• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buarada konu sahibi tam bir birlesme olmadigini yazsaydin ona gore yorum yapardik. Sevismek sexten farklidir ama nedense sevistik dediginde ben sonuna kadar gittiginizi dusundum.

Ha bi erkek bi kadinla sadece sevismeyle kaliyosa 2 sebebi vardir.. ya seni gercekten seviyodur sen istemiyosan yapmaz.. cunku cinsellik 2 tarafin rizasiyla olmalidr.. evlilik icinde bile olsa bu.. digeri ise herifin problemi vardir. Sertlesemiyodur erken bosaliyodur vs. Baska aciklamasi yok.. kaldiki neden sadece sevisme🙄 ben sevdigim biriyle o yataga girdiysem sonunu getirirdim yani liselimiyiz artik, cubbelinin dedigi..

Op beni yala beni sap beni sup beni😂agauahha

😂😂

Olay öyle değil. Kız bakireyse erkek kaba tabirle “basıma kalmasın” düsüncesiyle kendini geri cekebiliyor. İlk benimle olursa evlenmek ister kafayı takar vs düsünceleri hakim olabiliyor ve korkuyorlar :) yani seviyor denilemez sorunu var da denilemez. sadece basına is açılmasından çekiniyor da olabilir.

Oldukça dişi desem :) bide sevgili değiliz değil sevgililik var konu başlığından farklı bir konu bu
Adam kendini bekar tanıtıyormuş. İstediğiniz kadar beraber yaşayın 😬
Yorumunuzu okuyup yazdım, konu başlığına ve konu sahibine yorumum başka yerde oldu zaten

Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊
Siz şimdi o kahrolası iğrenç adetinizi dinimizle mi bağdaştırdınız?
Kaynananızın kanlı çarşaf görme isteği ne dinle alakası var ne de normal. Bilakis iğrençliğin zirvesi, berbat birşey, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar nefret ediyorum cahil kafalardan.
Ben de evlilik öncesi cinsellik karşıtıyım, çünkü inancım o yönde emreder.
Ama sizin şu gerdek muhabbetini yapan yaptıran buna uyan böyle yaşayan her kim varsa bence uzak dursun "din din din" demekten.. Dinimizde edep de vardır. Edep? Ay ne ayıp şey yahu. Çarşafla övünen genç bir kadın olmanız.... Ne ayıp yaaa...

Sizde haklısınız. “Ahlaksızlıgın adı yaşam tarzı” olmuş dünyada bacım.Haydin selametle

Behlül kaçar:)
Sen kendi ahlakınla ilgilen burda insanların günahını almakla ahlaklı müslüman olunmuyor hem ben nerden bileyim senin herşeyi yaşayıp inkar eden biri olmadığını ispatlayabilecekmisin ahlakını bakalım :)

Siz şimdi o kahrolası iğrenç adetinizi dinimizle mi bağdaştırdınız?
Kaynananızın kanlı çarşaf görme isteği ne dinle alakası var ne de normal. Bilakis iğrençliğin zirvesi, berbat birşey, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar nefret ediyorum cahil kafalardan.
Ben de evlilik öncesi cinsellik karşıtıyım, çünkü inancım o yönde emreder.
Ama sizin şu gerdek muhabbetini yapan yaptıran buna uyan böyle yaşayan her kim varsa bence uzak dursun "din din din" demekten.. Dinimizde edep de vardır. Edep? Ay ne ayıp şey yahu. Çarşafla övünen genç bir kadın olmanız.... Ne ayıp yaaa...
5 yıllık evli 2.ci çocuğuna hamile ya birde bununla övünen insandan ne bekliyorsunuz ki ? cehalet çok kötü birşey ya

Olay öyle değil. Kız bakireyse erkek kaba tabirle “basıma kalmasın” düsüncesiyle kendini geri cekebiliyor. İlk benimle olursa evlenmek ister kafayı takar vs düsünceleri hakim olabiliyor ve korkuyorlar :) yani seviyor denilemez sorunu var da denilemez. sadece basına is açılmasından çekiniyor da olabilir.
O kiz oraya kadar girdiyse ben erkek olsam dusunmezdim🙄dewamke😂😂

Kendini kayınvalidesine "defolu ürün" yerine koydurduğunu övünerek anlatanı da ilk kez burada gördüm; tövbe estağfurullah. Esnek zarlı olsa, mazallah o kan gelmese kayınvalidesi "Bakire değil bu" deyip bir malı mağazaya iade eder gibi babasına iade edecekti demek ki. Şunu yazarken ben utandım, kadın övünerek anlatmış. İnanılmaz.

Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊
Harika bir yorum:KK9:

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Bence sen ondan etkilenmeye başlamassın ama o sadece fuckbady olarak dusunuyo seni ofisteki halleri de cinsellikten dolayı dokunma etme falan etkilenmeye başladığını şöyle bak nasıl ayriliyo hepsi şeyinin derdinde

Kaynanalar kanlı çarşaf görmek istiyor, evliyim hamileyim ikinci çocuğuma diye övünen arkadaş şaka mısın ? Hayır gerçekten evlenmeden bunu yaşamak istememenize gayet saygı duyuyorum bende. Ama bunu yaşayan evlenemiyor falan mı sanıyorsunuz ? Ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama bunu yaşayıp başka insanlarla evlenen bir sürü arkadaşım var yine şu an aynı işyerinde çalıştığım ve benim için önemli değil diyen pek çok erkek arkadaş var. Ve lafta öyle derler ciddiye gelemez diyorsan bizzat kendi tanıdıklarım evlendi. Gayet dürüst olarak. Yani bunu bir üstünlük olarak görmeniz gülünç gerçekten.

O kiz oraya kadar girdiyse ben erkek olsam dusunmezdim🙄dewamke😂😂
İplerini sağlam kazıga baglıyorlar. Buraya zarın bekaretin ve kendilerini pazarlamayla övünen üyeler var. İşte o tarz birine denk gelirlerse aldın basına belayı. Beni kirlettinden tut namusumu temizleye kadar gider olay sonra ugras dur. neden iki seks icin bunlarla ugrassın ki? Sürtünür eliyle bosalır gecer, kafası rahat yatar.

Bekaretin bu kadar önemsendiği yer de bu forum bu arada. Benim çevremde 30+ olan adamlar bakire kadın istemiyor aksine. Ugrasmamak icin.

İplerini sağlam kazıga baglıyorlar. Buraya zarın bekaretin ve kendilerini pazarlamayla övünen üyeler var. İşte o tarz birine denk gelirlerse aldın basına belayı. Beni kirlettinden tut namusumu temizleye kadar gider olay sonra ugras dur. neden iki seks icin bunlarla ugrassın ki? Sürtünür eliyle bosalır gecer, kafası rahat yatar.

Bekaretin bu kadar önemsendiği yer de bu forum bu arada. Benim çevremde 30+ olan adamlar bakire kadın istemiyor aksine. Ugrasmamak icin.
Anal yapardi o zaman..

Sevisip sonra sevgili olabilirsin.ama sizinki öyle değil gibi.
Bu arada aevistysen sevgilisiniz diyenlere bakma öyle sey mi olur. Erkekler böyle duygusal bakmıyor o yüzden bir tabir bile var. Sevis ama duygusal yakinlik yok anlamında. Soylememe gerek yok sanırım

Herkes bir konu yazıyo kızlar bende birşey sormak istiyorum ozaman. Diyelim erkek arkadaşınızla aynı evi paylaşıyosunuz sizin hertürlü masrafınızı karşılıyo pahalı hediyeler alıyo, mama instagramda, diğer sosyal uygulamalarda başka kadınlara yazıyo bekarım sevgilim yok diyo, sevgili olduğuna dair hiçbir ibarede yok, kız arkadaşıyla resim paylaşmıyor bu ilişkinin türü nedir. Cinselliktede sorun yok kadında oldukça dişi ve ciddi düşünülen bir ilişki olduğunu var sayarsak
Ayrı konu açın bence burası epey yoğun dişi hanım. Adam kendini yalnız olarak tanıtıyor, yerinize birini arıyor. Para için saygı duymadığınız bir ilişkiye katlanılır mı, tercih meselesi (Ben tavsiye etmem), üzerine araba ev falan yapacaksa fena yatırım değil. İnsanlar bunlar için yıllarca çalışıp para biriktiriyor. Bu durumda da aranızda ‘iş ilişkisi’ Olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X