- 23 Kasım 2014
- 306
- 87
- 298
- 33
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Ee sorun ne, nasıl yardımcı olabilirizAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
gerçeğimiz aslında bu arkadaş ve onun bakış açısıyapma böyle şeyler
Hayır ona tuhaf gelebilir, yanlış ta gelebilir.En nihayetinde nerede yaşadığın, ailenin bakış açısı vb.bir çok faktör var. O yüzden garipseyebilir normal bu. Bakın buna itirazım yok saygı duyuyorum gayet. Ama bu saygıyı onun da duymasını bekliyorum.O da şunu diyebilir "Herkesin kendi hayatı" .Kaldı ki konu sahibi başka bir noktadan, bambaşka bir soru soruyor. En büyük meselemiz saygı zaten. Kalkıpta "sen dışardan nasıl görünüyorsun biliyor musun, beyaz çarşaf veremeyecegin için mi evlenmek istemiyorsun" şeklinde kendince aşağılamaya çalışırsa kendisine de saygı duyamayiz doğal olarak. Bir de çoğumuz evlat sahibiyiz. Hiç bir şeyi kinamayi doğru bulmuyorum şahsenBu tip kadınlar kendi kocasının evlilik öncesi ilişkilerine bakmazlar , elin kızınınkini sorgularlar.
Sizi direk gözardı ediyorum, olurda başka bir topikte karşıma çıkmayasınız diye isim aklımda tutamadığım için Rabbim sizin gibileri karşımıza çıkarmasın inşallah@Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
hayattaki tek başarısı evlenip çocuk yapabilmek olmuş çünkü, bununla övünüyor anca:)5 yıllık evli 2.ci çocuğuna hamile ya birde bununla övünen insandan ne bekliyorsunuz ki ? cehalet çok kötü birşey ya
Yahu neden başkasının sevişmesine üzeleyimÇok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün
Merhaba
Cok teşekkür ederim yorumunuz icinÇok merak ediyorum böyle konularda çarşaf, bekaret yorumlarını sokabilmek için ne denli bir çaba harcıyorsunuz?
Kadın "Çekim oldu seviştim fakat duygularım oluştu sevgili olur muyuz?" diyor. Biri çıkmış "Kayınvaliden çarşaf isteyince ne yapacaksın ?" diye soruyor.Çünkü kadınin tek derdi oydu! Konuyu mu algılayamıyorsunuz?
Konu sahibi arkadaşım yorumlarınızı da okudum buradan bakınca siz sadece sevişmek amaçlı takılan bir çift gibi görünmüyorsunuz. Belli ki bir çekim var aranızda. Şayet duygularınızdan eminseniz bunu paylaşın derim.
Yarında gitme işeMerhaba
Bugun izinliyim bu konuyu yuzyuze konussam daha iyi Olur diye dusunuyordum.
Yalniz bugun biraz mesajlastik cok da arkadasca değildi.Beni gormek icin bulundugum yere gelmis onu soyledi.
Malesef "Başka hayatlara saygı" da hep başlangıç seviyesindeyiz...Cok teşekkür ederim yorumunuz icinkadının dusmani yine baska bir kadin malesef
Yarin da gidemeyecegim, bakalim mesaj aticak miYarında gitme işe
Biliyormu peki gidemiceğiniYarin da gidemeyecegim, bakalim mesaj aticak miçocuk gibi oldum iyice
EvetBiliyormu peki gidemiceğini
Keşke bilmeseydi merak ederdi kesin
Hahaha tamamdr karşıda boş degil bu durumda... ama yaşadgnz sey sevgililik ismi yok sadeceMerhaba
Bugun izinliyim bu konuyu yuzyuze konussam daha iyi Olur diye dusunuyordum.
Yalniz bugun biraz mesajlastik cok da arkadasca değildi.Beni gormek icin bulundugum yere gelmis onu soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?