Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

revizyon ameliyatında fiyat nedir? ben ankarada oturuyorum daha önce ikikere amaliyat oldum ve malesef burnumun sol tarafında çökme olduğu için üçüncü kez ameliyat olucam. iyi bi doktor araştırıyorum, burdan okuduğum kadarıyla emrebey iyi bi doktor. yardımcı olursanız sevinirim.

güle güle kullan inş bizde güzel sonuçlar alırızzz.

2. kez ameliyat gerekmesii öncelikle şans ve doktorun maharetine bağlıı..

bende revizyon olmayı düşünüyorum ama revizyonda maliyet baya yüksekmişş, eski ve yeni resimleriniz varmı bilgi verirseniz çok sevinirim.

canım resimlerini görmek istiyorum ama göremiyorummm çok karışık yaa bitürlü çözemedim burayı.

bu ameliyat işi zor, karar vermek daha zor allah yardım etsin herkezeee.

kızlar ben de emre beye ameliyat olucam galiba biraz cesarete ihiryacım var amaliyat sonrası süreçten biraz bahseder misiniz?

Burcon merhaba canim,
Ben Emre Bey'de 1 yil once burun ameliyati oldum,ozelden veya face adresiden aklindaki tum sorular icin yardimci olurum ....
Ameliyat ve sonrasi hic korkulacak bunun icin ameliyati geciktirip beklenicek donemler degil eger aklindaysa git ve ol inan iyiki oldum diceksin ilk 10 gun evet biraz zahmetli ama kuaforde sac yaptirmak bile zahmetli guzellik icin o kadara katlanmak gerek ,,Emre Bey hastasi ile ameliyat sonrasi cok ilgilenen ,hastasini arayip soran taip bir eden rahatlatan yaptigi isin arkasinda duran bir doktor guvenle kendini emanet edebilirsin sakin bu surecten korkma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…