- 24 Aralık 2014
- 4.895
- 6.578
Mitçi diyollaaMeslek çok spesifik herhaldeyani dünyada bir zillikedinin kocası yapıyor birde kizkardesin nişanlısı... tanınmamak için detay veremiyor maalesef.
Uzak yol kaptanları dolar üzerinden 100.000TL üstü alıyorlar. Konu sahibinin kardeşi gibiler için de adamın maaşı var kendi yok ya tam av yaniMitçi falan diye düşündüm adam gemi kaptanı çıktı bildiğin klasik
Benim totomda dolanan bi gemi kaptanı vardı engel atmıştım en son, zengin kocayı kaçırdıkkk iyi mi
Böyle prestijli özenilen bişi olduğunu bilmiyordum bugün de kk dan bişiler öğrendim çok şükür hayırlı cumalar
Uzak yol kaptanları dolar üzerinden 100.000TL üstü alıyorlar. Konu sahibinin kardeşi gibiler için de adamın maaşı var kendi yok ya tam av yani
Ama aslinda daha önce bunun konusunu acmasi? Ahjshshs. Bu arada bi insan gemi kaptaniyla nasil tanisir ki adam fiilen burda yok zaten?Adamı sevmiyorsan çok mantıklı
Yalnız konu sahibinin ifşa olmamak için eşinin mesleğini gizlemesi kaç puan
Ama aslinda daha önce bunun konusunu acmasi? Ahjshshs. Bu arada bi insan gemi kaptaniyla nasil tanisir ki adam fiilen burda yok zaten?
Şimdi iki kız kardeşin ikisininde kocasının mesleğinin böyle spesifik bir meslek olması çok olmadığı için ifşa olmaktan korkmuş. Yalnız o nişanlının akrabalarından biri burada ise valla çok patlar olay. Nişanlı o kız kardeşi gerçeği görüp bırakırsa asıl rezillik o zaman olurAdamı sevmiyorsan çok mantıklı
Yalnız konu sahibinin ifşa olmamak için eşinin mesleğini gizlemesi kaç puan
Yok bizimki kafayi takmasa hiç de aranilan bi meslek oldugunu dusunmuyorum. Ben tercih etmezdimMitçi falan diye düşündüm adam gemi kaptanı çıktı bildiğin klasik
Benim totomda dolanan bi gemi kaptanı vardı engel atmıştım en son, zengin kocayı kaçırdıkkk iyi mi
Böyle prestijli özenilen bişi olduğunu bilmiyordum bugün de kk dan bişiler öğrendim çok şükür hayırlı cumalar
Siz esinizle nasil tanistiniz ben onu merak ettim yani adam fiilen burda yok? Sadece merak ettim elestirmiyorum su an.Yok bizimki kafayi takmasa hiç de aranilan bi meslek oldugunu dusunmuyorum. Ben tercih etmezdim
Karismadim ben hiç. Hatta esime bizi mutlu gormustur ondan filan ben ne biliyim karisma sen de dedimKardeş diye alttan almayın. Çok zorlasa gerekeni söyleyin, sizi kıskanan aynı meslekten koca bulan kendisi.
Ayrıca eşiniz iyi sabırlı imiş. Eşinizin arkadaşlarını ekleyip görüşerek hem sizi hemde eşinizi küçük düşürmüş. Sizde bunu söyleyin. Kardeşinizden dolayı siz milletin diline düşüp rezil olmuşsunuzdur.
Size de şaşırdım, yerinizde olsam asla kardeşim eşimin arkadaşlarını ekleyemezdi, cesaret edemezdi.
Şimdi iki kız kardeşin ikisininde kocasının mesleğinin böyle spesifik bir meslek olması çok olmadığı için ifşa olmaktan korkmuş. Yalnız o nişanlının akrabalarından biri burada ise valla çok patlar olay. Nişanlı o kız kardeşi gerçeği görüp bırakırsa asıl rezillik o zaman olur
Türk astronot var mı ki? İki tane adayımız var sadece.Yaa olayın tüm büyüsü bozuldu yaastronot zannetmiştim
Yok bizimki kafayi takmasa hiç de aranilan bi meslek oldugunu dusunmuyorum. Ben tercih etmezdim
Valla bana ahlaki gelmiyor. Tanışırsın seversin evlenirsin olabilir ama eş seçerken meslek mal varlığı kriteri çok ahlaki değil. Zaten onlarda meslek için değil para için seçiyorlar çünkü.Ama bu çok da mantıksız değil Milet için benim doktorla evlenen bi meslektaşım bacısına da eşinin doktor bi arkadaşını ayarlamıştı.
