Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir seyler hissetmeye baslamasam her sey daha kolay ilerlerdi belki ama hissedince akisina birakamiyorum sanirim

Hepimizin değer yargıları farklı. Dolayısıyla gelen cevaplarda o yönde oluyor. Bence bu tarz konular sinir bozmaktan başka işe yaramıyor. Sınanmadığın konuda büyük konuşmamak lazım. Yapmam der yaparsın.
Bende dini boyutunu düşündüğüm için evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama eşimle flört döneminde hiç yakınlaşmadık desem yalan olur. Şimdi ben bunu söylemesem Allah'tan başka kim bilecek. Sırf buradakiler bilmiyor diye evlenmeden yakınlaşanları linç etsem kendi yüzüme tükürmem lazım önce ikiyüzlü davranışım için.
Gerçekten haramdan sakınmayı başarabilenlere sözüm yok. Allah ilimlerini arttırsın inşallah ama burada ahkam kesenlerin büyük kısmınında sevgilisiyle yakınlaşıp sırf bekareti yerinde duruyor diye kendini pürü pak zannettiğine de yüzde yüz eminim.

Haklisin..bazen biliyon bizi burda, saygi hak getire.. maalesef yuzyuze gelinse soyleyemeyecegi seyleri soyluyo cogu insan.

Ya da "Eşi de bu sitede, böyle bir mesajı görürse çok ayıp olur " da mı demediniz?
Bu ne çirkin bir mesaj böyle...
Yeni üye olsa fake derdik ama eski üye nasıl yapar bunu? Şaştım kaldım görünce.
Sanırım ben olsam özel mesaj kutusuna yakası açılmadık küfürler yazardım.

Sevgili olmadan sevişme aşamasına nasıl geldiniz ?

Buarada konu sahibi tam bir birlesme olmadigini yazsaydin ona gore yorum yapardik. Sevismek sexten farklidir ama nedense sevistik dediginde ben sonuna kadar gittiginizi dusundum.

Ha bi erkek bi kadinla sadece sevismeyle kaliyosa 2 sebebi vardir.. ya seni gercekten seviyodur sen istemiyosan yapmaz.. cunku cinsellik 2 tarafin rizasiyla olmalidr.. evlilik icinde bile olsa bu.. digeri ise herifin problemi vardir. Sertlesemiyodur erken bosaliyodur vs. Baska aciklamasi yok.. kaldiki neden sadece sevisme ben sevdigim biriyle o yataga girdiysem sonunu getirirdim yani liselimiyiz artik, cubbelinin dedigi..

Op beni yala beni sap beni sup beniagauahha

Yalnız o mesaj insanın aklına normalde gelecek bir mesaj değil. Başka bir karın ağrısı vardı sanırım.
Bir sürü konu bildirimi geliyor, hiçbirinde adminlere laf atmak aklımıza gelmemişti.

Hah ben de tam bunu yazacaktım. Sevişmek deyince akla gelen malum. Sonunu getirmedik diye neden baştan yazılmadı, yani bunca sayfa milletin kapışması mı gerekiyordu...

Haklisin..bazen biliyon bizi burda, saygi hak getire.. maalesef yuzyuze gelinse soyleyemeyecegi seyleri soyluyo cogu insan.
Maalesef öyle ablacım, öfkeyle söylenmiş çoğu lafınız bir yana da bu hakikaten olmadı, hem admin ve eşine çok büyük ayıp hem de konu sahibesine.
Kadın burada özel hayatını yazdı, bazılarımızda yaşanılanı tasvip etmiyor diye kimse kimseyi böyle bir konuma sokamaz, hep ahlak ahlak diyoruz da soruyorum hangisi ahlaksızca? Kendi rızanızla yaşadıklarınız mı, başkasına böyle iftiralar atmak mı?

Neyse konu dağılmasın, Cahil Filozof yaşananlardan dolayı sizden de özür dilerim, konunuz istemeden nerelere geldi.

Son düzenleme:
Haha güldüm bilmiyorum gercekten, bir problem yok gibi ama bilemiyorum yine de

Yani o sonun gelip gelmemesi onemli değil diye dusunmustum kendimce
Aaa olur mu, mevzunun can damarı orası valla. Çok can alıcı bir şekilde açıklayacaktım şimdi ama aklıma gelenleri yazmaya terbiyem elvermiyor. ben en iyisi @tontriko’ya katılayım. O güzel anlatmış iki ihtimali

Evet 3unde de final olmadi. Sebebini bilmiyorum bosalmiyor. Sevisip konusup opusup uyuyoruz.

Bizim de aynı o şekilde olmuştu. İlk bir ay kadar ilişkiye girmedik. Sonra başladık. Bunları yapıyorsanız illa sevgilisiniz diye bir şey yok.

Önceki fiziksel ilişkimde de kıyafetlerimizi bile çıkarmadan yatakta öpüşürdük. O kişiyle de aşk sevgi kırıntısı yoktu aramızda.

Seks olmayıp sadece sevişme olması sizi sevdiği anlamına gelmez.

Bence bir çekim, hoşlanma var ikinizde de. Arkadaş olarak da keyif alıyorsunuz. Ama daha fazlası yok. İlk gün apar topar gidişiniz vs de adama ilişki istemediğinizi düşündürtmüş. “Ben duygusal bir insanım, zamanla sana karşı hisler besleyebilir ve sana bağlanabilirim. Bu tarz bir beklentin yoksa arkadaş kalmamız daha iyi olur” diyebilirsiniz.

Sizde haklısınız. “Ahlaksızlıgın adı yaşam tarzı” olmuş dünyada bacım.Haydin selametle

Behlül kaçar:)

Sevgili değiliz diyen bir adam ve ciddi düşünülen ilişki? İkisi bir tek bir cümlede çok tezat.
Gerçi cevap ne kadar dişi olduğunuza göre de değişebilir işte. En büyük ayrıntı bence orada
Oldukça dişi desem :) bide sevgili değiliz değil sevgililik var konu başlığından farklı bir konu bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…