- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Bir seyler hissetmeye baslamasam her sey daha kolay ilerlerdi belki ama hissedince akisina birakamiyorum sanirim34 sayfanın tamamını okumadım. sadece konuyu okudum geldim bir de son sayfayı -_-
bi arkadaşım da şuan böyle bir ilişkinin içinde, ben değil bi arkadaşım he :)
ilk başlarda iki taraf da isim koymadı aralarındakine, sadece sevişmekle de kalmıyolardı tabi saatlerce sohbet edip yiyip içip geziyolardı beraber yani baya iki sevgili gibi, sonra dillendirmeden yavaş yavaş ilişkinin içinde buldular kendilerini. şu an 1 seneyi aşkın bir süredir sevgililer. sizinki de böyle başlayabilir fakat burada kalabilir de. beklemek istemiyorsanız; ikiniz de yetişkin insanlarsınız karşılıklı konuşun derim. ilişkiye dönüşmeyecekse de eğer istemiyorsanız bir daha görüşmemek için açık bir sebebiniz olur.
sevgili olmadan, nişanlanmadan evlenmeden sevişmeyi saçma bulanlara da saygı duyarım; zira o da onların fikri ama karşıt düşünceye de saygı duyuyolarsa.. yoksa hakaret etme yanlılarıyla tartışmayın bile. çok gereksiz...
‘kendime olan saygım’kendime olan saygınlığımı yitiremem.
Haklisin..bazen biliyon bizi burda, saygi hak getire.. maalesef yuzyuze gelinse soyleyemeyecegi seyleri soyluyo cogu insan.Edep başka bir şey isabel.
Bazısı fütursuzca yazarken, senin gibi kadınlar kocası hakkında yazılan çirkin sözlere böyle edeplice cevap verir.
Ablacım çok eski bir üye kendisi ama daha dün üye olmuş olsa, Kazen ve eşini tanımıyor bilmiyor dahi olsa söylenecek söz mü? Kazen'in eşi @isabel siteye üye olmasaydı da insan 2 düşünüp bir yazar, ben bu yazıyı terbiyesizlikten başka hiçbir kategoriye koyamıyorum.
Kadınlara hep yaşadıkları ilişkiler üzerinden edep ahlak diyerek vurmaya çalışıyoruz ya, asıl yazılan böyle çirkin sözler edeple alakalıdır.
Rica ediyorum herkes yazdıklarına dikkat etsin ve yine rica ediyorum konuya dini yorumlar yazılmasın zira yasak.
Yeni üye olsa fake derdik ama eski üye nasıl yapar bunu? Şaştım kaldım görünce.Ya da "Eşi de bu sitede, böyle bir mesajı görürse çok ayıp olur " da mı demediniz?
Bu ne çirkin bir mesaj böyle...
Sevgili olmadan sevişme aşamasına nasıl geldiniz ?Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Yalnız o mesaj insanın aklına normalde gelecek bir mesaj değil. Başka bir karın ağrısı vardı sanırım.Edep başka bir şey isabel.
Bazısı fütursuzca yazarken, senin gibi kadınlar kocası hakkında yazılan çirkin sözlere böyle edeplice cevap verir.
Ablacım çok eski bir üye kendisi ama daha dün üye olmuş olsa, Kazen ve eşini tanımıyor bilmiyor dahi olsa söylenecek söz mü? Kazen'in eşi @isabel siteye üye olmasaydı da insan 2 düşünüp bir yazar, ben bu yazıyı terbiyesizlikten başka hiçbir kategoriye koyamıyorum.
Kadınlara hep yaşadıkları ilişkiler üzerinden edep ahlak diyerek vurmaya çalışıyoruz ya, asıl yazılan böyle çirkin sözler edeple alakalıdır.
Rica ediyorum herkes yazdıklarına dikkat etsin ve yine rica ediyorum konuya dini yorumlar yazılmasın zira yasak.
Hah ben de tam bunu yazacaktım. Sevişmek deyince akla gelen malum. Sonunu getirmedik diye neden baştan yazılmadı, yani bunca sayfa milletin kapışması mı gerekiyordu...Eh filozof hanım, baştan sevişmenin ayrıntılarını verseydin bu konu bu kadar dallanıp budaklanmayacaktı muhtemelen.
Evlenmeden önce sevişenler ve sevişmeyenler birbirlerine ben daha mutluyum havası atmayacaktı, her hafta böyle bir konuyla dejavu yaşatıyorsunuz bize. Sağolun.
