Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan sevmediği biriyle veya arkadaş olarak gördüğü biriyle nasıl sevişir anlamıyorum, mideniz nasıl kaldırıyor bunu? Arkadaşımla veya arkadaş gibi gördüğüm biriyle nasıl sevişebilirim, iğrenç geliyor bana. Seviştiyorsanız demekki arada bir etkileşim bir hoşlanma var. Çok tuhafsınız, insanlık nereye gidiyor anlayamıyorum, herşey ne kadar da normalleşmeye başladı kanka ayağı g.t ayağı derler öyle olmuş sizinki.

Şunu merak etmeye başladım, bir insan arkadaşım dediği insana bu gözle bakabiliyorsa, o zaman arkadaşlarımıza güvenmememiz lazım, çünkü biri böyle bakabiliyorsa onlarda o gözle bakabilir, o zaman arkadaşlık denen birşey olmaz ki? Şöyle düşünüyorum bu normal birşeyse, kendi arkadaşlarımın bana o gözle veya benim onlara o gözle baktığımı düşündüğümde midem kalkıyor, kendimden utanıyorum.. Hiç etik değil.

af buyurun ama ben bu konunun sahibinin troll olduğunu düşünüyorum. insanların hassas olduğu ve fikir ayrılığına düştüğü bir konuyu üstüne basa basa eğlene eğlene işlemesi bana pek gerçekçi gelmedi. Herhangi bir kadınsı duygu belirtisine de rastlamadım: Aşkına karşılık alamadığı için üzülüp konu açmış hesapta, ama eğleniyor gibi bir üslupla yazıyor. bu sebeple inanmama hakkımı kullanıyorum. diğer üyelere iyi forumlar.

Son düzenleme:
Bildirim gelmese yazmazdım ama bu ne böyle?Cidden bu konu gerçek mi? Gerçekse çünkü durum çok vahim.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama bekar bir kadın olarak bu tarz şeyler yaşıyorsunuz ve bununla övünüyor musunuz?Ne kadar basitçe bir şey.Ben buna zina der geçerdim sizin gibi insanlardan da zaten hep uzak olmaya çalışıyorum. Ayrıca böyle İĞRENÇ durumlarınızla Kadınlar Kulübü gibi seviyeli bir platformu kirletmeye ne hakkınız var?Ben daha 19 yaşındayım benden daha küçük olan hanımlar da var burada.Kötü örneksiniz.Biraz UTANIN yahu. Zaten konu fake.Bence konu sahibi erkek ve bu fake konuyla bizimle eğleniyor.Gerçekse de sahteyse de İĞRENÇ.Biz burada güvenli hissettiğimiz için bulunuyoruz.Bu tarz şeyler görmek istemiyoruz.

Böyle bir durum çevreyle ve kişilerle alakasına göre degisir.ikiniz için böyle yasamak problem degilse yasanabilir.kadın bir zardan ibaret degildir.amma velakin şoylede bir gercek varki bizim toplumumuz bu konuyu özgürce yasasinlar diye bakmiyor.hatta yattigiyla evlenmeyip eline erkek eli degmemis kiz arayanlar cogunlukta...aslinda iliskinizi siz iyi biliyorsunuz icinize siniyorsa kimse bisey diyemez..herkesinde kendince nacizane fikirleri olup buraya olumlu olumsuz yazabilir..bende önce buyük bir aşk sonra gercekten bu hayati beraber yasayabilecegim bir insansa evlenir öyle yasardim cinselligimi diye dusunenlerdenim.özel olması taraftariyim..ama aksini dusunenlere de sonsuz saygim var.herkesin mutluluk anlayisi farklidir o yuzden siz nasil iyi hissediyorsaniz oyle yasayin.

Konuda askima karsilik alamamak tam olarak nerede acaba? Tamamen yanlis anlamissiniz. Konuma Kazen ve Mune de dahil oldu, kac yıllık uyeyim. Troll felan degilim:)

Ben de kesinlikle böyle düşünüyordum. Zaten 2 iliskim de uzun surdu. 2.iliskimden sonra da zor toparlandım.

