- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Başkalarına “sevgilim yok” diyor demediniz mi?Oldukça dişi desem :) bide sevgili değiliz değil sevgililik var konu başlığından farklı bir konu bu
Olay öyle değil. Kız bakireyse erkek kaba tabirle “basıma kalmasın” düsüncesiyle kendini geri cekebiliyor. İlk benimle olursa evlenmek ister kafayı takar vs düsünceleri hakim olabiliyor ve korkuyorlar :) yani seviyor denilemez sorunu var da denilemez. sadece basına is açılmasından çekiniyor da olabilir.Buarada konu sahibi tam bir birlesme olmadigini yazsaydin ona gore yorum yapardik. Sevismek sexten farklidir ama nedense sevistik dediginde ben sonuna kadar gittiginizi dusundum.
Ha bi erkek bi kadinla sadece sevismeyle kaliyosa 2 sebebi vardir.. ya seni gercekten seviyodur sen istemiyosan yapmaz.. cunku cinsellik 2 tarafin rizasiyla olmalidr.. evlilik icinde bile olsa bu.. digeri ise herifin problemi vardir. Sertlesemiyodur erken bosaliyodur vs. Baska aciklamasi yok.. kaldiki neden sadece sevismeben sevdigim biriyle o yataga girdiysem sonunu getirirdim yani liselimiyiz artik, cubbelinin dedigi..
Op beni yala beni sap beni sup beniagauahha
Adam kendini bekar tanıtıyormuş. İstediğiniz kadar beraber yaşayınOldukça dişi desem :) bide sevgili değiliz değil sevgililik var konu başlığından farklı bir konu bu
KUZUM siz hala sevgili olmadınız mı :)Evet yemek yiyip evlerimize dağıldıkpiknige gidip yine ayri ayrı eve gittik
Bende o yüzden yazdım ama göremedim daha :)Bir değişiklik var mı? Merak ettim..
Siz şimdi o kahrolası iğrenç adetinizi dinimizle mi bağdaştırdınız?Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim
Sen kendi ahlakınla ilgilen burda insanların günahını almakla ahlaklı müslüman olunmuyor hem ben nerden bileyim senin herşeyi yaşayıp inkar eden biri olmadığını ispatlayabilecekmisin ahlakını bakalım :)Sizde haklısınız. “Ahlaksızlıgın adı yaşam tarzı” olmuş dünyada bacım.Haydin selametle
Behlül kaçar:)
5 yıllık evli 2.ci çocuğuna hamile ya birde bununla övünen insandan ne bekliyorsunuz ki ? cehalet çok kötü birşey yaSiz şimdi o kahrolası iğrenç adetinizi dinimizle mi bağdaştırdınız?
Kaynananızın kanlı çarşaf görme isteği ne dinle alakası var ne de normal. Bilakis iğrençliğin zirvesi, berbat birşey, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar nefret ediyorum cahil kafalardan.
Ben de evlilik öncesi cinsellik karşıtıyım, çünkü inancım o yönde emreder.
Ama sizin şu gerdek muhabbetini yapan yaptıran buna uyan böyle yaşayan her kim varsa bence uzak dursun "din din din" demekten.. Dinimizde edep de vardır. Edep? Ay ne ayıp şey yahu. Çarşafla övünen genç bir kadın olmanız.... Ne ayıp yaaa...
O kiz oraya kadar girdiyse ben erkek olsam dusunmezdimOlay öyle değil. Kız bakireyse erkek kaba tabirle “basıma kalmasın” düsüncesiyle kendini geri cekebiliyor. İlk benimle olursa evlenmek ister kafayı takar vs düsünceleri hakim olabiliyor ve korkuyorlar :) yani seviyor denilemez sorunu var da denilemez. sadece basına is açılmasından çekiniyor da olabilir.
Harika bir yorumŞuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim
Bence sen ondan etkilenmeye başlamassın ama o sadece fuckbady olarak dusunuyo seni ofisteki halleri de cinsellikten dolayı dokunma etme falan etkilenmeye başladığını şöyle bak nasıl ayriliyo hepsi şeyinin derdindeAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
İplerini sağlam kazıga baglıyorlar. Buraya zarın bekaretin ve kendilerini pazarlamayla övünen üyeler var. İşte o tarz birine denk gelirlerse aldın basına belayı. Beni kirlettinden tut namusumu temizleye kadar gider olay sonra ugras dur. neden iki seks icin bunlarla ugrassın ki? Sürtünür eliyle bosalır gecer, kafası rahat yatar.O kiz oraya kadar girdiyse ben erkek olsam dusunmezdimdewamke
Anal yapardi o zaman..İplerini sağlam kazıga baglıyorlar. Buraya zarın bekaretin ve kendilerini pazarlamayla övünen üyeler var. İşte o tarz birine denk gelirlerse aldın basına belayı. Beni kirlettinden tut namusumu temizleye kadar gider olay sonra ugras dur. neden iki seks icin bunlarla ugrassın ki? Sürtünür eliyle bosalır gecer, kafası rahat yatar.
Bekaretin bu kadar önemsendiği yer de bu forum bu arada. Benim çevremde 30+ olan adamlar bakire kadın istemiyor aksine. Ugrasmamak icin.
Ayrı konu açın bence burası epey yoğun dişi hanım. Adam kendini yalnız olarak tanıtıyor, yerinize birini arıyor. Para için saygı duymadığınız bir ilişkiye katlanılır mı, tercih meselesi (Ben tavsiye etmem), üzerine araba ev falan yapacaksa fena yatırım değil. İnsanlar bunlar için yıllarca çalışıp para biriktiriyor. Bu durumda da aranızda ‘iş ilişkisi’ Olur.Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
çok riskli. bi gün kötü olursanız birilerine anlatabilecek karakterde biri değildir umarım.Hergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorum
Oyle birisi oldugunu dusunmuyorum.çok riskli. bi gün kötü olursanız birilerine anlatabilecek karakterde biri değildir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?