Maalesef öyle ablacım, öfkeyle söylenmiş çoğu lafınız bir yana da bu hakikaten olmadı, hem admin ve eşine çok büyük ayıp hem de konu sahibesine.Haklisin..bazen biliyon bizi burda, saygi hak getire.. maalesef yuzyuze gelinse soyleyemeyecegi seyleri soyluyo cogu insan.
Haha güldümBuarada konu sahibi tam bir birlesme olmadigini yazsaydin ona gore yorum yapardik. Sevismek sexten farklidir ama nedense sevistik dediginde ben sonuna kadar gittiginizi dusundum.
Ha bi erkek bi kadinla sadece sevismeyle kaliyosa 2 sebebi vardir.. ya seni gercekten seviyodur sen istemiyosan yapmaz.. cunku cinsellik 2 tarafin rizasiyla olmalidr.. evlilik icinde bile olsa bu.. digeri ise herifin problemi vardir. Sertlesemiyodur erken bosaliyodur vs. Baska aciklamasi yok.. kaldiki neden sadece sevismeben sevdigim biriyle o yataga girdiysem sonunu getirirdim yani liselimiyiz artik, cubbelinin dedigi..
Op beni yala beni sap beni sup beniagauahha
Arkadas grubumuz var onlardaydik. Herkes gitti ben biraz daha kaldim sohbet ediyorduk. Yuzumdeki varolan izden bahsettim görmemiş daha once. Derken derken nasil oldu anlamadim ben ddSevgili olmadan sevişme aşamasına nasıl geldiniz ?
Yani o sonun gelip gelmemesi onemli değil diye dusunmustum kendimceHah ben de tam bunu yazacaktım. Sevişmek deyince akla gelen malum. Sonunu getirmedik diye neden baştan yazılmadı, yani bunca sayfa milletin kapışması mı gerekiyordu...
Aaa olur mu, mevzunun can damarı orası valla. Çok can alıcı bir şekilde açıklayacaktım şimdi ama aklıma gelenleri yazmaya terbiyem elvermiyor.Yani o sonun gelip gelmemesi onemli değil diye dusunmustum kendimce
Evet 3unde de final olmadi. Sebebini bilmiyorum bosalmiyor. Sevisip konusup opusup uyuyoruz.
Ne alakası var? Ben kadının değerinin yaşayacağı cinsellikle “namus” denilen iki bacak arasındaki şeyle ölçülmeyeceğini söylüyorum.
Bakiresiniz diye de değerli olmazsınız, istediğinizle cinsellik yaşıyorsunuz diye de . Benim lafım bekareti hiç sevişmemeyi hayatta en büyük özelliği olarak görenlere. Çok üzücü çünkü bir kere sevişince kendi mantıklarına göre artık onları özel yapan bir şey kalmıyor.
Ayrıca hiçbir kadının ben evlilikten önce cinsellik yaşıyorum çok değerliyim dediğini görmedim. Yaşayanlar bunun normal bir şey olduğunun farkındalığıyla yaşadıkları için yüceltmiyorlar bu durumu, çünkü ortada yüceltecek de yerecek de bir şey yok. Tamamen tercih meselesi. Herkes kendine göre ne isterse onu yapar. Ama yaşamayanlar kendilerini meryem ana sanıyor :) Mesela diyorlar ki eşinin yüzüne nasıl bakacaksın? Cevabı çok basit böyle şeyleri kendine dert edinen bir öküzle evlenmemek.
Oldukça dişi desem :) bide sevgili değiliz değil sevgililik var konu başlığından farklı bir konu buSevgili değiliz diyen bir adam ve ciddi düşünülen ilişki? İkisi bir tek bir cümlede çok tezat.
Gerçi cevap ne kadar dişi olduğunuza göre de değişebilir işte. En büyük ayrıntı bence orada
Hoşçakalın. Umarım bir gün kimseye zararı olmayan kişisel tercihlere saygı duyup anlayışlı karşılamaya başlarsınız.Sizde haklısınız. “Ahlaksızlıgın adı yaşam tarzı” olmuş dünyada bacım.Haydin selametle
Behlül kaçar:)
Bakire olacak adı, ondan.. Sonunu yaşarsa bakire olmaz. Önemli şeyler bunlar5 senelik sevgilinle de birleşme olmadan sevistin mi cidden. Herşey yaşayıp o son neden yok ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?