.
Bazı arkadaşlarımda sıkıntılar çıktı hiçbirini unutmadım,onlarında gönlünü almak için(sağolsunlar hepsi helali hoş olsun senin hatan değil deselerde benim için sizin mutlu olmanız daha önemli)elimden gelen herşeyi yapacağım inşallah.
İnşallah seneye seni daha az bekeleteceğim kuzum