revizyon ameliyatında fiyat nedir? çok merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.canım eğer ilk operasyonsa demişsin 2. operasyon için fiyat farklı mı?
revizyon ameliyatında fiyat nedir? ben ankarada oturuyorum daha önce ikikere amaliyat oldum ve malesef burnumun sol tarafında çökme olduğu için üçüncü kez ameliyat olucam. iyi bi doktor araştırıyorum, burdan okuduğum kadarıyla emrebey iyi bi doktor. yardımcı olursanız sevinirim.Burun estetiği görüsmelerimiz ücretsizdir. Muayne amaçlı geliyorsanız muayne ücretimiz 200 tl dir.
Eğer isterseniz randevu alarak muayenehaneme gelebilirsiniz. Randevu tarihlerimiz için 0216 355 50 05 nolu telefondan asistanım Burcu hanımdan alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 391186 tam 13 ay oldu .
süper. çok doğal ama bir o kadar da süper bir burun olmuş
evet emre bey yapacak,önceki talihsiz ameliyatımdan sonra kısacık kalan burnumu uzutmaya çalışacak allah izin verirse!!!!
slm mata_hari nickli arkadaş çene ameliyatı oldu ben şahsen de gördüm gayet güzeldi burdan ekleyip resimlerine bak istersen[/QU güzel olmuş güle güle kullan.
güle güle kullan inş bizde güzel sonuçlar alırızzz.emre beye geçen ay ameliyat oldum resim eklemek istemiyorum kişisel tercihim. ama gerçekten çok güsel bi burnum var artık maaşallah dielim. ben universite oğrenciyim ve okulum yeni açıldı.inanır mısınız çok az arkadasım fark etti ilk anda ameliyat olmamı ve 16 günümdü.
Çok yakın arkadaslarım bile tam olarak anlayamadı durumu. İlk gün bant da sokulduğunde kendimi gerçekten farklı hissetim. Ama su anda çok alıştım burnuma çok az bi şişlik var umarım o da en kısa surede geçer.Emre beye burdan sonsuz teşekkurlerimi ve sevgilerimi iletiyorum gerçekten işinde ustalaşmış ve en çok da onun çalışma disiplinini takdir ediyorum.
nihayet ben de ameliyat olacaklar kervanına katıldım.düşün taşın karar ver kafayı yiycektim sonunda. bir ay sonra kurtulucam bu dertten inşallah,zorlu bir revizyon beni bekliyor hadi hayırlısı[/QUOTE= revizyonla ilgili hiç bi yoruma raslamadım siz memnunmusunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba,
Ben Emre Bey'e 9 ay önce ameliyat oldum. Çok memnunum. Fikir sahibi olmak isteyenler ekleyip resimlerime bakabilirler...
ya kızlar hadi ameliyat olduk diyelim emre ilhana..5 bin verdik..Allah korusun isteiğim gibi olmassa 2. ameliyat nasıl olucak? kaç liraya oluyo..para alınıyomu alınmıyo mu? yani 5 bin az para değil..her seferinde para mı veriliyo? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
bende revizyon olmayı düşünüyorum ama çok pahalıymış gerçekten.ben sordum revızyon 8500 tl den baslıyomus.normal 5000 tl...
bende revizyon olmayı düşünüyorum ama revizyonda maliyet baya yüksekmişş, eski ve yeni resimleriniz varmı bilgi verirseniz çok sevinirim.merhaba ben de şubat 2011 de emre ilhan a revizyon ameliyatı oldum.kesinlikle pişman olmazsınız.benim ameliyatım da kıkırdak doku transferi gerekti.ilk ay berbat geçti.görünen bir çok kusur vardı.ikinci ayda öyle diyebilirim. ama şimdi yüzüme yakıştığını görüyorum.gittikçe zarif bir hal alıyor.ve çevremdeki herkes iyiy ki olmuşsun diyor.keşke ilk ameliyat için istanbul a gitseymişim.Emre İlhan gerçekten de başarılı ve yetenekli bir doktor.
merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum ve sayfanizi uzun zamandan beri takip ediyorum..
aklima takilan bir sey var burdaki yazilanlarin dogru oldup olmadigini nasil bilebilirimki..insanin her görüdügüne
inanmasi kolay olmuyor..
burnunz harika olmuş önden fotonuz yok mu acaba?
Canımcım burun ameliyatı olmak istiyorsan Emre ılhan konusunda çok emin olabilirisin..Bence kendisi burun estetiği konusunda Türkiye de neredeyse bir numara..hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...Resimlerim profilimde mevcut..:)))
Bildiğim kadarıyla açık teknik kullanıyor. Tekniğin ne olduğunun senin için bi önemi yokki. ıyileşme süreci aynı sonuçta. Ama açık teknikte burun üzerinde çalışmak daha kolay olduğu için modern doktorlar bunu tercih ediyomuş die duymuştum CADIARZU
ınsanoğlu hiç birşeyden çok memnun olmaz, eminim hepimizin içinde şurası böle olsaydı burası böle olsaydı düşüncesi mevcuttur. Böyle bir işe kalkıştığında mükemmelin değil olbileceğin en iyisi beklentisi içinde olunmalı bence. Çünkü ameliyatını ünlü profesörlerde yapsa senin kafandakinin %100 ünü tutturamıyor maaleseflmaz:
Bu durumda burnunu senin beklentilerine en yakın hale getirecek, eski burnunu aratmayacak, hem doğal hem de düzgün ve yüzüne yakışan bir burnuna imza atacak bir doktor benim kriterlerime göre başarılıdır.
Bu anlamda Emre ılhan'ı sana gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bence yüze yakışan burun yapma konusunda Türkiyenin önde gelen doktorlarından biri. Ben ne bu forumda ne de kontrollere gittiğimde gördüğüm hastaları arasında ondan şikayetçi kimseyi görmedim.
Haa bi de karizmatik bi doktor, o da bonusu... Narkostan uyanırken karşında kel ve göbekli bi adam görmeye tercih edilebilir. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar ben de emre beye ameliyat olucam galiba biraz cesarete ihiryacım var amaliyat sonrası süreçten biraz bahseder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?