- 8 Kasım 2019
- 2.042
- 1.214
- 133
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Çocuk olduğunda terk edildiğinde buraya bir konu daha açarsın
ilk yorumun benden olsun
senin gibi kaç kişiyi öyle kullanıyordur nasıl güveniyorsun böyle birine anlamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız konu sahibi birleşme bile yaşamadık diyor, bazıları hala zorla ısrarla gayrimeşru çocuk doğurtacak kızcağıza..
Yoo siz kendi çevrenizden ibaret sanıyorsunuz fani dünyayı. Şu an hamileyim desem sevgilim koşa koşa nikah işlemlerini başlatır. Aksini asla kafasından geçirmez. Siz sevgiliyken de gözünüz kayıyorsa falan size güvenmemeleri normal. Biz de güven imzaya bakmıyorO kadar rahatız ki sevgili olduğu kişide kabul eder hemen. Maalesef fani dünya o kadar toz pembe değil. İmtihandayız elhamdülillah
O sadece anlık keyfine bakıyor olabilir.Bazı Erkekler duygusal bakmıyor. Sevgili olup bağlanmak yerine canı istediğinde birlikte oluyordur. Kendinizi kullandırmayın. İstemiyorsanız bitirin bu durumu. Ya da istiyosanz açık açık koşun benceBen basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorum![]()
Çocuk olduğunda terk edildiğinde buraya bir konu daha açarsınilk yorumun benden olsun
senin gibi kaç kişiyi öyle kullanıyordur nasıl güveniyorsun böyle birine anlamıyorum
![]()
Had bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşımNiye erkek kullanan biz kadınlar kullanılan oluyoruz bizde gayet adamları kullanıyoruz sevişme tek taraflı olmuyor sonuçta kadın da hazzın doruklarına ulaşıyor,deliler gibi orgazm oluyor... ha birde sırf hamile kalmak anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var onuda bilelim
Burası herkese açık bir platform ,yaptığınız yorumlara tabiki de cevap gelebilir . Adı üstüne forum . Ayrıca burdan nasıl had bildirme kanısına vardıniz . Siz de başka topikte gördüğünüz birinin cevabına hiç cevap vermiyor musunuzHad bildirmek sanamı kaldı ,konu sahibi yapsa anlarım daa sana ne oluyor arkadaşım![]()
Bir ilişkide kadının kullanıldığını iddia eden kadınlar genelde evlilikte de kullanılıyor çünkü. Orgazm olmayı bilmiyor, ön sevişmeden bihaber eşleri var. Seks onlar için bitsin de işime bakayım tarzı bir görev. Zevk alınan birşey asla değil.Niye erkek kullanan biz kadınlar kullanılan oluyoruz bizde gayet adamları kullanıyoruz sevişme tek taraflı olmuyor sonuçta kadın da hazzın doruklarına ulaşıyor,deliler gibi orgazm oluyor... ha birde sırf hamile kalmak anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var onuda bilelim
bizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Cinsel birleşme olmuyor mu? Nassıııı yaniii? Dokunup öpüşmekte Bi yere kadarDaha once 5 senelik iliskim oldu onunla da sevismistik. Ve soyle bir ayrinti var onemli mi onemsiz mi bilmiyorum sonuc kismi yok. Birlesme olmuyor yani
herkes düşüncesini söylemede özgürdür kii bende öyle yaptımBurası herkese açık bir platform ,yaptığınız yorumlara tabiki de cevap gelebilir . Adı üstüne forum . Ayrıca burdan nasıl had bildirme kanısına vardıniz . Siz de başka topikte gördüğünüz birinin cevabına hiç cevap vermiyor musunuz![]()
Evet zaten kimse senin düşünceni soylemene birsey demiyor, aynı şekilde sana cevap veren kişi de düşüncesini söylemiş peki sen neden aşırı tepki verdin :) herkes herkesin yorumuna cevap verebilir ayrıca , benim yaptığım yoruma cevap vermen beni kasmaz :)herkes düşüncesini söylemede özgürdür kii bende öyle yaptımyaptığım yoruma neden açıklama duyar gibi cevap veriyorsun
ben senin yaptığın yoruma cevap veriyor muyum
yaptığın yorumda özgürsün
![]()
cevabıma verdiğin cevapta beni kasmazEvet zaten kimse senin düşünceni soylemene birsey demiyor, aynı şekilde sana cevap veren kişi de düşüncesini söylemiş peki sen neden aşırı tepki verdin :) herkes herkesin yorumuna cevap verebilir ayrıca , benim yaptığım yoruma cevap vermen beni kasmaz :)