Onu rezil etmisim herkes beni konusuyormus basarmisim neyi????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzak yol kaptanları dolar üzerinden 100.000TL üstü alıyorlar. Konu sahibinin kardeşi gibiler için de adamın maaşı var kendi yok ya tam av yani

Uzak yol kaptanları dolar üzerinden 100.000TL üstü alıyorlar. Konu sahibinin kardeşi gibiler için de adamın maaşı var kendi yok ya tam av yani

Adamı sevmiyorsan çok mantıklı

Yalnız konu sahibinin ifşa olmamak için eşinin mesleğini gizlemesi kaç puan

Adamı sevmiyorsan çok mantıklı

Yalnız konu sahibinin ifşa olmamak için eşinin mesleğini gizlemesi kaç puan
Şimdi iki kız kardeşin ikisininde kocasının mesleğinin böyle spesifik bir meslek olması çok olmadığı için ifşa olmaktan korkmuş. Yalnız o nişanlının akrabalarından biri burada ise valla çok patlar olay. Nişanlı o kız kardeşi gerçeği görüp bırakırsa asıl rezillik o zaman olur

Yok bizimki kafayi takmasa hiç de aranilan bi meslek oldugunu dusunmuyorum. Ben tercih etmezdim

Karismadim ben hiç. Hatta esime bizi mutlu gormustur ondan filan ben ne biliyim karisma sen de dedim

Ama bu çok da mantıksız değil Milet için benim doktorla evlenen bi meslektaşım bacısına da eşinin doktor bi arkadaşını ayarlamıştı.

Bunlar acayip şeyler değil ki

Yok bizimki kafayi takmasa hiç de aranilan bi meslek oldugunu dusunmuyorum. Ben tercih etmezdim

Taksa bile çok abartılacak bir durum değil millet dedikodusunu yapmaz.

Ablası bekar eşinin arkadaşlarından birini önermiş öyle tanışmışlar derler geçerler. Siz de öyle açıklarsınız zaten.

Benim sevgiliminde bekar arkadaşları var benim de var uygun eşleştirmeler yapabilirim eğer yakıştırdığım olursa.

Kardeşiniz de özenmiş olabilir siz neden hiç önermediniz birini ona ?

Ama bu çok da mantıksız değil Milet için benim doktorla evlenen bi meslektaşım bacısına da eşinin doktor bi arkadaşını ayarlamıştı.

Bunlar acayip şeyler değil ki
Valla bana ahlaki gelmiyor. Tanışırsın seversin evlenirsin olabilir ama eş seçerken meslek mal varlığı kriteri çok ahlaki değil. Zaten onlarda meslek için değil para için seçiyorlar çünkü.

Ben ne çocukla tanistim ne ailesiyle ilkkez orada gördüm. Beni suclamasi imkansiz ama tripleri olaylar ciddilesince basladi yani 1 ay evvel filan nisan hazırlıklarında devam etti. Onu rahatsiz eden şey bence: yaptim tamam ama ablam ve eniştem gelince yaptığım ortada onlar olmasa hiç derdim yok kafası gibi. Soyledigim gibi hiç karismadim uzak durdum. Nisanda da aynı sekilde. Ama bana karsi bitmez bir ofkesi var son zamanlarda. Baglarin kopmasi için tartisma cikaran kendisi

Valla bana ahlaki gelmiyor. Tanışırsın seversin evlenirsin olabilir ama eş seçerken meslek mal varlığı kriteri çok ahlaki değil. Zaten onlarda meslek için değil para için seçiyorlar çünkü.

Ama öyle aman bi zenginlik yok ki ortada.

Erkeğin evlenebilmesi için bi işi olması gerekiyor.

Kız ailesi olsun kız olsun bunu ister zaten.

Ev hanımıyla evlenen bisürü erkek var ama ev erkeğiyle evlenen kadın sayılıdır.

Kardeşi de düzgün işi olan biriyle evlenmek istemiş ablası ayarlamayınca da hırs yapmış demek ki.

Biz sadece ablasının gözünden yorumluyoruz bacı yazsa ona da hak verirdik.

Ben hicbirsey yapmadan nasıl böyle sacma sapan bu duruma dustum anlamiyorum. Esim de nefret ediyor artik. Hiç bisey yapmadik davet ettiler gittik ayni gun donduk beni bu daha muhatap etme sen de görüşme dedi.

Sorun bulması etmesi degil ki bulduktan sonra yaptiklari. Ben ruyamda görsem inanmazdim. Biz yakın iki kardestik. Bile isteye kavgalar cikarip ara bozmasina ne gerek vardi. Hicbirseye degil kardes kaybetmeye uzgunum ben zaten ve tabi esime karsi mahcubum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…