Ovunmek tam olarak neresinde.. igrenclik neresinde? Size gore tamamen zit bir sey yasamis ve yazmış olabilirim neden uslubunca cevap veremiyorsunuz? Bildirim atildi diye cevap vermek zorunda değilsiniz.

Böyle adetler yüzünden kaç genç kız öldürüldü ?
Bu saçma düşünceler zihniyetler yüzünden kaç evladını yitirdi bu ülke.
Kaç kişinin canıma kıyıldı ya da kendi kıymak zorunda bırakıldı....
Kadınlık iki bacak arasında aranmaz. Kadınlık beyinde zihniyette aranır.

Bakire evlenip, carsaf sergileyip, iki de çocuk yapmışsınız.
Tebrikler. Buyuk basari gercekten.

VAY anasını ya
Milletin kızları uzay üssü çalışmalar yaparken bizim ülke çarşafdı kandı derdinde hala
Eee bakiye olmayabilirsin küçük kan türleri var onlardan akıtırsan ne olcak

Baktin adi konmuyorsa ve sen konsun istiyorsan kendini biraz geri cekip gizemli olcan 150 senelik şaşmaz kural biz mi soyleyelim :) aksam bana gel dicek yok dicen isim var gec saate kadar gelemem. Dun nerdeydin bakalim dicek. Bana kalsın o da dicen :) azdirip azdirip birakcan isi oraya getirmicen falan.

Sevgili falan degilsiniz su an bence. Piyasayi kizistirman gerekio rekabet yok tek ürün var niye sevgili olsun ki.

Bunu mahakkak yazanlar olmuştur ama yazayım.
Hanımefendi kızlık zarı diye bir şey yoktur, ilk ilişkide zorlanmadan dolayı kanayanı veya kanamayanı vardır.
Her kadın ilk birlikteliğinde kanamaz, o zaman sizin orda kanamayanları napıyorlar? ya öldürüyorlar ya da babasının evine "mal bozuk çıktı" deyip geri mi gönderiyorlar? Siz de kadına yapılan bu iğrençliği kabul ediyorsunuz ve alkışlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sizin gibi kadınlar yüzünden zaten bu ülkede kadınlar değer görmüyor.

Uzadı gitti konu yaa,ne banlanladi ne ortamı terk edebildi sayenizde,ne kadar merakliymissiniz evlenmeden sevisenlere,yeterin daaa şu konuyu ilk sayfalarda görmek istemeyen midesi kaldırmayan insanları da düşünün biraz

siz konuya yorum yazıp yukarı taşıdığınıza göre mideniz kaldırıyor sonucu mu çıkıyor ? yoksa ben yazdıklarımla, kendimle çelişiyorum sonucu mu ?

çok net ; sana hitap ediyorsa yazma! seni ilgilendirmiyorsa yazma, bunun burada olmasından rahatsız isen yazma, bir güç elinizden tutup buraya yazmanızı için sizi zorluyor mu ? Bildirimden rahatsız isen bildirimleri kapa, BDV'den rahatsız isen moda bölümü var orada zaman geçir.

istemem yan cebime koy artık geçerli değil.

Not : lütfen bana cevap vermeyin, benden alıntı yapmayın.

Bu konuya katılmıyor ve sizin inanç ve/veya doğrularınıza uymuyor ise ve illa yorum yazacağım bir güç yorum yazmam için beni zorluyor diyorsanız ;

- Benim inancıma, benim doğrularıma uygun bir durum değil. Bunu hayatım boyunca asla tasvip etmedim ve etmeyeceğim.

demeniz yeterli. Ki burada sizin doğrunuz sorulmamış soru bambaşka ama siz konuyu böyle anladığınız için yine de bu cevabı verin.

İnanın karşı taraf mesajı alacaktır.

Merhaba
Bugun izinliyim bu konuyu yuzyuze konussam daha iyi Olur diye dusunuyordum.
Yalniz bugun biraz mesajlastik cok da arkadasca değildi. Beni gormek icin bulundugum yere gelmis onu soyledi.
Bence bu şarkıyı atın whatsapptan. Hazır evdesiniz. Size dönüş yapacaktır :)

Taktik de yapamıyorum ki. Piyasayi kizistirmak mi aa ama benim gibiler piyasayı kiriyormus..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…