Bunlar acayip şeyler değil ki
Yaa olayın tüm büyüsü bozuldu yaastronot zannetmiştim
Ben ne çocukla tanistim ne ailesiyle ilkkez orada gördüm. Beni suclamasi imkansiz ama tripleri olaylar ciddilesince basladi yani 1 ay evvel filan nisan hazırlıklarında devam etti. Onu rahatsiz eden şey bence: yaptim tamam ama ablam ve eniştem gelince yaptığım ortada onlar olmasa hiç derdim yok kafası gibi. Soyledigim gibi hiç karismadim uzak durdum. Nisanda da aynı sekilde. Ama bana karsi bitmez bir ofkesi var son zamanlarda. Baglarin kopmasi için tartisma cikaran kendisiIlk mesajimi yazdigimda sadece konu sahibinin ilk mesajini okumustum, ilerleyen sayfalarda kiz kardesi delirten noktayi yazmis.
Kocanizla olan tanisma hikayenizden cok daha önemli kiz kardesinizi delirten detay, bunu belirtmemeniz, sonradan eklemeniz de bana ilginc geldi acikcasi. Once bizi tarafiniza cekip sonra açıklamış gibisiniz su an acikcasi. Bence siz de kardesinizin gemi kaptani bulmasından hoslanmamissiniz.
Kiz kardes cok tehlikeli bunda hem fikiriz ama kiz kardesinizin kayinpederinin "aa bunlar diğer bacilarina da ayni meslekten bulur" diye ortaliga fitne sacmasi pek hayra alamet degil. Muhtemelen konu sizin bildiginizden daha derin, akrabalarinizdan biri kiz kardesiniz ve annenizin "gemi kaptani" sevdasini ve daha oncede gemi kaptanlariyla gorustugunu dünürlere uçurmuş.
Muhtemelen de kardesiniz sizden ve eşinizden supheleniyor. Kardesiniz o ailede hic huzur bulamaz sanmiyorum.
Arama motoru-> Türk astronot -> enterKi astronot bile olsa ifşa olmaz ben tanımıyorum hiç bir astoronotu
Valla bana ahlaki gelmiyor. Tanışırsın seversin evlenirsin olabilir ama eş seçerken meslek mal varlığı kriteri çok ahlaki değil. Zaten onlarda meslek için değil para için seçiyorlar çünkü.
Ben hicbirsey yapmadan nasıl böyle sacma sapan bu duruma dustum anlamiyorum. Esim de nefret ediyor artik. Hiç bisey yapmadik davet ettiler gittik ayni gun donduk beni bu daha muhatap etme sen de görüşme dedi.Kız kardeşimizin neden yaptığı çok ortada değil mi? Kız kendini buna adamış, eşinizin çevresine bile musallat olmuş, muhtemelen koca adayı bunu öğrenirse kız kardeşimizin kendine koca değil bankamatik ve kartvizit aradığını öğrenir diye sizden uzak tutuyor işte. Adama sizin ile ilgili ne rezillikler uydurdu allah bilir. Adam kardeşimizin eş değil yolunacak kaz aradığını anlamasın diye mesafeli durmanız için önlem almış. Samimi olsanız iki güne taşlar kardeşinizin koca avcılığı çünkü. Eşiniz söylemese eşinizin çevresinden biri söyler. Allah bilir eşinizin arkadaşlarına falan ne mesajlar atmış ve gıyabında kendi ile beraber sizi rezil etmiştir. . Kusura bakmayın ama kardeşimizin de ona çanak tutan annenizin de karakterleri çok matah değil. Kız kardeşimizin kayınpederi de gayet haklı yani adama kızmayın, size böyle yapan kardeşiniz onlara nasıl rezillik çıkardı Allah bilir. Adam görmüş oğlunun düştüğü durumu. Siz dua edin kardeşiniz bir koca bulmuş yoksa öyle karakter sizinkine bile musallat olurdu. Sizin yerinizde olsam öyle kardeş yalvarsa bile evime sokmam, zira bu kadar kıskançlık hiç normal değil ve ailenize her türlü zararı verir. Ay valla kayınpedere çok acıdım ya belli ki akıllı adam, insan evladının bile bile ateşe yürüdüğünü görünce ne üzülür.
Sorun bulması etmesi degil ki bulduktan sonra yaptiklari. Ben ruyamda görsem inanmazdim. Biz yakın iki kardestik. Bile isteye kavgalar cikarip ara bozmasina ne gerek vardi. Hicbirseye degil kardes kaybetmeye uzgunum ben zaten ve tabi esime karsi mahcubumAma öyle aman bi zenginlik yok ki ortada.
Erkeğin evlenebilmesi için bi işi olması gerekiyor.
Kız ailesi olsun kız olsun bunu ister zaten.
Ev hanımıyla evlenen bisürü erkek var ama ev erkeğiyle evlenen kadın sayılıdır.
Kardeşi de düzgün işi olan biriyle evlenmek istemiş ablası ayarlamayınca da hırs yapmış demek ki.
Biz sadece ablasının gözünden yorumluyoruz bacı yazsa ona da hak verirdik.