Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de şunu anlamiyorum konu sahibinin yaşam tarzı size uygun olmayabilir, girip yorum yapmazsınız, ha illa yapacaksınız dini görüşünüz çerçevesinde kendinizce tatlı dille uyarı da yaparsanız okey ama gelip de kadına demedigi lafı birakmayanlar, ağır ithamlarda bulunanlar peki sizin bu yaptığınız dini inancinizda doğru bir hareket mi? Kadına bu lafları söylerken bir sorun yok herşey normal zaten dimi Herkes yaşadığı hayattan kendi mesul bu kişiyi bağlar, fakat gelip de yaptığınız su bel altı yorumlar iğrenç gerçekten

Yalnız konu sahibi birleşme bile yaşamadık diyor, bazıları hala zorla ısrarla gayrimeşru çocuk doğurtacak kızcağıza..

sevismeden vurdular garibe,
bari seviseydi de degeydi

onun disinda negatif arkadaslari alintilamak istemedim ama,
yil olmus 2020, zibilyon tane korunma yontemi var, bu kadar dert etmesinler

O kadar rahatız ki sevgili olduğu kişide kabul eder hemen. Maalesef fani dünya o kadar toz pembe değil. İmtihandayız elhamdülillah
Yoo siz kendi çevrenizden ibaret sanıyorsunuz fani dünyayı. Şu an hamileyim desem sevgilim koşa koşa nikah işlemlerini başlatır. Aksini asla kafasından geçirmez. Siz sevgiliyken de gözünüz kayıyorsa falan size güvenmemeleri normal. Biz de güven imzaya bakmıyor

Ben basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorum
O sadece anlık keyfine bakıyor olabilir.Bazı Erkekler duygusal bakmıyor. Sevgili olup bağlanmak yerine canı istediğinde birlikte oluyordur. Kendinizi kullandırmayın. İstemiyorsanız bitirin bu durumu. Ya da istiyosanz açık açık koşun bence

Çocuk olduğunda terk edildiğinde buraya bir konu daha açarsın ilk yorumun benden olsun senin gibi kaç kişiyi öyle kullanıyordur nasıl güveniyorsun böyle birine anlamıyorum

Niye erkek kullanan biz kadınlar kullanılan oluyoruz bizde gayet adamları kullanıyoruz sevişme tek taraflı olmuyor sonuçta kadın da hazzın doruklarına ulaşıyor,deliler gibi orgazm oluyor... ha birde sırf hamile kalmak anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var onuda bilelim

Had bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşım

Had bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşım
Burası herkese açık bir platform ,yaptığınız yorumlara tabiki de cevap gelebilir . Adı üstüne forum . Ayrıca burdan nasıl had bildirme kanısına vardıniz . Siz de başka topikte gördüğünüz birinin cevabına hiç cevap vermiyor musunuz

Bir ilişkide kadının kullanıldığını iddia eden kadınlar genelde evlilikte de kullanılıyor çünkü. Orgazm olmayı bilmiyor, ön sevişmeden bihaber eşleri var. Seks onlar için bitsin de işime bakayım tarzı bir görev. Zevk alınan birşey asla değil.

Olmaaaaaz sadece kafasına göre birine nikah kıydıranlar sevişebiliiiiirrr,bekarların boynu tez vurulaaa!!! Bekar kadın sevişmek isteyemez hakkı yoktur,neden? Kocası yok onun çünkü.Kocası olanlar çatır çatır sevişir diğerleri öööylece bakaaaar iç çeker..Te allam napcaz şimdi? Ölsün bu bekarlar.Nasıl hemcins yorumları bunlar yaa! Size ne kardeşim,günahta onun sevapta onun! Canı sevişmek istedi diye ve birini bulup nikah kıyamadı diye linç etmekte ne! Namus iki bacak arası değil. Oraya kadar tonla namus ölçütü var. Günah boyutu da kimseyi bağlamaz zaten.

''benimle çıkar mısın?'' iyiydi ya! Netti, kafalar tertemizdi.
''biz neyiz şimdi?'' sorularına yer yoktu. Sevgiliysen sevgiliydin, değilsen değildin. Bir iki flört edilir sonra çıkma teklifi beklenirdi. Olmazsa, kalan sahalar bizimdi.
Büyüdükçe işler değişti tabi de olmuyor böyle ya. Kafalarda hep bir soru işareti, hep bir belirsizlik. Çıkma teklifi etti diye sevinemiyor ya da hiç adım atmadı diye üzülemiyorsun. Konu uzadıkça uzuyor

Burası herkese açık bir platform ,yaptığınız yorumlara tabiki de cevap gelebilir . Adı üstüne forum . Ayrıca burdan nasıl had bildirme kanısına vardıniz . Siz de başka topikte gördüğünüz birinin cevabına hiç cevap vermiyor musunuz
[/QUOTE]
herkes düşüncesini söylemede özgürdür kii bende öyle yaptım yaptığım yoruma neden açıklama duyar gibi cevap veriyorsun ben senin yaptığın yoruma cevap veriyor muyum yaptığın yorumda özgürsün

Bebek oluncada evli gibi olursunuz:)) Şaka bi yana sıralama yalnış değil mi sevgili olunca sevişilir normalde.. Yaşıyosunuz zaten bazı şeyleri cinselik gibi bi ad gerekıyosa bu artık sizin bılecegınız bişey.. Ama şuda varki bu durum sana ilerde sorun çıkartabılır ilişki içinde..

Konu sahibi sizin tatlı bir ilişkiniz var. İyi arkadaşsınız, iyi anlaşıyorsunuz, birlikte vakit geçiriyorsunuz, tatlı tatlı birbirinize aramaları açıklıyorsunuz, ufak tefek flörtleşmeleniz var. Bence siz çift olmuşsunuz. Birlikte plan yapabilen, vakit geçirebilen, ten uyumu olan, huzur sahibi eğlenen insanlarsınız. Hitaplar da bunu doğruluyor. Telefonunda fotoğraflar var. Daha ne olsun

herkes düşüncesini söylemede özgürdür kii bende öyle yaptım yaptığım yoruma neden açıklama duyar gibi cevap veriyorsun ben senin yaptığın yoruma cevap veriyor muyum yaptığın yorumda özgürsün
[/QUOTE]
Evet zaten kimse senin düşünceni soylemene birsey demiyor, aynı şekilde sana cevap veren kişi de düşüncesini söylemiş peki sen neden aşırı tepki verdin :) herkes herkesin yorumuna cevap verebilir ayrıca , benim yaptığım yoruma cevap vermen beni kasmaz :)

Evet zaten kimse senin düşünceni soylemene birsey demiyor, aynı şekilde sana cevap veren kişi de düşüncesini söylemiş peki sen neden aşırı tepki verdin :) herkes herkesin yorumuna cevap verebilir ayrıca , benim yaptığım yoruma cevap vermen beni kasmaz :)
[/QUOTE]
cevabıma verdiğin cevapta beni kasmaz relax ol

cevabıma verdiğin cevapta beni kasmaz relax ol
[/QUOTE]
Ahahah güldüm :) geçen cevapta birine yanıt verirken seni pek relax göremedim, ben zaten relaxim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…