- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Böyle konularda neden düşüncelerimizde orta yolu bulamıyoruz?
Bi tarafta kanlı çarşaf zihniyetini normal gören kesim,bi tarafta ayy minnoşlar çok tatlısınız böyle devam edin diyerek olayı normalleştirmeye çalışan bi grup.
Her iki kesim de bana göre uç noktalarda.
Konuya gelecek olursak...neden ben hiç bşeyim olmayan bir insanla sevişeyim sevgilim değil,sözlüm değil kocam değil vs...
Ahlaki ve dini değerleri bi tarafa bırakarak söylüyorum,ben karşımdaki insanı tanımadan aramızda duygusal bir bağ olmadan sevişmem.Çünkü benim bedenim değerli.
Çünkü sırf canım cinsellik istedi diye herhangi bir x kişisiyle sevişerek kendime olan saygınlığımı yitiremem.
Kusura bakmasın kimse böyle bişeyi savunmak medeniyet değil,Karşı olanlarda yobaz değil.hem de hiç değil.
İyi de bu sizin dusunceniz , sizin bedeniniz , size saygi duymak medeniyettir , sizin de onume gelenle sevisirim diyene saygi duymaniz medeniyettir
Kimsenin kimseyi yargilamsya hakki yok , ne sebeple olursa olsun evlenmeden sevismem diyen kadina saygi duyarim ayni sekilde istedigimle istedigim sekilde sevisirim diyene de saygi duyarim
Beden sizin , hayat sizin , istediginizi yapmakta ozgursunuz ancak herkes ozgur , medeniyet zaten herkese saygi duyabilmektir