Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

oooof yaa kafam karisti simdiii :çok üzgünüm: ben Fatih Dagdelende kesin kararliydim ama simdi ameliyat olan arkadaslarin resimlerini görünce kararsiz kaldim :çok üzgünüm: arkadaslar, emre beyde bilgisayarda burun üzerinde degisiklikler yapip ameliyat sonrasinda nasil olacagi fikrinde bilgi veriyormu acaba :uhm: emre beyin de özel klinigi varmi? ve ameliyattan sonra kac gün hastanede kalmaniz gerekiyor?

oooof yaa kafam karisti simdiii :çok üzgünüm: ben Fatih Dagdelende kesin kararliydim ama simdi ameliyat olan arkadaslarin resimlerini görünce kararsiz kaldim :çok üzgünüm: arkadaslar, emre beyde bilgisayarda burun üzerinde degisiklikler yapip ameliyat sonrasinda nasil olacagi fikrinde bilgi veriyormu acaba :uhm: emre beyin de özel klinigi varmi? ve ameliyattan sonra kac gün hastanede kalmaniz gerekiyor?

Merhaba Derya, Emre Beyi tavsiye ederim. Evet Emre Bey de bilgisayarda çalışmalar yapıyor ama mesela biz yapmadık. Ben sadece isteklerimi anlattım ve ona güvendim. Sonuçtan şimdilik memnunum. Herhalde bir porblemde çıkmaz. Emre Bey in muayenehanesi sahrayi cedid te.

Merhaba Derya, Emre Beyi tavsiye ederim. Evet Emre Bey de bilgisayarda çalışmalar yapıyor ama mesela biz yapmadık. Ben sadece isteklerimi anlattım ve ona güvendim. Sonuçtan şimdilik memnunum. Herhalde bir porblemde çıkmaz. Emre Bey in muayenehanesi sahrayi cedid te.

Tsk ederim canim a.s. bu arada fotonu gördüm burnun cok güzel olmus :dance: önceki hali nasildi acaba foto eklemeyi düsünüyomusun :uhm: fiyat olarak ne kadar ödedin ? burunda yapilmasi gerekenlere göre degisiyomus fiyat dogrumu bu CADIARZU

Hemen eski halimi ekliyorum canım

Eklentiler

• $DSCF1202.jpg
    $DSCF1202.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 104
Evet hemen arkasından da son halimi gönderiyorum. Bugün itibariyle 23 gün oldu. Gerçi fotoğraf konusunda biraz kaabiliyetsiz çıktım ama:)) İdare edin artık.

Eklentiler

• $DSCF1340.jpg
    $DSCF1340.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar benim 1,5 ay oldu ancak ön kısımdan hala şiş gibi geliyor. Gerçi Emre bey 8 ayı bulur dedi ama yinede merak ediyorum ilk aylarla sonraki zamanlar arasında ne kadar fark ediyor diye...

Gayet ıyı bence suzanna daha bıraz daha vaktın var 1 ay sonra tam super olur gercekten bnede 13 aralık amelıyat oluyorum duyguson senınkıde cok ıyı bana dua edın kızlar

MERHABA ARKADAŞLAR ..AYLARDIR BURDA COK ŞEY PAYlaŞTIK OKUDUK SORDUK MERAK ETTİK SONRA TEBRİKLER ETTİK GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLDU .. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ...YARIN SABAH 8:30 DA AMELİYATIM VAR emre beyle .. BANA DUA EDİN .. bayrama sığdırdım ameliyatı iş yuzunden .(izin vermediler 10 ğüne)bende resmi tatil die aldım izni =) :roflol:. bayramdan sonrakı hafta ayın 15 inde gelcem ve herseyi yaşadıklarımı anlatcam ALLAH kısmet ederse.. evde nette olmadığı için işe ğelince mecbur ...burda yazarlardı yarın ameliyatım var ayın şuyunda buyunda birgün bende yazabilecekmiyım diyordum ve buğün bende yazıyorum şaka gibi .. darısı olmak isteyen herkesin başına inşallah..bu yazıyı okuyan herkesin bayramını kutluyorum ..kendinize ii davranın öpüldünüz kızlarr:enbuyukkk:Şeniz

kaydirigubbakcemile3
MERHABA ARKADAŞLAR ..AYLARDIR BURDA COK ŞEY PAYlaŞTIK OKUDUK SORDUK MERAK ETTİK SONRA TEBRİKLER ETTİK GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLDU .. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ...YARIN SABAH 8:30 DA AMELİYATIM VAR emre beyle .. BANA DUA EDİN .. bayrama sığdırdım ameliyatı iş yuzunden .(izin vermediler 10 ğüne)bende resmi tatil die aldım izni =) :roflol:. bayramdan sonrakı hafta ayın 15 inde gelcem ve herseyi yaşadıklarımı anlatcam ALLAH kısmet ederse.. evde nette olmadığı için işe ğelince mecbur ...burda yazarlardı yarın ameliyatım var ayın şuyunda buyunda birgün bende yazabilecekmiyım diyordum ve buğün bende yazıyorum şaka gibi .. darısı olmak isteyen herkesin başına inşallah..bu yazıyı okuyan herkesin bayramını kutluyorum ..kendinize ii davranın öpüldünüz kızlarr:enbuyukkk:Şeniz

Hambospara, şimdiden geçmiş olsuna.s başlamak bitirmek demektir,neredeyse bir hafta sonra hayatına yepyeni biri olarak dönmüş olacaksın,ne güzelkaydirigubbakcemile3

Emre beyin kepçe kulakla ilgili yeni bir sitesi açılmış....benim ameliyatım ocağa kaldı...hambospara sana çok çok geçmiş olsun...umarım burnun çok gğzel olur...darısı bizim başımıza

Emre beyin kepçe kulakla ilgili yeni bir sitesi açılmış....benim ameliyatım ocağa kaldı...hambospara sana çok çok geçmiş olsun...umarım burnun çok gğzel olur...darısı bizim başımıza

kulaklarımın uç kısımlarının kepçeliğinden dolayı ; ameliyatımın sonucunda fazla değişim olmadı malesef ((kulak için diorum)) ama yine de eskisi gbi diil tabiki,yoksa hergün at kuyrugu yaparmıyım :utangac:

Kızlar yarın amelıyat oluyorum bana dua edın yasadıklarımı burdan sıze anlatacagım ıns

şimdiden çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun..Benden sana tavsiye ameliyattan sonra cok fazla aynaya bakma çok fazla da takma kafana şişlik morluk hepsiiii geçioo moralini maksimuma ayarla Şeniz

ilkimcim merak etme her şey çok güzel olucak canım.. kendini emre beyin ellerine bırak:) dualarımz seninlee:)

0707 şimdiden geçmiş olsun mail mi attın emre beye? yoksa yüzyüze mi görüştün , burnunun neresini beğenmiyorsun..?

Back