Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Hayata bakında biraz ders alın.. Ruhsuzlarrrlülülülülülü
hemen para konuşmaya başladılar ya cık cık cıkkk:umursamaz:
ya benim saf ve temiz duygularım nolucakk
-tatlicadiarzu-

ruhsuz hep ruhsuz kalir canim...hayata bin kere baksalar bu degismezki...ek olarak banada bakabilirler...

bu devirde canim para para para...saf temiz duygular artik kimseyi ilgilendirmiyorki malesef...

ruhsuz hep ruhsuz kalir canim...hayata bin kere baksalar bu degismezki...ek olarak banada bakabilirler...

bu devirde canim para para para...saf temiz duygular artik kimseyi ilgilendirmiyorki malesef...

Sus tumena sus.
Daha fazla hayallerimi yıkma,

böööhüüüüüü :gitme::gitme:

Haydi hep beraber

son ki üç dörttt sositososito

Kıskananlar Çatlasıınnnnn... Kıskananlar Çatlasınnn... :dance:

:teytey::teytey:

kızlar ben de yeni resim ekledim sizler için opuyorumnanaktan Eskisi kadar giremiyorum cidden Sersacığım, işler yoğun bu aralar o yüzden ama kalbim hep sizlerle. Hatta ben Tumenay türkiyeye gelcek ya 23 ünde ozaman bi görüşme ayarlayalım diyorum. Elapr ve Sersanın katılması zorunlu, onun dışında da isteyen katılabilir. ne dersiniz?
Bu arada bi arkadaş konu sapmış gibi biş yazmış hemen Tumenanın profile baktım banlanmış mı diye kaydirigubbakcemile3 psikolojimi bozdu senin banların Tumena, aman burdan bir yere gitme. Zincirin halkalarını koparmayalım :1hug:
Hepinizi seviyorum :)

Bakin diyorum ki hos sobbet geyik guzel seyler, hepimiz yapiyoruz. Ama buraya bilgi almaya geliyor insanlar, 240 sayfa yazi var ama toplasan 40 sayfasi konuyla ilgili...

hayat bende istanbuldayım cnm
uygun olursam görüşme yaparsanız bende katılmak isterimopuyorumnanaktan
ben emre beyin hastası değilim
kabul ederseniz tabi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…